soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.945
- Πόντοι
- 456
Καθολου ανωμαλο, απολυτως φυσιολογικο μου ακουγεται.Πειτε με ανώμαλο αλλα θα ήθελα πολυ να την γαμησω οπως ειναι τώρα![]()
Καθολου ανωμαλο, απολυτως φυσιολογικο μου ακουγεται.Πειτε με ανώμαλο αλλα θα ήθελα πολυ να την γαμησω οπως ειναι τώρα![]()
Σιγά την ανωμαλιά να θες να σκίσεις την μουνάρα επειδή έχει κοιλίτσαΠειτε με ανώμαλο αλλα θα ήθελα πολυ να την γαμησω οπως ειναι τώρα![]()
και εγώ για δύο λόγους θα ήθελα τώρα:Πειτε με ανώμαλο αλλα θα ήθελα πολυ να την γαμησω οπως ειναι τώρα![]()
Οι νεοελληνιδες ειναι ηλίθιες, ακολουθώ κατι τυπισσες διάσημες και άσημες που λιώνουν καθε μερα στα γυμναστήρια για να κανουν μπράτσα και φετες κοιλιακούς και δεν μπορούν να καταλάβουν οτι η θηλυκότητα στην γυναίκα ειναι στις καμπύλες. Δεν λεμε να ειναι πλαδαρες αλλα οχι και να εχουν μπράτσα και μηρούς λες και ειναι ανδρες.και εγώ για δύο λόγους θα ήθελα τώρα:
1. έχει φτιάξει απίστευτη βυζαρά η καριόλα.
2. γιατί το σώμα της τώρα είναι πιο θηλυκό και είναι καύλα και δυστυχώς όταν γεννήσει θα γίνει πάλι με κολιακους και μυς και θα χάσει την θηλυκότητα της.
Δυστυχώς 100% μόλις γεννήσει θα κάνει 3 ώρες τη μέρα γυμναστήριο...Οι νεοελληνιδες ειναι ηλίθιες, ακολουθώ κατι τυπισσες διάσημες και άσημες που λιώνουν καθε μερα στα γυμναστήρια για να κανουν μπράτσα και φετες κοιλιακούς και δεν μπορούν να καταλάβουν οτι η θηλυκότητα στην γυναίκα ειναι στις καμπύλες. Δεν λεμε να ειναι πλαδαρες αλλα οχι και να εχουν μπράτσα και μηρούς λες και ειναι ανδρες.
Δεν είναι ανωμαλία φιλαράκι... Κάνουν απίστευτα γαμήσια οι γκαστρομένες (ένεκα οι ορμόνες)...Πειτε με ανώμαλο αλλα θα ήθελα πολυ να την γαμησω οπως ειναι τώρα![]()
Αυτές οι βυζάρες θα βγάζουν και γάλα.Οντως από εκεί που δεν είχε τίποτα πέταξε βυζάρες.και εγώ για δύο λόγους θα ήθελα τώρα:
1. έχει φτιάξει απίστευτη βυζαρά η καριόλα.
2. γιατί το σώμα της τώρα είναι πιο θηλυκό και είναι καύλα και δυστυχώς όταν γεννήσει θα γίνει πάλι με κολιακους και μυς και θα χάσει την θηλυκότητα της.
Συνήθως όλα τα στήθη βγάζουν γάλα δεν εξαρτάται από το μέγεθος.Αυτές οι βυζάρες θα βγάζουν και γάλα.Οντως από εκεί που δεν είχε τίποτα πέταξε βυζάρες.
Ολοι αυτη η επίδειξη πλούτου για μενα δείχνει οτι η τυπισσα εχει κόμπλεξ και τωρα που έπιασε τον μαλακα απο τα αρχιδια τα βγαζει προς τα εξω. Και αλλες παντρεύτηκαν πολυ πιο φραγκατους απο αυτήν αλλά ετσι δεν έκαναν.Τι είναι χειρότερο; Να είσαι ο τύπος που της δίνει τα αυτοκίνητα του ή αυτή που μέχρι πριν ένα χρόνο το έπαιζε ανεξάρτητη και τώρα ποζάρει με την περιουσία της πατριαρχίας;;;
Αυτός από τη μια στα αρχίδια του το κομμάτι του κάνει.![]()
Δώρα Παντέλη: Στον ένατο μήνα στο roadtrip με τις Porsche στον Όλυμπο!
Δεν μασάει η αθλητικογράφος Αν και όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη της είχε άγχος για το πώς θα πάει, όσο περνούσαν οι μήνες η Δώρα Παντέλη ζούσε τη ζωή της φυσιολογικά κάνοντας σχεδόν ότι ήθελε, πάντα με προσοχή. Η αθλητικογράφος, δεν σταμάτησε μέρα να γυμνάζεται, πήρε ελάχιστα κιλά, πήγε στο Άμπο...www.womenonly.gr
Τι είναι χειρότερο; Να είσαι ο τύπος που της δίνει τα αυτοκίνητα του ή αυτή που μέχρι πριν ένα χρόνο το έπαιζε ανεξάρτητη και τώρα ποζάρει με την περιουσία της πατριαρχίας;;;
χειλαρεςReady to drop
Η κοιλιά φαίνεται πολύ λίγο μόνο οι βυζάρες της βγάζουν μάτι και το κάνει επίτηδες να μας καυλώσει η βρωμιάραReady to drop
Εντωμεταξύ σε ένα από τα τελευταία στόρυ της έκατσε και εξήγησε τί μάρκα είναι το ματάκι που φορούσε στο λαιμό σε αυτές τις φωτό γιατί λέει την ρώτησαν. Αλήθεια τώρα? Υπάρχει άτομο δηλαδή που στις φωτό με τις βυζάρες φάτσα κάρτα που τις μοστράρει επίτηδες που να πρόσεξε ότι φορούσε ματάκι? Χαχαχα έμενα αν μου το λεγες δε θα το πρόσεχα ποτέ...Η κοιλιά φαίνεται πολύ λίγο μόνο οι βυζάρες της βγάζουν μάτι και το κάνει επίτηδες να μας καυλώσει η βρωμιάρα
Σιγά μην ρώτησε κανείς, απλά πήρε λεφτά για διαφήμιση και έπρεπε να το αναδείξει επειδή και καλά την ρωτάνεΕντωμεταξύ σε ένα από τα τελευταία στόρυ της έκατσε και εξήγησε τί μάρκα είναι το ματάκι που φορούσε στο λαιμό σε αυτές τις φωτό γιατί λέει την ρώτησαν. Αλήθεια τώρα? Υπάρχει άτομο δηλαδή που στις φωτό με τις βυζάρες φάτσα κάρτα που τις μοστράρει επίτηδες που να πρόσεξε ότι φορούσε ματάκι? Χαχαχα έμενα αν μου το λεγες δε θα το πρόσεχα ποτέ...
![]()
![]()
Εγώ πάντως ζουμαρα στις βρεγμένες της βυζάρες κατευθείαν.Εντωμεταξύ σε ένα από τα τελευταία στόρυ της έκατσε και εξήγησε τί μάρκα είναι το ματάκι που φορούσε στο λαιμό σε αυτές τις φωτό γιατί λέει την ρώτησαν. Αλήθεια τώρα? Υπάρχει άτομο δηλαδή που στις φωτό με τις βυζάρες φάτσα κάρτα που τις μοστράρει επίτηδες που να πρόσεξε ότι φορούσε ματάκι? Χαχαχα έμενα αν μου το λεγες δε θα το πρόσεχα ποτέ...
![]()
![]()