ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.509
- Πόντοι
- 3.556
Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο Κούλης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.Έ ναι ακριβώς αυτό.
Θα τον γκρεμοτσακίσει.
Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο Κούλης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.Έ ναι ακριβώς αυτό.
Έβαλα πιο κάτω και ολόκληρη, την έχουν αναδημοσιεύσει πολλά site.Αυτή η καρτέλα όμως είναι μόνο ώς προς το κριτήριο ψήφου
Οι Τσιπραίοι κι οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται λέει καθόλου να πάει μπροστά η χώρα, τί φάση;
Αυτό πιστεύω κι εγώ, από την διάσπαση των αριστερών κομμάτων πιο πολύ ΩΦΕΛΕΊΤΕ.Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο Κούλης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.
Θα τον γκρεμοτσακίσει.
Νομίζω τα Νέα Κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά θα βρουν χώρο και ψήφους.Έβαλα πιο κάτω και ολόκληρη, την έχουν αναδημοσιεύσει πολλά site.
![]()
Δημοσκόπηση MRB (β' μέρος): 'Σε πορεία κρίσης και αβεβαιότητας η Ελλάδα' για 7 στους 10 - Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή και πώς αξιολογούν τον Α. Τσίπρα
Με τι κριτήριο θα ψήφιζαν οι πολίτες κάθε κόμμα (μεταξύ των οποίων και ένα κόμμα (Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού).www.capital.gr
Και από το άλλο άκρο.Αυτό πιστεύω κι εγώ, από την διάσπαση των αριστερών κομμάτων πιο πολύ ΩΦΕΛΕΊΤΕ.
Ναι αλλά πόσα θα πιάσουν το 3% να μπούνε;Νομίζω τα Νέα Κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά θα βρουν χώρο και ψήφους.
Θα μπερδευτεί πολύ η τράπουλα αν υπάρξει και κόμμα Καρυστιανού.
Σε όλες τις κάλπες μετά 2000 είχαμε ως 6 κόμματα πάνω από 3.Ναι αλλά πόσα θα πιάσουν το 3% να μπούνε;
ο εκλογικός νόμος ευνοεί το 1ο κόμμα για όσους δεν μπαίνουν.
15,9% θα στήριζε ενδεχόμενο κόμμα Αντώνη!!!!!Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο Κούλης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.
Θα τον γκρεμοτσακίσει.
Εχει άνοδο ο Βελόπουλος.15,9% θα στήριζε ενδεχόμενο κόμμα Αντώνη!!!!!
12,1 τακατό πρόθεση ψήφου Βελόχτυπάει ΠΑΣΟΚ για δεύτερη θέση
![]()
Και αν το πρώτο Κόμμα δεν πιάσει 25,παίρνει 0 μπόνους.Το όριο του 3% αποτρέπει την είσοδο στην Βουλή σε μικρά κόμματα. Αυτό αποτρέπει την είσοδο τοπικιστικών κομμάτων, όπως κομμάτων της Θράκης που είναι επιρρεπή σε Τουρκική επιρροή. Αφετέρου ένα σημαντικό ποσοστό μικρών κομμάτων (20% περίπου στις τελευταίες εκλογές) μένει εκτός Βουλής. Αυτό αποτελεί μια έμμεση ενίσχυση στα υπόλοιπα κόμματα και περισσότερο στο πρώτο. Είναι ενδεικτικό, ότι όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο μικρότερο εκλογικό ποσοστό χρειάζεται από το πρώτο κόμμα, για να σχηματίσει μονοκομματική κυβέρνηση
Μπορεί να είναι οριακά πάνω από 25% , θα δούμε μέχρι τότε.Και αν το πρώτο Κόμμα δεν πιάσει 25,παίρνει 0 μπόνους.
Η αποχή βολεύει πάντα το πρώτο κόμμα πιο πολύ.Μπορεί να είναι οριακά πάνω από 25% , θα δούμε μέχρι τότε.
Για αυτό λέω και ξαναλέω ο πολίτης δεν πρέπει να απέχει γιατί πάνε οι κομματόσκυλοι και τα ποσοστά είναι επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν Πόντιοι Πιλάτοι.Η αποχή βολεύει πάντα το πρώτο κόμμα πιο πολύ.
αυτό και οι μπόνους έδρες....+ κάτι ψιλά γράμματα ότι σε κάνει βέττινγκ το σώμα των δικαστικών που διορίζει η κυβέρνηση....Το όριο του 3% αποτρέπει την είσοδο στην Βουλή σε μικρά κόμματα. Αυτό αποτρέπει την είσοδο τοπικιστικών κομμάτων, όπως κομμάτων της Θράκης που είναι επιρρεπή σε Τουρκική επιρροή. Αφετέρου ένα σημαντικό ποσοστό μικρών κομμάτων (20% περίπου στις τελευταίες εκλογές) μένει εκτός Βουλής. Αυτό αποτελεί μια έμμεση ενίσχυση στα υπόλοιπα κόμματα και περισσότερο στο πρώτο. Είναι ενδεικτικό, ότι όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο μικρότερο εκλογικό ποσοστό χρειάζεται από το πρώτο κόμμα, για να σχηματίσει μονοκομματική κυβέρνηση
δεν θέλει κόμμα ΣαμαράΤώρα καταλαβαίνεις γιατί ο Κούλης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.
Θα τον γκρεμοτσακίσει.
Μπορεί να είναι οριακά πάνω από 25% , θα δούμε μέχρι τότε.
Για αυτό λέω και ξαναλέω ο πολίτης δεν πρέπει να απέχει γιατί πάνε οι κομματόσκυλοι και τα ποσοστά είναι επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.
Άμα βάλουμε τους κομματόσκυλους, επιδοτούμενους κλπ κλπ βγήκε.αυτό και οι μπόνους έδρες....+ κάτι ψιλά γράμματα ότι σε κάνει βέττινγκ το σώμα των δικαστικών που διορίζει η κυβέρνηση....
θέτουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας![]()
πασοκ νδ συριζα εχουν τους στρατους τους οκ συριζα ισως οχι πλεονΆμα βάλουμε τους κομματόσκυλους, επιδοτούμενους κλπ κλπ βγήκε.
Γι αυτό καλύτερα να μην χάνονται ψήφοι στο στυλ δεν πάω να ψηφίσω γιατί όλοι είναι μαλάκες. Να ψηφίσουν όλοι μικρά δεξιά/αριστερά ότι νομίζουν γιατί αλλιώς θα πάει και για 3η και 4η.
Τώρα ρωτάς περίεργα πράγματα, δεν τον έφτιαξα εγώ το νόμο ούτε κάποιο μέλος του μπου. Ψήφισε αυτόν που θα πει στο πρόγραμμα ότι θα βάλει όριο 2%αν καποιος καταφερει να παρει το 2% γιατι οι ψηφοφόροι του να μην εκπροσωπηθουν στην βουλη?
μαλάκες είναι να το πουν αυτό? όλοι μια παρέα είναιΤώρα ρωτάς περίεργα πράγματα, δεν τον έφτιαξα εγώ το νόμο ούτε κάποιο μέλος του μπου. Ψήφισε αυτόν που θα πει στο πρόγραμμα ότι θα βάλει όριο 2%