Νέα

Δώρα Παντέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 726K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Μαλακιες της WOKE και του δικαιωματισμου, αγαπα το σωμα σου οπως ειναι, δεν πα να εισαι σαν ιπποπόταμος δεν πειράζει αποδέξου αυτο που εισαι και συνεχισε να τρως:headbang::jerking:
Εν το μεταξυ δεν υπάρχει παχύσαρκος άνθρωπος που θα του ελεγες ξερω πως μπορεις να χασεις τα περιττα κιλα ευκολα και γρηγορα και θα σου ελεγε ευχαριστω δεν με ενδιαφερει αγαπω το σωμα μου οπως ειναι και το αποδεχομαι.
Οπως εννοείται δεν υπαρχει άνδρας που αγαπάει την καράφλα του η που του αρέσει να ειναι κοντός η γυναικα να αγαπάει τα μικρά ανύπαρκτα βυζια της κ.α.
Αυτές που έχουν μικρά βυζιά συνήθως έχουν ονειρεμένους κώλους.
Το θέμα είναι να πέσουν σε κάποιον που θα εκτιμήσει ο,τι έχει η γυναίκα ...δύσκολο αυτό καθώς οι βυζολαγνοι κυριαρχούν.

• Like
Αντιδράσεις: kuzia

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046
Μουνάρα είναι και οι περισσότεροι θα τη γαμούσαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού ΑΛΛΑ πρέπει να το πουλήσει το θέμα εγκυμοσύνης και τέλεια οικογένεια μέχρι ξεφτίλας δηλαδή έτσι...?
Γράφει "Mom and dad at the gym" και "couple goals" :jerking: και ότι άλλη αηδία και το γράφει σχεδόν κάθε μέρα και σε κάθε ποστ για να αποδείξει τί και σε ποιόν...? Για να δείξουν τα ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΩ τους είναι η απάντηση...
IMG_20250721_141706.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.882
Πόντοι
9.931
Μουνάρα είναι και οι περισσότεροι θα τη γαμούσαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού ΑΛΛΑ πρέπει να το πουλήσει το θέμα εγκυμοσύνης και τέλεια οικογένεια μέχρι ξεφτίλας δηλαδή έτσι...?
Γράφει "Mom and dad at the gym" και "couple goals" :jerking: και ότι άλλη αηδία και το γράφει σχεδόν κάθε μέρα και σε κάθε ποστ για να αποδείξει τί και σε ποιόν...? Για να δείξουν τα ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΩ τους είναι η απάντηση...
IMG_20250721_141706.jpg
Ο αλλος διπλα ποζαρει σαν χαζοχαρουμενος. Αυτον παω στοιχημα πρεπει να τον αφήνει να την γαμαει μια φορα την εβδομαδα και αν...
Αυτον πρεπει να τον ειχε σταμπαρει χρονια ως ιδανικο σύζυγο-θύμα μιας και το ειχε πει οτι γνωρίζονταν καιρο, σου λεει κατσε να φαω τις πουτσες μου δεξια και αριστερα και μολις αποφασίσω να το παιξω συζυγος και μητερα ο μαλακας θα ειναι ετοιμος στην αναμονή... οσο θα πηγαινει με τα νερα της και θα της κανει τα γουστα ολα καλα, αν ξυπνήσει και αρχισει να την κοντραρει σε διαφορα θεματα θα τον στειλει σε χρονο ντε τε.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.565
Πόντοι
456
Κριντζαρε το είναι μου πραγματικά

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046
Ο αλλος διπλα ποζαρει σαν χαζοχαρουμενος. Αυτον παω στοιχημα πρεπει να τον αφήνει να την γαμαει μια φορα την εβδομαδα και αν...
Αυτον πρεπει να τον ειχε σταμπαρει χρονια ως ιδανικο σύζυγο-θύμα μιας και το ειχε πει οτι γνωρίζονταν καιρο, σου λεει κατσε να φαω τις πουτσες μου δεξια και αριστερα και μολις αποφασίσω να το παιξω συζυγος και μητερα ο μαλακας θα ειναι ετοιμος στην αναμονή... οσο θα πηγαινει με τα νερα της και θα της κανει τα γουστα ολα καλα, αν ξυπνήσει και αρχισει να την κοντραρει σε διαφορα θεματα θα τον στειλει σε χρονο ντε τε.
Καλά ότι δε θα της φέρνει αντίρρηση σε τίποτα αυτό είναι σίγουρο. Θα του έχει πρήξει το ριπαπα να βγάλουν συνέχεια σέλφι για την ΚΑΘΕ στιγμή τους μέσα στη μέρα και αυτός θα κάθεται άβουλος σαν να μην έχει επιλογή. Τώρα για αυτό που λέει ότι γνωρίζονταν από παλιά με τον τύπο, εγώ πιστεύω ότι όταν τον είχε πρωτογνωρίσει δε πρέπει να είχε αυγατίσει τόσο τα οικονομικά του ακόμα αυτός και τον είχε αδιάφορο και στο φτύσιμο. Μόλις είδε μετά από χρόνια που ξανασυναντήθηκαν ότι έκανε λεφτά ξαφνικά τον είδε με άλλο μάτι... :2funny: Ε ρε δούλεμα που πέφτει.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.427
Πόντοι
1.336
Όλα τα στορι πλέον είναι γυμναστική, χλιδα και ευτυχισμένη οικογένεια. Ανεβάζει 10 στορι κάθε μέρα για να δείξει αυτα.
Βρήκε τον κατάλληλο και κινήθηκε αστραπιαία ώστε να εξασφαλίσει την καλή ζωή του παιδιού της και την δική της βεβαίως.
Σε λίγο καιρό βέβαια που θα αλλάξει η συμπεριφορά θα δούμε πως θα αντιδράσει ο τύπος.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.513
Πόντοι
441
Ο άλλος εν τω μεταξύ αν και μοδάτος δεν παύει να έχει μπουλόφατσα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως έμοιαζε μικρότερος και αν τελικά βγάζοντας χρήματα έφτιαξε και το στυλ του.
Κάνοντας επί της ουσίας την Παντέλη τρόπαιο για το δούλεμα που ίσως έτρωγε μικρός.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.882
Πόντοι
9.931
Ο άλλος εν τω μεταξύ αν και μοδάτος δεν παύει να έχει μπουλόφατσα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως έμοιαζε μικρότερος και αν τελικά βγάζοντας χρήματα έφτιαξε και το στυλ του.
Κάνοντας επί της ουσίας την Παντέλη τρόπαιο για το δούλεμα που ίσως έτρωγε μικρός.
Τρόπαιο είναι η μουνάρα γυναίκα που την έχεις υπό έλεγχο.
Σου φαίνεται αυτός να ελέγχει την Παντέλη; Εγω πάντως για μουνοδουλο τον κόβω.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.513
Πόντοι
441
Τρόπαιο => πουλάω μούρη ποια έχω πλαί μου ασχέτως τρόπου.
Γιατί στην όποια κριτική μπορώ να λέω για την αλεπού και τα κρεμαστάρια.

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046
Είπαμε τώρα θα πουλήσει το ρόλο της μάνας στο έπακρο. Θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Θα προβάλει κάθε προϊόν κάθε μάρκα και κάθε εταιρεία που θα προτιμήσει. Ειδικά αν της κάνουν και μια καλή προσφορά για να τους προωθήσει στον λογαριασμό της.
:vomit:
IMG_20250721_183227.jpg

