Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από πρόσφατη επίσκεψη και εμπειρία μου έδωσε την εντύπωση(και δια ζώσης)ότι υπάρχει διαφορά στο βυζί και στο σώμα και δυστυχώς και στις υπηρεσίες.Καταλαβαίνω ότι είναι και ΄θέμα ημέρας,διάθεσης και χημείας!!Μπορεί να ήταν η τύχη μου...Καλή Χρονιά!!!Το βυζί της Ολγας όπως και η ρόγα υπέροχα στις φωτό για τα γούστα μου,έχουμε επιβεβαίωση γιατί για αυτό και μόνο μια δοκιμή αξίζει.
. Κολάς άσχημα όταν βλέπεις την άλλη να αμφιταλαντεύεται και τελικά να υπερισχύει η καύλα της λογικής, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για το αρσενικό! Αντίθετα με την Εύη που επεδίωξε τη μεταγραφή, εσύ αποφάσισες να κάνεις την δύσκολη προσπάθεια να παρατήσεις το επάγγελμα. Ήδη από το Σεπτέμβριο είχα γράψει στην κριτική μου ότι θα γινόταν. Δε το ευχόμουν αλλά έβλεπα το τέλος να έρχεται... αλλά ο κόσμος εκεί έξω είναι κακός (ο μπουρδελόκοσμος είναι από κάποιες απόψεις risk-free περιβάλλον) και προέβλεψα ότι λόγω της σκατοοικονομικής κατάστασης θα επιστρέψεις. Μαθαίνω ότι κι άλλοι φανατικοί σου πελάτες που τους εμπιστεύτηκες κινητό τηλέφωνο σε αποζητάνε, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ !! για μια ακόμη τζούρα με ραντεβού σε κάποιο ξενοδοχείο... "Μεθαδόνη" για να μπορέσεις να κόψεις την ηρωίνη, με το ρόλο της ηρωίνης να έχει αυτός "ο ανεπαίσθητος δισταγμός του κοριτσιού την ώρα που ανακαλύπτει τον εαυτό του και γίνεται γυναίκα". Έχει πολλούς ρομαντικούς (μεσήλικες;) αυτό το site - οι ρομαντικές περιγραφές ανεβάζουν ή κατεβάζουν μια κοπέλα και είναι ότι θα απομείνει να θυμόμαστε, μπορεί "και τι θα θυμάται η ίδια". "ΓΙΝΕ call-girl" σε παρακαλούμε με ένα στόμα αυτές τις μέρες "το έχεις και συ ανάγκη!" "όλα τα λεφτά για μια τελευταία γραμμή" (αλλά παρά τις πιέσεις δε το χεις αποφασίσει) "Παράτα τις σκατοδουλειές για ένα κομμάτι ψωμί στον κάθε μαλάκα έλληνα μικροεπιχειρηματία ..." (δεν έχουμε δικαίωμα, είναι δική σου απόφαση, φταίει πιθανώς κάποιος αστικός αρραβώνας)". Όλα κάνουν τον κύκλο τους, ποιος ξέρει τι σου χει γραμμένο εσένα. Εδώ η Άντρεα από Συγγρου 144 που την έχει πάρει όλη η Αθήνα και η μισή επαρχία τα παράτησε μετά από 10ετή καριέρα και παντρεύτηκε με ανοικτό γάμο! Τελευταίους 6 μήνες αρραβωνιασμένη πήγαινε στις βάρδιες για να συνηθίσουν στην ιδέα της απεξάρτησης οι κολλημένοι-πιστοί της. Πένυ από Βριλησσού 36 και Μ.Αλεξάνδρου μια από τα ίδια μέχρι που γέννησε. Έχει αισθήματα η ηρωίνη άραγε και τι είναι αυτό που πιάνει περισσότερο χώρο στη μνήμη (ένα δευτερόλεπτο καύλας ή μια ρουτινιάρικη 10ετία υπαλληλίκι); Αντε ένα τελευταίο ποστάρισμα για ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ανάψτε ελεύθερα τσιγάρο μαζί με black label Johny Walker [12 ετών] συναγωνιστές ... κουράγιο...Kαλή η ερώτηση- Δύσκολο πάντως να ειναι αυτή, διοτι η εν λογω = Σ45 και πρωην Σολ 54/6 κλπ μάθαμε οτι εγκατέλειψε διότι καλο- παντρεύτηκε..Καλησπέρα. Η νέα παρουσία εν ονόματι Ναταλυ ειναι η πρώην Ναταλυ απο Συγγρου 45 που είχε διακόψει ; Έχει κάποιος άποψη ;
Ντροπή ρε μεγάλοι άνθρωποι! Κόψτε τους πουτανο-έρωτες και γρήγορα πίσω στη τιμημένη ζωή των μασαζόπληκτων!![]()
ενα.Παίδες στα 70€ είναι μια γύρα ή εχει κ 2ο βόλι ;;