Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 372K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.742
Πόντοι
2.696

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.313
Πόντοι
2.356
Κι εγω νόμιζα οτι κάλεσε τον Μαρινακη της νεας δημοκρατιας αλλα τον έχει χεσμενο οπως και ολη την παραταξη

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.983
Πόντοι
7.046
Δώσε της ένα σβουριχτο γλωσσοφιλο Αυτοκράτορα Δοναλδε! Τέτοια χείλη, τσιμπουκοχειλα, τα αφήνεις μονα τους;;;
(Δεύτερη φωτογραφία με Γκιλφοιλ).

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.313
Πόντοι
2.356
Δώσε της ένα σβουριχτο γλωσσοφιλο Αυτοκράτορα Δοναλδε! Τέτοια χείλη, τσιμπουκοχειλα, τα αφήνεις μονα τους;;;
(Δεύτερη φωτογραφία με Γκιλφοιλ).

Παλι καθαρισε το ελληνοαμερικανικο λομπι για χαρη του ξεφτυλισμενου που προσέλαβε και εταιρεια για να μη χασει τη μιζα.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
Μου θυμίζετε τον μεγάλο Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο, ο οποίος ίδρυσε και έχτισε την υπέροχη πόλη της Κωνσταντινούπολης - τη γενέτειρά μου, γνωστή σήμερα ως Iστανμπουλ. Είναι μεγάλη μου τιμή να σας παρουσιάσω αυτόν τον Τίμιο Σταυρό, το ίδιο το σύμβολο που οδήγησε τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο στη νίκη. Όπως του αποκάλυψε ο Χριστός σε ένα όραμα, «Ἐν τούτῳ νίκα» — ‘Πήγαινε με αυτό και γίνε νικητής'. Αυτός ο σταυρός είναι ένα αιώνιο σύμβολο ειρήνης και ένα ανίκητο τρόπαιο, ένα σημάδι θεϊκής δύναμης και καθοδήγησης. Με αυτόν τον σταυρό, προσεύχομαι να φέρετε ειρήνη στον κόσμο και να κάνετε την Αμερική ανίκητη».

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.103
Πόντοι
18.546
Μου θυμίζετε τον μεγάλο Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο, ο οποίος ίδρυσε και έχτισε την υπέροχη πόλη της Κωνσταντινούπολης - τη γενέτειρά μου, γνωστή σήμερα ως Iστανμπουλ. Είναι μεγάλη μου τιμή να σας παρουσιάσω αυτόν τον Τίμιο Σταυρό, το ίδιο το σύμβολο που οδήγησε τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο στη νίκη. Όπως του αποκάλυψε ο Χριστός σε ένα όραμα, «Ἐν τούτῳ νίκα» — ‘Πήγαινε με αυτό και γίνε νικητής'. Αυτός ο σταυρός είναι ένα αιώνιο σύμβολο ειρήνης και ένα ανίκητο τρόπαιο, ένα σημάδι θεϊκής δύναμης και καθοδήγησης. Με αυτόν τον σταυρό, προσεύχομαι να φέρετε ειρήνη στον κόσμο και να κάνετε την Αμερική ανίκητη».

όταν θες να γίνεις Πατριάρχης στην θέση του Πατριάρχη λες διάφορα

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.103
Πόντοι
18.546

θερμα λογια απο τον πλανηταρχη για την ελλαδα και τους ελληνοαμερικανους, ουτε κουβεντα για την κυβερνηση :confused:

καμία φρεγάτα , κανένα ιπτάμενο τάνκερ θα μας δώσει? γιατί από παχιά λόγια και χειροκροτήματα χορτάσαμε από τον προηγούμενο πρόεδρο

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656

θερμα λογια απο τον πλανηταρχη για την ελλαδα και τους ελληνοαμερικανους, ουτε κουβεντα για την κυβερνηση :confused:
Μπράβο στον τραγοπαπα που πολιτικόποιει την δήθεν
καμία φρεγάτα , κανένα ιπτάμενο τάνκερ θα μας δώσει? γιατί από παχιά λόγια και χειροκροτήματα χορτάσαμε από τον προηγούμενο πρόεδρο
Έχει κάτι σαπακια έρχονται σύντομα με κάτι συμβόλαια βέβαια που θα είναι μόνο για εμάς απλά σε 6 μήνες θα τα δώσουν και στους Τουρκους

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.103
Πόντοι
18.546
Έχει κάτι σαπακια έρχονται σύντομα με κάτι συμβόλαια βέβαια που θα είναι μόνο για εμάς απλά σε 6 μήνες θα τα δώσουν και στους Τουρκους

κάτι αλουμινότρατες περιμένουμε ακόμα από την περιβόητη επιστολή Μπλίνκεν :tooth: - τότε που κάναμε όλη την Ελλάδα μια Αμερικανική βάση

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
κάτι αλουμινότρατες περιμένουμε ακόμα από την περιβόητη επιστολή Μπλίνκεν :tooth: - τότε που κάναμε όλη την Ελλάδα μια Αμερικανική βάση

Τις οποίες 200 άρθρα ταχαμου δήθεν να μας πείσουν πως τα χρειαζομαστε

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.392
Πόντοι
3.786
Σε ποιον ρε;

Στον Μαλακοκουλη;

Δεν τα ρίχνει στο Αιγαίο και να τραβάει βίντεο να τ ανεβάσει στο YouTube καλύτερα που θα τα δώσει σ αυτό το μουνι;

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.103
Πόντοι
18.546

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
ένα έχω να σου πω , τον συγκεκριμένο απόστρατο ΔΕΝ τον έχουν ξαναφωνάξει στο SKAI ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ όντως δεν έχω ιδέα θα το ψάξω έτσι για την ανωμαλία
Θυμάμαι πάντως την παπατζα που επεφτε σύννεφο και για εμάς τους άσχετους που ανέλυαν όλοι τις διαφορές τρατες από τις διαφορες χώρες και ήταν φως φανάρι πως αυτές ήταν για κανα Λαύριο κτλ και τις βάφτιζαν πως τις θέλουμε για πόλεμο με τους Τούρκους

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.313
Πόντοι
2.356

Και κάτι εκατονταδες Bradley που ειχαν για σκοτωμα και μολις πήγε το ελληνικο κλιμάκιο και τα είδε εφυγε τρέχοντας. Τσαμπα το ταξίδι και τα εξοδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom