Ε καλά, ότι και να λέμε τώρα και ότι υποθέσεις και να κάνουμε η κατάληξη είναι μία, ο τύπος πηδάει μία μουνάρα με μία κορμάρα και της έκανε και παιδίΝαι έτσι έχει δηλώσει ότι ήταν σε κοινή παρέα πρίν 10 χρόνια και ξανά βρέθηκαν το καλοκαίρι και ερωτεύτηκαν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δώρα Παντέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 726K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 1.336
Πιστεύω ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και το έχουν συμφωνήσει κιόλας.λεφτα έχει θα της κόψει μια καλή διατροφή και θα είναι πατέρας.τα εχω γραψει κάποιες σελιδες πισω τυπε
Ο τυπος σταθηκε ατυχος και το δικό του σπερμα απο τα 10αδες που μπηκαν εκει μέσα εκανε την ζημια και την φουσκωσε ...
τωρα θα κανει τον μπαμπα
γιατι το "ευκολα" που λεει , εχει και λιγο την εννοια που εγραψε ο Ντενις , σαν να λεει η τυπισα "τοσους πουτσους εχω φαει και δεν εχω πιασει , τωρα βρηκε να πιασω παιδι στα 38 μου ? "
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
Πιστεύω ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και το έχουν συμφωνήσει κιόλας.λεφτα έχει θα της κόψει μια καλή διατροφή και θα είναι πατέρας.
Αν εκανες εναν κοπο να διαβασεις τα παλια μηνυματα θα εβλεπες οτι τα εχουμε πει αυτα
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 1.336
καλά δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μουναρα και ότι δεν είναι τυχερός που την πηδάει αλλά πολλοί άντρες δεν θα την άντεχαν για σχέση.Ε καλά, ότι και να λέμε τώρα και ότι υποθέσεις και να κάνουμε η κατάληξη είναι μία, ο τύπος πηδάει μία μουνάρα με μία κορμάρα και της έκανε και παιδί
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 1.336
Ναι το ξέρω ότι έχουν ξανά ειπωθεί αυτά.Αν εκανες εναν κοπο να διαβασεις τα παλια μηνυματα θα εβλεπες οτι τα εχουμε πει αυτα
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.971
- Πόντοι
- 6.056
καλά δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μουναρα και ότι δεν είναι τυχερός που την πηδάει αλλά πολλοί άντρες δεν θα την άντεχαν για σχέση.
Άμα είναι μουνάρα,την αντέχεις
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.882
- Πόντοι
- 9.931
Το θεμα ειναι την πηδάει πραγματικά η ειναι κανας μπουστης και απλα κάνανε μια συμφωνία που ειναι win-win και για τους δυο;Ε καλά, ότι και να λέμε τώρα και ότι υποθέσεις και να κάνουμε η κατάληξη είναι μία, ο τύπος πηδάει μία μουνάρα με μία κορμάρα και της έκανε και παιδί
Και ποιος την γκάστρωσε, ο Ναν;Το θεμα ειναι την πηδάει πραγματικά η ειναι κανας μπουστης και απλα κάνανε μια συμφωνία που ειναι win-win και για τους δυο;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Σε ένα σεντονακι όλο το life plan κάθε ανθυποσελεμπριτυ και κάθε ελλεεινιδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι αισθηματιας ρε . .φατσα και κορμι για κατουρημα
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Χωρίς παιδί δεν είναι μιλφ.Μιλφ φωτιά
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.882
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τυπε πρωτη φορα ακους για μπουστηδες που παντρεύονται και κανουν και παιδιά μονο και μονο για να κλείσουν στόματα συγγενών και φιλων και γενικα της κοινωνίας;Και ποιος την γκάστρωσε, ο Ναν;
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
"Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι ασφάλεια", πάνε και τα φεμινιστικά ιδεώδη μόλις γκαστρωθηκε..
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 1.336
Επίσης ξεχνάς τον παράγοντα ότι και οι δύο εκπληρώνουν το απωθημένο τους να γίνουν βιολογικοί γονείς.Ρε τυπε πρωτη φορα ακους για μπουστηδες που παντρεύονται και κανουν και παιδιά μονο και μονο για να κλείσουν στόματα συγγενών και φιλων και γενικα της κοινωνίας;
Καλά όλη η συνέντευξη είναι για τα μπάζα."Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι ασφάλεια", πάνε και τα φεμινιστικά ιδεώδη μόλις γκαστρωθηκε..
Διάβαζα και έκλαιγα με τα ψέμματα που έλεγε στον εαυτό(;) της γνωρίζοντας ότι λόγω ευγένειας και κυκλώματος κανείς δεν θα αμφισβητήσει ανοιχτά το αφήγημά της.
Επίσης όπως αναφέρθηκε, έθεσε ξεκάθαρα τη θέση και τις προοπτικές της:
«Έχω ανησυχία για το τι μανούλα θα είμαι. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμο, ειδικά όταν θες να συνεχίσεις να κάνεις και τη δουλειά σου. Ονειρευόμουν τη ζωή μου μόνη μου, δεν είχα σκεφτεί ότι θα κλειστώ κάπου. Τώρα στενεύουν τα περιθώρια, πρώτο καλοκαίρι χωρίς διακοπές, κλπ, αλλά έρχεται πάλι το θέμα του συντρόφου. Είναι πολύ υποστηρικτικός, βοηθάει πάρα πολύ και το χρειάζομαι αυτό. Ξέρω ότι αν δεν είμαι χαρούμενη δεν θα είναι ούτε το παιδί μου ούτε ο άντρας μου. Έχω άγχος αλλά πιστεύω με την βοήθεια του Τζον όλα θα πάνε καλά».
και μακρύτερος μη σου πωΔεν ξέρω τι λέτε,αλλά και μονο που θα έχεις στο γκομενοβιογραφικό σου ένα μουνί που τον παίζει μαζί της όλη η Ελλάδα,πόσο μάλλον να της έκανες και παιδί,νιώθεις 10 πόντους ψηλότερος
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Παπαρια...να δούμε πόσο ψηλότερος θα δείχνει όταν θα τρέχει να αγοράσει πάνες και θα βγάζει το μωρό βόλτα με το καροτσάκι.Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά και μονο που θα έχεις στο γκομενοβιογραφικό σου ένα μουνί που τον παίζει μαζί της όλη η Ελλάδα,πόσο μάλλον να της έκανες και παιδί,νιώθεις 10 πόντους ψηλότερος
Αν τα κάνει αυτά βέβαια γιατί ενδέχεται να τα κάνει η οικιακή βοηθός απ' την Άπω Ανατολή.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.418
- Πόντοι
- 37.562

Δώρα Παντέλη: Ατύχημα για την εγκυμονούσα αθλητικογράφο
Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Δώρα Παντέλη, η οποία ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες ημέρες η εντυπωσιακή αθλητικογράφος είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο χέρι της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια...
Με το "μυαλό" που κουβαλάνε όλες αυτές, την έχω ικανή να το έκανε και μόνη της![]()
Δώρα Παντέλη: Ατύχημα για την εγκυμονούσα αθλητικογράφο
Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Δώρα Παντέλη, η οποία ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες ημέρες η εντυπωσιακή αθλητικογράφος είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο χέρι της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια...www.metrosport.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 663
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 18K