You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίδυμα του bourdela
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 683
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Κου - Κου - Ρουκου!ηταν και κκε?
Βίτσα-πούτσα-και στενά παπούτσαδεν σου περασε ουτε μια στιγμη η σκεψη απ το μυαλο ρε ανατολ να συνουσιαστεις μαζι της,ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι η spy..
kαι να ξερεις ,αυτο το αγριο που εχει θα της βγει μαζι σου..

Επισκέπτης
δεν σου περασε ουτε μια στιγμη η σκεψη απ το μυαλο ρε ανατολ να συνουσιαστεις μαζι της,ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι η spy..
kαι να ξερεις ,αυτο το αγριο που εχει θα της βγει μαζι σου..
μονο δεμενη! και φημωμενη
Επισκέπτης
Βίτσα-πούτσα-και στενά παπούτσα![]()
![]()
![]()

Τι εννοείς? ΄Δεν πέρασε ούτε από ΣΕΝΑ? Ρε, λες να ψόφησε με τις μαλακίες που διαβάζει εδώ?![]()
![]()
ΖΕΙΣ?????? Το μαλακα τον Χαρο...
![]()
Παλι μπερδεψε την διευθυνση !!!!!!!

xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 13.165
δευτερος ο κομμαντο,ανεβαινει ο baby και σπαει σιγα σιγα ο παγος του ανατολ με την spy.... κατι για σεξ με δεμενα χερια και στομα ακουω
μονο δεμενη! και φημωμενη
BDSM και κάγκελα παντου!!!δευτερος ο κομμαντο,ανεβαινει ο baby και σπαει σιγα σιγα ο παγος του ανατολ με την spy.... κατι για σεξ με δεμενα χερια και στομα ακουω
Όλα καλά bombenito;Τι εννοείς? ΄Δεν πέρασε ούτε από ΣΕΝΑ? Ρε, λες να ψόφησε με τις μαλακίες που διαβάζει εδώ?![]()
![]()
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι γιατι σιγα μην σε αφησω εγω πλασμα μου.μονο δεμενη! και φημωμενη
Όλα καλά!!! Δεν φαντάζομαι να πίστεψες τις συκοφαντίες του NOT SO EASY BIKER ότι έχω κάτι προβληματάκια υγείας? Το τελευταίο τσεκ-απ απο τον Ασκληπιό έδειξε ότι είμαι παλλικάρι πλήρες σφρίγους και νεανικών ορμών!Όλα καλά bombenito;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για το "m", τι να κάνω, αφού έτσι με γράφει ο xilnik, δε θέλω να του χαλώ τη ζαχαρένια

Ναι γιατι σιγα μην σε αφησω εγω πλασμα μου.![]()
![]()
![]()
Βρε καρφί δεν υπάρχει θρεντ που να μην πουλάς έρωτες!!! Πάρτο απόφαση, τα κορίτσια γουστάρουν παίδαρους με δημοκρατικό ήθος και που να είναι πάνω από όλα τσετελμεν και όχι προγκες σαν του λόγου σου!!!!

ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το κεφαλι θα του σπασω.σπαει σιγα σιγα ο παγος του ανατολ με την spy....

Να αφησει την spy ησυχη. Εχω το Νο2 μετα τον νομιμο.

ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Βρε καρφί δεν υπάρχει θρεντ που να μην πουλάς έρωτες!!! Πάρτο απόφαση, τα κορίτσια γουστάρουν παίδαρους με δημοκρατικό ήθος και που να είναι πάνω από όλα τσετελμεν και όχι προγκες σαν του λόγου σου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Που εισαι Μαριαννακι να δεις τον προστυχο αντρα. Ουτε ντροπη ουτε τσιπα εχει. Και μισοριξια και γοης το παιζει.

![]()
![]()
![]()
![]()
Που εισαι Μαριαννακι να δεις τον προστυχο αντρα. Ουτε ντροπη ουτε τσιπα εχει. Και μισοριξια και γοης το παιζει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είμαι πρόστυχος ρε μισή μερίδα;;;; Άσε ήσυχο το Μαριαννάκι, γιατί το ανακατεύεις με τις πομπές σου, που δεν χάνεις ευκαιρία να καρφώσεις!!!!!

Επισκέπτης
... o not TO easy bikerΌλα καλά!!! Δεν φαντάζομαι να πίστεψες τις συκοφαντίες του NOT SO EASY BIKER ότι έχω κάτι προβληματάκια υγείας? Το τελευταίο τσεκ-απ απο τον Ασκληπιό έδειξε ότι είμαι παλλικάρι πλήρες σφρίγους και νεανικών ορμών!
Όσο για το "m", τι να κάνω, αφού έτσι με γράφει ο xilnik, δε θέλω να του χαλώ τη ζαχαρένια![]()
![]()

ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Θα στην φαω λεμε ρεεεεεεεεεε!!!! Και εσυ θα μεινεις με την ψηφοφορια στο χερι γιατι ουτε το Ευακι θα εχεις!!!Γιατί είμαι πρόστυχος ρε μισή μερίδα;;;; Άσε ήσυχο το Μαριαννάκι, γιατί το ανακατεύεις με τις πομπές σου, που δεν χάνεις ευκαιρία να καρφώσεις!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()