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056

Για τον ΄άντρα,και μόνο που έχει μουνάρα πλάι του,είναι τρόπαιο.Και ειδικά αν είναι και επώνυμη μουνάρα,που είναι ακομα πιο δύσκολο.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.513
Πόντοι
441
Είπαμε τώρα θα πουλήσει το ρόλο της μάνας στο έπακρο. Θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Θα προβάλει κάθε προϊόν κάθε μάρκα και κάθε εταιρεία που θα προτιμήσει. Ειδικά αν της κάνουν και μια καλή προσφορά για να τους προωθήσει στον λογαριασμό της.
IMG_20250721_183227.jpg
Σιχαίνομαι χρόνια αυτή τη πρακτική των δώρων σε επωνύμους.
Τη θεωρώ απίστευτη γυφτιά, μιας και έχουν ήδη τα χρήματα και τους μισθούς να τα αγοράσουν, αλλά παρ όλα αυτά τα παίρνουν όλα τσάμπα.
Μυρτώ Κάζη είναι το απόλυτο παράδειγμα του "ξεπουλάω τα πάντα"(μπείτε απλά στο προφίλ της να καταλάβετε) με Μπόμπα, Κοντοβά να ακολουθούν.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.427
Πόντοι
1.336
IMG_20250721_183227.jpg
Εγώ έκλαψα που πήγε και πήρε στο παιδί της Dior φορμακι, ότι χειρότερο και ψωνισμενο έχω δει ποτέ

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.427
Πόντοι
1.336
Αυτος πρέπει να είχε φάει τρελό κόλλημα μαζί της από παλιά και τώρα που ξανά βρέθηκαν της πέταξε στη μούρη τα λεφτά και την περιουσία και στο πρώτο γαμησι που έκαναν του είπε αυτή ρίξτα όλα μέσα παίρνω αντισυλληπτικά και τώρα βρέθηκε με μωρό χαχαχαχαχα

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046
Αυτος πρέπει να είχε φάει τρελό κόλλημα μαζί της από παλιά και τώρα που ξανά βρέθηκαν της πέταξε στη μούρη τα λεφτά και την περιουσία και στο πρώτο γαμησι που έκαναν του είπε αυτή ρίξτα όλα μέσα παίρνω αντισυλληπτικά και τώρα βρέθηκε με μωρό χαχαχαχαχα
Εντάξει αν έτσι έγινε, αυτός δεν έκανε κάτι κακό. Την γούσταρε και τότε, την γουστάρει και τώρα που ξανασυναντήθηκαν. Θέλω να πω δεν άλλαξε η συμπεριφορά του. Άλλη μάλλον άλλαξε τον τρόπο που τον έβλεπε τότε με τώρα...

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046
Και θα πω και κάτι που για μένα για τις γυναίκες είναι
ΝΟΜΟΣ: Οι γυναίκες για κάθε άντρα που γνωρίζουν έχουν βγάλει (κατατάξει) στο μυαλό τους από την πρώτη κιόλας στιγμή την οριστική τους απόφαση για το άτομο του ( αν δηλαδή τους είναι αδιάφορος, friendzone ή τους κάνεις για ερωτικά/σχέση). Αν σου δείξουν κάτι στην αρχή και μετά στο αλλάξουν σε κάτι άλλο σημαίνει ότι την απόφασή τους την άλλαξε κάποιο άλλο κριτήριο (πχ λεφτά) και όχι γιατί ξαφνικά τους θάμπωσε η ίδια τους η προσωπικότητα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.695
Πόντοι
2.636
Όλα τα στορι πλέον είναι γυμναστική, χλιδα και ευτυχισμένη οικογένεια. Ανεβάζει 10 στορι κάθε μέρα για να δείξει αυτα.
Βρήκε τον κατάλληλο και κινήθηκε αστραπιαία ώστε να εξασφαλίσει την καλή ζωή του παιδιού της και την δική της βεβαίως.
Σε λίγο καιρό βέβαια που θα αλλάξει η συμπεριφορά θα δούμε πως θα αντιδράσει ο τύπος.
εχει να φαει επιλοχειο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom