argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 52.321
- Πόντοι
- 9.297
Δεν νομίζω...αλλά οι φίλες της θα έρθουν μάλλον για επίσκεψη η για διακοπές το καλοκαίρι.Θα φέρει και τις φίλες της μαζί; Ω ρε μάνα μου...
Δεν νομίζω...αλλά οι φίλες της θα έρθουν μάλλον για επίσκεψη η για διακοπές το καλοκαίρι.Θα φέρει και τις φίλες της μαζί; Ω ρε μάνα μου...
Έχω ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ σπίτι μου, να φιλοξενήσω και να τιμήσω την Κίμπερλυ και τις φίλες της. Τιμή μου.Δεν νομίζω...αλλά οι φίλες της θα έρθουν μάλλον για επίσκεψη η για διακοπές το καλοκαίρι.
Έχω ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ σπίτι μου, να φιλοξενήσω και να τιμήσω την Κίμπερλυ και τις φίλες της. Τιμή μου.
Χωρίς σχόλια.
![]()
ΗΠΑ: «Μπλόκο» στην Τουρκία για συμμετοχή στην ευρωπαϊκή άμυνα-«Δεν ανήκετε στην Ευρώπη»
Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν η Τουρκία να συμμετέχει στον υπό διαμόρφωση αμυντικό βραχίονα της Ευρώπης, κάτι το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα Ελλάδας -Κύπρου. Έχει διαπιστωθεί ότι η Τουρκία επιχειρεί να εκμεταλλευθεί τους αυξανόμενους ευρωπαϊκούς φόβους για μια μειωμένη παρουσία των ΗΠΑ στην ασφάλειά...www.metrosport.gr
Μόνο για γέλια.ΗΠΑ
Ελλάδα
Τετάρτη 12/3/2025
Συμμαχία Αθήνας – Αγκυρας για αλλαγές στο Συμβούλιο Ασφαλείας
![]()
Συμμαχία Αθήνας - Αγκυρας για αλλαγές στο Συμβούλιο Ασφαλείας - ΤΑ ΝΕΑ
Σε κοινό αγώνα που έχουν να φέρουν εις πέρας Ελλάδα και Τουρκία προκειμένου να πετύχουν τη μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, προκειμένου ναwww.tanea.gr
Μαλλον και παλι τους ουκρανους εννοεις γνωστη ..."οι ναζιστικές ιδεες"
Aμα μοστραρουν τη Μπάρκα ώς τοπ μοντελ λογικο ειναι να κάνουν αυτα που κανουν
Aν αυτές κυκλοφορήσουν έξω, οι Ελλεεινιδες ( αν τις έχει απομείνει λίγο φιλότιμο) δεν θα ξαναβγούν έξω με καγκουροφορμες και κωλοσπορτεξ σαν να είναι ακόμα στην καραντίνα .
Αν εχουν ορθοπεδικα η ψυχολογικά προβλήματα ας κάτσουν σπίτι και ας παραγγέλνουν καφέ με ταχυμεταφορεις.
Αυτοί που κατηγορούσαν τον Τράμπ και τους "ακροδεξιούς φασίστες" ως τουρκόφιλους και δή... προδότες, αποδεικνύονται στην πράξη πως είναι οι ίδιοι αυτό ακριβώς που κατηγορούν τους άλλους.ΗΠΑ
Ελλάδα
Τετάρτη 12/3/2025
Συμμαχία Αθήνας – Αγκυρας για αλλαγές στο Συμβούλιο Ασφαλείας
![]()
Συμμαχία Αθήνας - Αγκυρας για αλλαγές στο Συμβούλιο Ασφαλείας - ΤΑ ΝΕΑ
Σε κοινό αγώνα που έχουν να φέρουν εις πέρας Ελλάδα και Τουρκία προκειμένου να πετύχουν τη μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, προκειμένου ναwww.tanea.gr
τυπάρα στου κουλομάχου τη κεφάλα όσο θέλεις βάρα... αποτέλεσμα δε βγαίνει ακόμη και στα απλά ,τα οφθαλμοφανή ,σε αυτά που όλοςΜαλλον και παλι τους ουκρανους εννοεις γνωστη ...
Εκτος αν ξερεις και αλλο πολιτικο που διετελεσε πρωθυπουργος(διορισμενος απο την κυβερνηση Ομπαμα) καποιας ευρωπαικης χωρας με παρομοιες δηλωσεις
Yatsenyuk said, “Russian aggression in Ukraine is an attack on world order and order in Europe. All of us still clearly remember the Soviet invasion of Ukraine and Germany. That has to be avoided. And nobody has the right to rewrite the results of the Second World War. And that is exactly what Russia’s President Putin is trying to do.”Ukraine premier’s pro-Nazi version of World War II: USSR invaded Ukraine, Germany
On Germany’s public television channel ARD, Ukrainian Prime Minister Arseniy Yatsenyuk said the USSR was the aggressor against Ukraine and Germany in World War II.www.wsws.org
Και αλλο κομμα που τρια μελη του ηταν σε υπουργικες θεσεις με τετοιες αποψεις
One prominent party member even gave an interview in early May 2013 to the NPD publication Deutsche Stimme. In an interview conducted by senior NPD member Jens Pühse, Ternopol Mayor Sergei Nadal was asked why Svoboda supports the recognition of descendants of former members of the Ukrainian 14th Division of the Waffen SS as national heroes. "These Ukrainian heroes must be honored irrespective of what has been written about them in the history books of those peoples who were once our enemies," Nadal answered.![]()
Indirect Berlin Support for Ukrainian Right Wing Extremists Svoboda
Germany shuns the right-wing extremist party NPD at home. But even though the Ukrainian nationalist party Svoboda maintains tight links to the NPD, it has received indirect support from Berlin.www.spiegel.de
Όλα ξεκινάνε από την ζημιά που έπαθαν τα μυαλά του κοσμακη από την καραντινα ..Aμα μοστραρουν τη Μπάρκα ώς τοπ μοντελ λογικο ειναι να κάνουν αυτα που κανουν
Σταυρός Λυγερός
Το παρακάτω video ΔΕΝ συνιστάτε σε ευρωλιγούρηδες , ψεκασμένους μπραβοκούληδες και δικαιωματιστές δροσερούλιδες
Σταυρός Λυγερός
Το παρακάτω video ΔΕΝ συνιστάτε σε ευρωλιγούρηδες ,ισλαμολάγνους ψεκασμένους μπραβοκούληδες και δικαιωματιστές δροσερούλιδες
Κοινή λογική...τα αυτονόητα λέει ο άνθρωπας.Σταυρός Λυγερός
Το παρακάτω video ΔΕΝ συνιστάτε σε ευρωλιγούρηδες , ψεκασμένους μπραβοκούληδες και δικαιωματιστές δροσερούλιδες
τα αυτονόητα δεν είναι τελικά και τόσο αυτονόητα στις μέρες μαςΚοινή λογική...τα αυτονόητα λέει ο άνθρωπας.