Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ασχολούμαι καν με φθηνά όχι μόνο δώρα αλλά γενικότερα οτιδήποτεκαλησπερα παιδια θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες για δωρο γεννεθλιων σε κοπελα αλλα να ειναι πρωτοτυπο-εξυπνο-φθηνο και γενικα να τηνενθουσιασω
Υ.Γ δεν ειναι γκομενα μου (ακομα)
καθολου καλη ιδεα διοτι δεν πιστευω οτι την σημερον ημερα υπαρχει γυναικα οπου απο τα 16 και μετα δεν εχουν τετοια αξεσουαρ....οποτε.....
μπες σε αυτά τα site με τις προσφορες
θα βρείς σίγουρα ένα πακέτο massage manicure pedicure με full waxing πακέτο και με 24 ευρώ την έχεις και στη πένα στο ραντεβού που θα βγείς για φαγητό να την πας κάπου καλά και να είσαι k εσύ στην πένα εκεί τις δίνεις ένα set από αυταρχικά S&M και την στέλνεις αδιάβαστη χάχα πλακα κάνω εκεί μπορείς να της δώσεις και μονο μια κάρτα την οποια την έχεις βάλει μέσα σε μια τσάντα που θα της έχεις αγοράσει ....υπάρχουν πολύ καλές τιμές αυτό το καιρό σε τέτοια sites .... καλή τύχη και καλά γαμήσια
καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες για δωρο γεννεθλιων σε κοπελα αλλα να ειναι πρωτοτυπο-εξυπνο-φθηνο και γενικα να τηνενθουσιασω
Υ.Γ δεν ειναι γκομενα μου (ακομα)
Δικε μου ετσι γαμας.χειrοποιητες καροτες
σε διαφοrες γευσεις
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!πάρε της ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα δονητή.
άμα δεν της αρέσουν οι παντόφλες να πάει να γαμηθεί.
ωραιος φιλε πολυ καλο!!!θενκςΦίλε αφού δεν τα έχετε ακόμη θα κάνεις το εξής:
Το πρωϊ θα της στείλεις μια ανθοδέσμη (με καλλίτερα λουλούδια από τα τριαντάφυλλα, να φαίνεται ότι το έψαξες το πράγμα) με σημείωμα "το μόνο που μπορεί να συγκρηθεί μαζί σου είναι αυτά τα λουλούδια. αν δεχτείς να βγεις μαζί μου το βράδυ σου υπόσχομαι να περάσεις τα πιό όμορφα γεννέθλια της ζωής σου"
Αν δεχτεί δώστα όλα να περάσει καλά. να την πας κάπου που ξέρεις ότι της αρέσει. Αν δεν δεχτεί παράτα τα. έχασες μόνο 40 ευρώ της ανθοδέσμης. Τα υπόλοιπα τα λέμε μετά.
θέλω να κάνω δώρο στη κοπέλα μου λεύκανση κωλοτρυπίδας...Πού πρεπει να πάω;;Γίνεται στην Ελλάδα;;
Ρε μεγαλε αυτό είναι δωρο δικό σου! Στα αρχίδια της κοπέλας σου αν θα έχει ασπρη κωλοτρυπίδα!
![]()