baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.831
- Πόντοι
- 7.265
ειναι το σκυλι του τρυπα.Σου έχω την Μπέλα![]()
ειναι το σκυλι του τρυπα.Σου έχω την Μπέλα![]()
Σοβαρός επιχειρηματίας που πιστεύει στην καινοτόμα ιδέα του κ επιχείρηση του χτυπάει πρώτα την πόρτα της τράπεζας για 39-59 ψωροχιλιαρικαΛιπόθυμο και ετοιμοθάνατο να σε βρουν στην άκρη του Δρόμου, καλύτερα θα σε βοηθήσει ένας κατά συρροή δολοφόνος παρά ένας Δράκος.
Κι όμως, ετσι είναι τυπε..Μαλάκες, φιλέτο σολομού, μοσχαριού και κοτόπουλου(ίσως όχι το τελευταίο), δεν μπορούν να φάνε κάπου 1/3 των νεοΕλλήνων, θα τα τρώνε τα ζώα;
Από τους χειρότερους Δράκους που πήγαν στο παιχνίδι, υπερβολικά αλαζόνας και υπερόπτης.Είπανε τον τοκογλύφο τοκογλύφο και παρεξηγήθηκε
Η Ντάρια με τη ξαδέρφη πρέπει να κάνουν δυνατά ψαλίδιαΑπό τους χειρότερους Δράκους που πήγαν στο παιχνίδι, υπερβολικά αλαζόνας και υπερόπτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε τηλέφωνο Ντάριας;
Είμαι μέσα, δίνω όλο το ποσό, αλλά θέλω το 20% της εταιρείας και 5€ από κάθε πώληση, μέχρι να πάρω πίσω 5.000.000€.Στο επόμενο υπάρχει τρελός επιστήμονας που θέλει δύο εκατομμύρια![]()
Θα πουλάει πατονετες για τον κωλο οπως ο προηγούμενος?Στο επόμενο υπάρχει τρελός επιστήμονας που θέλει δύο εκατομμύρια![]()
Η Ντάρια λεει δουλευε λουλουδου και γνώρισε τον αντρα της, και, μετά λεει αυτός της εκοψε τα παρε δωσε με άλλους.. Ε ρε πουτσα που θα ειχε φαει μεχρι τοτε..Η Ντάρια με τη ξαδέρφη πρέπει να κάνουν δυνατά ψαλίδια
Ποιό μέλος - αγαπούλης είναι ο άντρας της Ντάριας;Η Ντάρια λεει δουλευε λουλουδου και γνώρισε τον αντρα της, και, μετά λεει αυτός της εκοψε τα παρε δωσε με άλλους.. Ε ρε πουτσα που θα ειχε φαει μεχρι τοτε..
Μεγάλοι εφευρέτες, Αρχιμήδης, Ντα Βίντσι και Τύπος με πρωκτομπατονέτες.Θα πουλάει πατονετες για τον κωλο οπως ο προηγούμενος?
Γιατί να στο πουν?Ρε τύποι στο τέλος μας είπαν ότι μέχρι τώρα έχουν επενδυθεί 1.331.000 ευρώ.
Δεν μας λένε όμως πόσα από αυτά δεν προχώρησαν. Είναι παραπληροφόρηση.