Νέα

Dragonsden III

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dieuthintis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Ρε μάγκες κάνω λάθος ή ο τύπος με το hyperloq πουλάει παπάντζες και θα πάει απατος ?
Και του έδωσε και το Μαράκι 50 χιλιάρικα …
Στο Temu έχει ένα κάρο από αυτά στην μισή να μην πω στο ένα τρίτο της τιμής και δουλεύουν και σε iOS και android ..
Ποια η ιδιαιτερότητα και η διαφορά και πως ακριβώς τα φτιάχνει στο ελλαντα ??
βγαινει σε εξι χρωματα. :confused: τωρα ο τυπος πουλαει το χαιπερλοκ 15 ευρω και εγω αγορασα τα ερ ταγκ 24.
τι θα προτιμουσες?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.346
Πόντοι
6.256
παίζει στους όρους που υπογράφουν για να συμμετέχουν στην εκπομπη οι διαγωνιζόμενοι να είναι ότι οποιαδήποτε προσφορά που τους γίνεται on air δεν είναι δεσμευτική...βασικά δεν είναι προσφορά....

ούτε υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει κανένας εκεί για να βρει λεφτά...πόσο μάλλον με τις μαλακίες που ζητάνε....ούτε υπάρχει περίπτωση κάποιος με εταιρείες με τζίρο 100 μύρια ή και δις...όπως ο βαφειάς να τρώει τις ώρες του στα γυρίσματα για να επενδύσει 30χιλ σε μελλοντικές ΙΚΕ με ένα site από το wix

οι μεν πάνε είτε για μεροκάματο (πχ αυτός με το κωλοβούλωμα) και οι πιο σοβαροί πάνε για διαφήμιση και για το cloud. Οι ''ντράγκονς'' προφανώς πληρώνονται αλλά περισσότερο για την διασημότητα το κάνουν.....χέστηκαν για τις ''επενδύσεις'' έχουν πρόσβαση σε πραγματικες startup με πραγματικούς επιχειρηματίες.

εκεί πάνε κάτι τύποι που δεν ξέρουν ούτε τι τζίρο έκαναν πέρσι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Και ο τύπος μόλις δώσανε τα χέρια τούς έλεγε εγώ για εσάς το έκανα για να σας βοηθήσω :grin::grin::grin:

και εγω αυτα ελεγα :coffee:
Θελω να σας στηριξω , εγω δεν εχω κάτι να χασω ή να κερδίσω , δεν εχω ανάγκη κτλ :coffee::coffee:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
βγαινει σε εξι χρωματα. :confused: τωρα ο τυπος πουλαει το χαιπερλοκ 15 ευρω και εγω αγορασα τα ερ ταγκ 24.
τι θα προτιμουσες?
Έχω AirTag αλλά πήρα και από τον κινέζο 5αδα με 9 ευρώ.
Πουτσα μου τα χρώματα αφού υπάρχουν και θήκες .
Δουλεύουν το ίδιο με τα προηγούμενα
Εσύ τι θα προτιμούσες ?

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.386
Πόντοι
2.306
Λίγες, μετρημένες στα δάχτυλα, η άποψή μου. Μέχρι τις υπογραφές και τους ελέγχους, πολλά γίνονται, ή αλλάζουν γνώμη για ποσοστά και χρηματοδότηση.

Είχαν βγει μερικοί παλαιότεροι παίχτες και είχαν πει ότι ενώ όλα δείχναν θετικά, τους ζήτησαν τροποποίηση συμφωνίας, κ.λ.π.

Θα είχε ενδιαφέρον ΑΝ η ίδια η εκπομπή ανέφερε το ποσοστό σύναψης τελικών συμφωνιών, βάσει του αριθμού προφορικών συμφωνιών που βλέπουμε στο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι αν ήταν κάποιο σοβαρό ποσοστό θα το έλεγαν στις διαφημίσεις. Μάλλον προχωράνε ελάχιστα γι'αυτό και δεν λένε κάτι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Έχω AirTag αλλά πήρα και από τον κινέζο 5αδα με 9 ευρώ.
Πουτσα μου τα χρώματα αφού υπάρχουν και θήκες .
Δουλεύουν το ίδιο με τα προηγούμενα
Εσύ τι θα προτιμούσες ?
αν ειναι αξιοπιστα τον κινεζο με 4 ευρω αλλα αναμεσα 15 και 25 σορρυ αλλα θα προτιμισω το γνησιο.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
αν ειναι αξιοπιστα τον κινεζο με 4 ευρω αλλα αναμεσα 15 και 25 σορρυ αλλα θα προτιμισω το γνησιο.
Τα έχω ταξιδέψει , σε βαλίτσες , αεροδρόμια , σε κλειδιά , σε οχήματα εδώ και μήνες . Κανένα πρόβλημα .
Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για παραπάνω χρήματα ( ακόμα και για αυτά που αρχικά έδωσα κι εγώ) αφού όλα φτιάχνονται στην Κίνα

