Νέα

Dream Girls Bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
373
Πόντοι
21
Η Μόνικα δεν βλέπεται. Για όσους θέλουν μαύρες, συνάντησα μια πολύ όμορφη στο FBI πριν λίγες μέρες αλλά δεν συγκράτησα όνομα,χώρα.
Ισχύει και αλλά 3-4 καινούργια πολύ δυνατά, εχθές πήγα πέρασα καλά :tits2::tits2:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.277
Πόντοι
4.180
Η Μόνικα δεν βλέπεται. Για όσους θέλουν μαύρες, συνάντησα μια πολύ όμορφη στο FBI πριν λίγες μέρες αλλά δεν συγκράτησα όνομα,χώρα.
Ναι ρε φιλε.. Πολυ ομορφη οντως. Δεν ερχοταν στα τραπεζια ομως

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Ισχύει και αλλά 3-4 καινούργια πολύ δυνατά, εχθές πήγα πέρασα καλά :tits2::tits2:
Ενα πολύ δυνατό είναι μια Ισπανίδα με ωραιο προσωπο και πολύ καλό σώμα. Αλλά μόνο χορό κάνει.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Ναι ρε φιλε.. Πολυ ομορφη οντως. Δεν ερχοταν στα τραπεζια ομως
Αυτή εμφανίστηκε μετά τη μια στο μαγαζί. Σε μένα ήρθε, ευγενική δοτική με προσωπο γλυκό και αρκετα καλό σώμα. Μέχρι πίπα είπε αλλά δεν το ξεκόβει και για σεξ. Με κάνα ποτάκι εύκολα θα πειστεί νομίζω. Έλειπε και η ψυχολόγα γαμώ την τύχη μου μέσα:headbang:. Δεν θα την πετύχω ποτέ.:(

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.317
Πόντοι
456
Έχουν που έχουν αυτό το καφέ χρώμα που είναι απωθητικό για τους λευκούς άνδρες γιατί τους δημιουργεί την αίσθηση της αρρενωπότητας, μυρίζει περίεργα ο ιδρώτας τους, αν είναι και η φάτσα χάλια, τότε δεν τρώγεται με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μαύρα call girls έχουν πάντα τις πιο χαμηλές τιμές γιατί έχουν την πιο χαμηλή ζήτηση. Δεν ξέρω, αν έβρισκα μια πολύ όμορφη για πρώτη φορά στην ζωή μου από περιέργεια θα πασπατευα μαύρη γυναίκα για να δω πώς είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom