Ακριβως αυτο θα γινει .. με την ευκαιρια του μηνυματος σου να μαθουμε και εδω στα αρνακια του μπου.κομ πως γινονται οι δουλειες.
Καταρχην οπως νομιζω ειπαν και αλλοι πολυ πιθανον μετα να τους ζητησει εγγυησεις για το ποσο ,
και επειδη δεν ειναι χαζος και ξερει οτι στην αρχη ισως να μην μπορουν να πληρωσουν θα τους πεις καντε μου σουαπ με ποσοστο της επιχειρησης η βαλτε τα σπιτια σας κολατεραλ, και επειδη η επιχειρηση
θα ειναι σε προβλημα ( αφου ηδη δεν θα μπορουν να πληρωσουν το ομολογιακο) θα παρει πολυ μεγαλυτερο ποσοστο , δηλαδη θα τους ρίξει την αποτιμηση για να τους ξεβρακωσει.
Επισης πολλοι δεν ξερουν οτι ο επενδυτης καμιά φορα δεν ειναι ο "αγγελος" , μπορει να μπει με ποσοστο ή με ομολογιακο και να ειναι προς το συμφερον του με τις γνωριμιες και τα κονέ που έχει "να κανει οτι προσπαθει να βοηθησει" την επιχειρηση και πρακτικά να κάνει εντελως το αντίθετο. Γιατι ξερει οτι εχει τα κονέ και τις γνωσεις να την παει σουζα την εταιρεία και σου λεει "τι να τους κανω τωρα τους μαλάκες αυτους μαζι μου , να τους κανω πλουσιους απο το τιποτα ενω εγω εχω ολα τα κονέ και την γνωση "
Δηλαδη δεν υπαρχει μονο το νταιλουσιον που μπορουν να κάνουν σαν μορφη για να γαμησουν τους ιδρυτες , μπορει και να τους "βάλει φρένο" να ερθουν σε αδιεξοδο αυτοι και για να μην τους παρει και τα σπιτια να τους πει δωστε μου την επιχειρηση να δω τι μπορω να κάνω μπας και παρω κανα φραγκο πισω σκοτωνοντας την σε κανα μαλάκα άλλο επενδυτη ..
Και εκι ξαφνικά ερχεται "ενα αλλο" επενδυτικό σχημα που αγοράζει την επιχειρηση και την παει ρουκέτα σε κερδη ... και μαντεψε ποιος ειναι απο πισω απο το άλλο επενδυτικό σχημα ;; ο παλιος επενδυτης που ελεγε
οτι θα προσπαθησει να την πουλησει οσο-οσο..
Δεν θα ειναι και η πρωτη φορά που το βλεπουμε να γινεται

Τσαμπα μαθηματα παλι ρε πουστηδες ολοι σας τσιμπησατε