bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.190
- Πόντοι
- 456
το μονο πραγμα που ειναι αληθεια σε ενα πολεμο
![]() Προσκεκλημένος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης! | thrylos24.grΟ Ντόναλντ Ντραμπ υποδέχτηκε Έλληνες της ομογένειας στον Λευκό Οίκο, μαζί και τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!
![]() |
Κι εγω νόμιζα οτι κάλεσε τον Μαρινακη της νεας δημοκρατιας αλλα τον έχει χεσμενο οπως και ολη την παραταξη
![]()
Προσκεκλημένος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης! | thrylos24.gr
Ο Ντόναλντ Ντραμπ υποδέχτηκε Έλληνες της ομογένειας στον Λευκό Οίκο, μαζί και τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!www.thrylos24.gr
Δώσε της ένα σβουριχτο γλωσσοφιλο Αυτοκράτορα Δοναλδε! Τέτοια χείλη, τσιμπουκοχειλα, τα αφήνεις μονα τους;;;
(Δεύτερη φωτογραφία με Γκιλφοιλ).
Μου θυμίζετε τον μεγάλο Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο, ο οποίος ίδρυσε και έχτισε την υπέροχη πόλη της Κωνσταντινούπολης - τη γενέτειρά μου, γνωστή σήμερα ως Iστανμπουλ. Είναι μεγάλη μου τιμή να σας παρουσιάσω αυτόν τον Τίμιο Σταυρό, το ίδιο το σύμβολο που οδήγησε τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο στη νίκη. Όπως του αποκάλυψε ο Χριστός σε ένα όραμα, «Ἐν τούτῳ νίκα» — ‘Πήγαινε με αυτό και γίνε νικητής'. Αυτός ο σταυρός είναι ένα αιώνιο σύμβολο ειρήνης και ένα ανίκητο τρόπαιο, ένα σημάδι θεϊκής δύναμης και καθοδήγησης. Με αυτόν τον σταυρό, προσεύχομαι να φέρετε ειρήνη στον κόσμο και να κάνετε την Αμερική ανίκητη».
θερμα λογια απο τον πλανηταρχη για την ελλαδα και τους ελληνοαμερικανους, ουτε κουβεντα για την κυβερνηση![]()
Μπράβο στον τραγοπαπα που πολιτικόποιει την δήθεν
θερμα λογια απο τον πλανηταρχη για την ελλαδα και τους ελληνοαμερικανους, ουτε κουβεντα για την κυβερνηση![]()
Έχει κάτικαμία φρεγάτα , κανένα ιπτάμενο τάνκερ θα μας δώσει? γιατί από παχιά λόγια και χειροκροτήματα χορτάσαμε από τον προηγούμενο πρόεδρο
Έχει κάτισαπακιαέρχονται σύντομα με κάτι συμβόλαια βέβαια που θα είναι μόνο για εμάς απλά σε 6 μήνες θα τα δώσουν και στους Τουρκους
Τις οποίες 200 άρθρα ταχαμου δήθεν να μας πείσουν πως τα χρειαζομαστεκάτι αλουμινότρατες περιμένουμε ακόμα από την περιβόητη επιστολή Μπλίνκεν- τότε που κάναμε όλη την Ελλάδα μια Αμερικανική βάση
Σε ποιον ρε;καμία φρεγάτα , κανένα ιπτάμενο τάνκερ θα μας δώσει? γιατί από παχιά λόγια και χειροκροτήματα χορτάσαμε από τον προηγούμενο πρόεδρο
Τις οποίες 200 άρθρα ταχαμου δήθεν να μας πείσουν πως τα χρειαζομαστε
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ όντως δεν έχω ιδέα θα το ψάξω έτσι για την ανωμαλίαένα έχω να σου πω , τον συγκεκριμένο απόστρατο ΔΕΝ τον έχουν ξαναφωνάξει στο SKAI ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ όντως δεν έχω ιδέα θα το ψάξω έτσι για την ανωμαλία
Και κάτι εκατονταδες Bradley που ειχαν για σκοτωμα και μολις πήγε το ελληνικο κλιμάκιο και τα είδε εφυγε τρέχοντας. Τσαμπα το ταξίδι και τα εξοδακάτι αλουμινότρατες περιμένουμε ακόμα από την περιβόητη επιστολή Μπλίνκεν- τότε που κάναμε όλη την Ελλάδα μια Αμερικανική βάση