sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.942
- Πόντοι
- 48.917
Καλά στείλε λικέρ από μαστίχα κ υποβρύχιοΚατα 99% νομιζω ναι, κραταω μια επιφυλαξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελμα εχει και στα περιπτερα ρε φιλε
Καλά στείλε λικέρ από μαστίχα κ υποβρύχιοΚατα 99% νομιζω ναι, κραταω μια επιφυλαξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελμα εχει και στα περιπτερα ρε φιλε
Εχεις μεγαλη αναλαμπη σε αυτη την παραγραφοΟσο και να θεωρω στο αδαες απο νομικα κεφαλι μου λαθος τη μη προφυλακιση του μπουχεσα εξαιτιας παρελθοντικων ομοιων καταπτυστων πραξεων του ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΕΩΡΩ την παρεμβαση του ΑΠ στην υποθεση ,που ειναι ξεκαθαρα για τα ματια του κοσμου και ανοιγει στην ουσια τον ασκο του αιολου....ειναι απαραδεκτο ο ΑΠ να παρεμβαινει στην ελευθερη κριση των δικαστων....και επισης ειναι απαραδεκτο σε μια υποθεση ρουτινας να παρεμβαινει και να ζητα την κατα προτεραιοτητα δρομολογηση και ολοκληρωση της υποθεσης ......τι στον πουτσο διαφορετικο εχει δηλαδη αυτο το ζευγαρι, απο χιλιαδες αλλα ,σε ακομα χειροτερα και πιο βαρβαρα περιστατικα που λιμναζουν αδικαιολογητα στις αιθουσες της χωρας.......
Δεν χρειαζεται να αλλαξει, 80 χρονια ετσι ειναι.ας αλλαξει αν ειναι τοσο εξωφθαλμα λαθος στην τελικη ,δηλαδη ειναι το ιδιο να σου ριξουν χλωρινη με το να σε ριξουν θεικο οξυ?
Και λογικες και αυτονοήτως σωστεςΜα δεν αγχωνόμαστε και ούτε και μας νοιάζει - απλά κατά ένα περίεργο τρόπο οι δηλώσεις του σαν να μας φαίνονται απολυτα λογικές.
Πάλι θα πάμε με το περί κοινού δικαίου αίσθημα; Δηλαδη είναι να απορείς.
Εδω το εκαψε ο Αλεκάρας«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ
Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
![]()
Χυδαία επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν στον γάμο του είναι γυναίκα ή άνδρας και τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά» - Zougla
Η ανακοίνωση του ποινικολόγου μετά την απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του για τον Λύτραwww.zougla.gr
O Αλέξης Κούγιας αμέτρητες φορές ρίχνει τη καρδάρα με το γάλα.Εδω το εκαψε ο Αλεκάρας
Το εχει αυτο, μιλαει σωστα και ξαφνικα κανει ενα κλικ και τα κανει ολα πουτανα
Αυτος ειναι ο Κουγιας που αγαπήσαμε τυπεΕδω το εκαψε ο Αλεκάρας
Το εχει αυτο, μιλαει σωστα και ξαφνικα κανει ενα κλικ και τα κανει ολα πουτανα
Τον εαυτο του αδικειΑυτος ειναι ο Κουγιας που αγαπήσαμε τυπε![]()
Σε προβληματιζει λιγο το οτι ολοι οσοι εχουμε σχεση με νομικα, λεμε το ιδιο και ολοι οι ασχετοι το αντιθετο?
Εγω πιστεύω οτι ενα μεγάλο μέρος απο τα ξεσπάσματα αυτα τα κάνει για να παραμένει στην δημοσιοτητα.Τον εαυτο του αδικει
και τα 2 και οι γυναικες γιναν καριολες παγκοσμιως και βρωμοντιβες ολες και οι αντρες γιναν ολοι σκατομαλακες.Τωρα δεν καθονται να τις γαμησεις! Δυστυχως.
Δεν ειδες τον αλλον προχτες; Τον Ναν ντε. Τον πηγε στο τμημα για λεκτικη επιθεση η γυναικα. Δεν του εκανε μηνυση βεβαια. Το εντυπωσιακο ειναι οτι ενας άντρας, της παει στο σπιτι δυο με τρια μυρια τον χρονο και απο πανω τον παει και κατηγορουμενο.
Ή γινανε ολες οι γυναικες καριολες παγκοσμιως ή εμεις οι αντρες τελειως μαλακες παγκοσμιως.
Εδώ εγώ που δεν έχω σχεση με νομικά και το μόνο που διαβάζω και μελετω ειναι τον ΠΚ (λόγω εργασίας) λέω ότι έχει δίκιο ο Βερβεσός.Σε προβληματιζει λιγο το οτι ολοι οσοι εχουμε σχεση με νομικα, λεμε το ιδιο και ολοι οι ασχετοι το αντιθετο?
Ναι εχει απόλυτο δίκιο για τις αστοχες παρεμβασεις του αρειου Πάγου.Σε αυτο αναφερεσαι προφανως.Εδώ εγώ που δεν έχω σχεση με νομικά και το μόνο που διαβάζω και μελετω ειναι τον ΠΚ (λόγω εργασίας) λέω ότι έχει δίκιο ο Βερβεσός.
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λέγεται.
Ναι. Αυτό λέω.Ναι εχει απόλυτο δίκιο για τις αστοχες παρεμβασεις του αρειου Πάγου.Σε αυτο αναφερεσαι προφανως.
Ο Άρειος Πάγος μάλλον ακολούθησε για αυτό που τον "ψέγει" ο κος Βερβεσός. Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε ό,τι ζήτησε." Εκτιμησαν "
Άρα εναπόκειται στην εκτίμηση... Και εμείς εκτιμάμε ότι είναι επικίνδυνος όπως και ο Άρειος παγος.
Αδιανόητο να υπάρχουν νομικοί που δεν σεβονται τις αποφάσεις του ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας αλλά τους ενδιαφέρει η δικαιοσυνη.
Είπαμε ο καθένας τα μαγειρευει όπως θέλει.
Όπως και ο θεατρίνος
![]()
Το θέατρο του Λύτρα με τις χειροπέδες -«Έγινε μια σκηνοθεσία» λέει ο Μπαλάσκας [βίντεο] - iefimerida.gr
Χωρίς χειροπέδες φέρεται να μεταφέρθηκε χθες στον ανακριτή ο Απόστολος Λύτρας, όπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφορούν.www.iefimerida.gr