bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.861
- Πόντοι
- 456
Όλα ξεκινάνε από την ζημιά που έπαθαν τα μυαλά του κοσμακη από την καραντινα ..
Είχαν συνηθίσει να είναι όλη μέρα στο σπιτι με φόρμες...και όταν ήρθησαν τα μέτρα δεν βγήκαν σαν νορμάλ άνθρωποι αλλά ως καραντινοπληκτοι γιατί ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΟΥΝΤΟΣΑΝ.
Κατά λάθος νόμιζα ότι με ειρωνευόσουν σε σχέση με την ιστορία με το AIDS, καθώς ως γνωστόν η κόρη του έκανε το Ρωσικό εμβόλιο και δεν έχω δει πουθενά αυτήν την ιστορία με AIDS και Δυτικό εμβόλιο. Αν πούμε ότι είναι αλήθεια, δεν στέκει να το δημοσιοποιούσαν αυτό το στίγμα, αφού η οικογένεια του πλασάρεται όψιμα μετά τον κομμουνισμό, ως 'Αγία' και κάνοντας τον σταυρό του ο Πούτιν μπροστά στην κάμερα σαν θεούσος και λέγοντας μάλλον ένα μύθευμα στην Χίλαρι Κλίντον, για τον τρόπο που επέζησε η μητέρα του στον Β παγκόσμιο πόλεμο.
Εγώ αν ήμουν ο Βλαδίμηρος, θα έβαζα επιπλέον όρο την παράδοση Ζελενσκυ και Ούρσουλας στο Κρεμλίνο. Τουλάχιστον, ένας από τους δύο.κατι δεν μ αρεσει παιδια σε ολο αυτο με την εκεχειρία .....
κατι δεν παει καλαΕγώ αν ήμουν ο Βλαδίμηρος, θα έβαζα επιπλέον όρο την παράδοση Ζελενσκυ και Ούρσουλας στο Κρεμλίνο. Τουλάχιστον, ένας από τους δύο.
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Υ Γ: βάλε και Κουλα μέσα.
ας μη βγαζουμε βιαστικά συμπερασματα, ίσως έχει παει τα καλα του στο καθαριστήριο
Το μόνο σίγουρο..δεν βγήκε τυχαία κόμμα που λέγεται "Φωνή Λογικής".τα αυτονόητα δεν είναι τελικά και τόσο αυτονόητα στις μέρες μας
Εγώ αν ήμουν ο Βλαδίμηρος, θα έβαζα επιπλέον όρο την παράδοση Ζελενσκυ και Ούρσουλας στο Κρεμλίνο. Τουλάχιστον, ένας από τους δύο.
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Υ Γ: βάλε και Κουλα μέσα.
''Ο Trump διέλυσε το χρηματιστήριο''
Εντωμεταξύ η EU :
We'll turn private savings into much needed investment.
ας μη βγαζουμε βιαστικά συμπερασματα, ίσως έχει παει τα καλα του στο καθαριστήριο
Πραγματικά, είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ στην ΝΔ;o τουρκοκούλης το pet των ισλαμολάγνων ευρωκίναιδων τα έβαλε με ρώσο δημοσιογράφο ,
πρωτοφανή απίστευτα πράματα κάνει ο μπάσταρδος![]()
Δηλητήριο;Έκανε λέει εμπάργκο η ΕΕ στο Αμερικανικό ουίσκι....
Ποιός πίνει Αμερικανικό ουίσκι ρε μλκες?
![]()
Οι rockabillades.Έκανε λέει εμπάργκο η ΕΕ στο Αμερικανικό ουίσκι....
Ποιός πίνει Αμερικανικό ουίσκι ρε μλκες?
![]()