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.517
Πόντοι
3.506
παίζει στους όρους που υπογράφουν για να συμμετέχουν στην εκπομπη οι διαγωνιζόμενοι να είναι ότι οποιαδήποτε προσφορά που τους γίνεται on air δεν είναι δεσμευτική...βασικά δεν είναι προσφορά....

ούτε υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει κανένας εκεί για να βρει λεφτά...πόσο μάλλον με τις μαλακίες που ζητάνε....ούτε υπάρχει περίπτωση κάποιος με εταιρείες με τζίρο 100 μύρια ή και δις...όπως ο βαφειάς να τρώει τις ώρες του στα γυρίσματα για να επενδύσει 30χιλ σε μελλοντικές ΙΚΕ με ένα site από το wix

οι μεν πάνε είτε για μεροκάματο (πχ αυτός με το κωλοβούλωμα) και οι πιο σοβαροί πάνε για διαφήμιση και για το cloud. Οι ''ντράγκονς'' προφανώς πληρώνονται αλλά περισσότερο για την διασημότητα το κάνουν.....χέστηκαν για τις ''επενδύσεις'' έχουν πρόσβαση σε πραγματικες startup με πραγματικούς επιχειρηματίες.

Πολυ σωστός.
Ειδικα στο σημείο που λες για διασημότητα, εγω πριν την εκπομπή μόνο το Βάφεια και τη Λιλυ ηξερα, αντε και τον κόκοματ περυσι. Κανενα αλλο. Κι ομως τους έμαθα.
Να προσθέσω ότι εχει βάλει το χεράκι του και ο τανιμανιδης που ειναι καλη τηλεπερσονα με γνωριμίες...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.346
Πόντοι
6.256
Τα έχω ταξιδέψει , σε βαλίτσες , αεροδρόμια , σε κλειδιά , σε οχήματα εδώ και μήνες . Κανένα πρόβλημα .
Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για παραπάνω χρήματα ( ακόμα και για αυτά που αρχικά έδωσα κι εγώ) αφού όλα φτιάχνονται στην Κίνα
το οικοσύστημα της απλ έχει νόημα (να το πληρώνεις) αν το χρησιμοποιείς και το εκμεταλλεύεσαι

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.995
Πόντοι
2.356
Ακριβως αυτο θα γινει .. με την ευκαιρια του μηνυματος σου να μαθουμε και εδω στα αρνακια του μπου.κομ πως γινονται οι δουλειες.

Καταρχην οπως νομιζω ειπαν και αλλοι πολυ πιθανον μετα να τους ζητησει εγγυησεις για το ποσο ,
και επειδη δεν ειναι χαζος και ξερει οτι στην αρχη ισως να μην μπορουν να πληρωσουν θα τους πεις καντε μου σουαπ με ποσοστο της επιχειρησης η βαλτε τα σπιτια σας κολατεραλ, και επειδη η επιχειρηση
θα ειναι σε προβλημα ( αφου ηδη δεν θα μπορουν να πληρωσουν το ομολογιακο) θα παρει πολυ μεγαλυτερο ποσοστο , δηλαδη θα τους ρίξει την αποτιμηση για να τους ξεβρακωσει.

Επισης πολλοι δεν ξερουν οτι ο επενδυτης καμιά φορα δεν ειναι ο "αγγελος" , μπορει να μπει με ποσοστο ή με ομολογιακο και να ειναι προς το συμφερον του με τις γνωριμιες και τα κονέ που έχει "να κανει οτι προσπαθει να βοηθησει" την επιχειρηση και πρακτικά να κάνει εντελως το αντίθετο. Γιατι ξερει οτι εχει τα κονέ και τις γνωσεις να την παει σουζα την εταιρεία και σου λεει "τι να τους κανω τωρα τους μαλάκες αυτους μαζι μου , να τους κανω πλουσιους απο το τιποτα ενω εγω εχω ολα τα κονέ και την γνωση "

Δηλαδη δεν υπαρχει μονο το νταιλουσιον που μπορουν να κάνουν σαν μορφη για να γαμησουν τους ιδρυτες , μπορει και να τους "βάλει φρένο" να ερθουν σε αδιεξοδο αυτοι και για να μην τους παρει και τα σπιτια να τους πει δωστε μου την επιχειρηση να δω τι μπορω να κάνω μπας και παρω κανα φραγκο πισω σκοτωνοντας την σε κανα μαλάκα άλλο επενδυτη ..

Και εκι ξαφνικά ερχεται "ενα αλλο" επενδυτικό σχημα που αγοράζει την επιχειρηση και την παει ρουκέτα σε κερδη ... και μαντεψε ποιος ειναι απο πισω απο το άλλο επενδυτικό σχημα ;; ο παλιος επενδυτης που ελεγε
οτι θα προσπαθησει να την πουλησει οσο-οσο..

Δεν θα ειναι και η πρωτη φορά που το βλεπουμε να γινεται :coffee::coffee::coffee:

Τσαμπα μαθηματα παλι ρε πουστηδες ολοι σας τσιμπησατε :coffee:
εισαι καλλιτεχνης,
σχεδόν σε ολα αυτα τα σχήματα ο ”angel” μπαινει για να φροντισει οτι στο τελος θα ειναι ο περισσοτερο ευνοημενος , στην περιπτωση βεβαια που εχει πεσει σε χρυσορυχειο.
Και διαμορφωνει τις καταστασεις ετσι ωστε να ειναι αυτος ο κυριαρχος του παιχνιδιου.
Αν το καλοσκεφτεις ειναι δικαιο σε ενα βαθμο.
Καλες οι ιδεες αλλα αν δεν υπαρχει και κασερι απο πισω δεν γινετσι τιποτα.
Αυτος που βαζει το κασερι λοιπον αξιζει και την αμοιβη..
Δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλει λεφτα και αυτος με την ιδεα, απλα θα βγαλει πολυ λιγοτερα απο αυτον με το χρημα.
Οι λιγες ςξαιρεσεις στον κανονα αφορουν περιπτωσεις που ειτε ο εχων την ιδεα ειναι και μεγαλο επιχειρηματικο πνευμα με τεραστια αυτοπεποιθηση ειτε η ιιδεα ειναι τοσο δυνατη που μαζευονται πληθος επενδυτες και εκει το διαπρσγματευτικο πλεονεκτημα το εχει ο εχω την ιδεα…και πρεπει να εχει και ενα καλο και προπαντων τιμιο συμβουλο (πιο ευκολα πετρελαιο στην αυλη σου).
Αυτα τα χαπι εντινγκ τα βλεπουμε στο νετφλιξ και ετσι πιστευουμε οτι μπορει να τα πετυχουμε κι εμεις.
οπως λεει και ο ερος ο ραματζοτης «καθε παραμυθι πρεπει να εχει και λιγο αληθεια μεσα του για να γινει πιστευτο».

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.346
Πόντοι
6.256
Πολυ σωστός.
Ειδικα στο σημείο που λες για διασημότητα, εγω πριν την εκπομπή μόνο το Βάφεια και τη Λιλυ ηξερα, αντε και τον κόκοματ περυσι. Κανενα αλλο. Κι ομως τους έμαθα.
Να προσθέσω ότι εχει βάλει το χεράκι του και ο τανιμανιδης που ειναι καλη τηλεπερσονα με γνωριμίες...
Άνθρωποι όπως αυτοί δεν έχουν χρόνο ούτε για γυρίσματα ούτε για ταξίδια στα στούντιο του καναλιού. Και γιαυτό και βλέπεις ότι δεν παίζουν όλοι σε όλα τα επεισόδια γιατί προφανώς έχουν και δουλειές.

Ο μόνος λόγος να το κάνουν είναι για το ψώνιο του να γίνουν διάσημοι...να τους καλούν στις εκπομπές...να τους κυνηγάνε για συνεντεύξεις...άντε και να το διαφημίσουν στα σόσιαλ τους. Χέστηκαν για τα ψιλά που θα πληρώνει η παραγωγή του τανιμανίδη για κάθε επεισόδιο...αλλά κυρίως χέστηκαν για τις ''επενδύσεις"

από την άλλη μερικές εταιρείες (έτοιμες) που πάνε επωφελούνται πολύ από την διαφήμιση. Επειδή είναι τύπου ριεάλιτι πρέπει να έχει και ''πράφιτ'' και πορδοβουλώματα και τέτοια.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.995
Πόντοι
2.356

Και να μην το γραφει το συμβολαιο, η προφορικη υποσχεση ακομα και δημοσια δεν αποτελει συμβολαιο.
ιδιατερως οταν δεν εχουν συμφωνηθει οι ακριβεις οροι και πορϋποθεσεις.
ειναι σαν να λεμε οτι παιζεις monopoly αρα εισαι real estate mongul:confused:
Οτι αυτοι οι δραγονες θα εχουν και ενα σκασμο αλλες προτασεις, πιο σοβαρες απο το πορδοβουλωμα ειναι βεβαιο.
Η προβολη που παιρνουν ειναι σαφως πιο πολυτιμη απο τις ευκαιριες που βρισκουν στην εκπομπη.
Οπου οι περισσοτερες ειναι ΓΤΠ , αμα ηταν σοβαρες θα γινονοτυσαν σε σοβαρα road shows, με πολυ χαρτι απο πισω.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.346
Πόντοι
6.256
Και να μην το γραφει το συμβολαιο, η προφορικη υποσχεση ακομα και δημοσια δεν αποτελει συμβολαιο.
ιδιατερως οταν δεν εχουν συμφωνηθει οι ακριβεις οιροι και πορϋποθεσεις.
ειναι σαν να λεμε οτι παιζεις monopoly αρα εισαι real estate mongul:confused:
Οτι αυτοι οι δραγονες θα εχουν και ενα σκασμο αλλες προτασεις, πιο σοβαρες απο το πορδοβουλωμα ειναι βεβαιο.
Η προβολη που παιρνουν ειναι σαφως πιο πολυτιμη απο τις ευκαιριες που βρισκουν στην εκπομπη.
Οπου οι περισσοτερες ειναι ΓΤΠ , αμα ηταν σοβαρες θα γινονοτυσαν σε σοβαρα road shows, με πολυ χαρτι απο πισω.
όχι...εγώ εννοώ ότι θεωρώ ότι για την συμμετοχή τους έχουν αποδεχθεί και υπογράψει ότι οι προσφορές είναι καθαρά για το σόου...δεν είναι πραγματικές προσφορές. Καλά μην ορκίζεσαι για το τι μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε τρελός σε ένα δικαστήριο :confused:

Ε η προβολή να είναι για αυτούς μόνο τι άλλο να είναι? πόσα να τους δίνουν κάθε επεισόδιο που να αξίζει τον χρόνο τους?

εντάξει εδώ στην Ελλαδίτσα τι εταιρείες νομίζεις θα πήγαιναν τίποτα πραγματικές startup? αν παρατηρήσεις είναι κακογραμμένο σε ότι αφορά τα νούμερα...δεν βγάζουν ποτέ νόημα ακόμα και όταν ''μπαίνουν'' αυτοί και επενδύουν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.732
Πόντοι
7.046

Μόνο 900Κ για ΤΑΠΑ στον ΛΩΚΟ ζήτησε δαιμόνιος εντερπρενέρ στο Dragons' Den | Luben TV​

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
όχι...εγώ εννοώ ότι θεωρώ ότι για την συμμετοχή τους έχουν αποδεχθεί και υπογράψει ότι οι προσφορές είναι καθαρά για το σόου...δεν είναι πραγματικές προσφορές. Καλά μην ορκίζεσαι για το τι μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε τρελός σε ένα δικαστήριο :confused:

Ε η προβολή να είναι για αυτούς μόνο τι άλλο να είναι? πόσα να τους δίνουν κάθε επεισόδιο που να αξίζει τον χρόνο τους?

εντάξει εδώ στην Ελλαδίτσα τι εταιρείες νομίζεις θα πήγαιναν τίποτα πραγματικές startup? αν παρατηρήσεις είναι κακογραμμένο σε ότι αφορά τα νούμερα...δεν βγάζουν ποτέ νόημα ακόμα και όταν ''μπαίνουν'' αυτοί και επενδύουν.
Αν είναι έτσι τύπε θα κάνανε προσφορές σε πολύ περισσότερους. Στα περισσότερα όλοι είναι εκτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom