ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.333
- Πόντοι
- 3.556
Ακλόνητος ο Πρόεδρος Σαμαρας.
Παίξε ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δένδιας αρχηγός ΝΔ τώρα.Για ανανέωσε Ανανέωση το νήμα, εκτιμώ ότι μετράει τα κουκιά ο Κυριάκος, ο Δένδιας θα του τη φέρει για να τον διαδεχτεί.
Skase πήρες τα μπάλα όλα τα νήματα...Μουνάρα και μιλφάρα.
Να καλύψω το χαμένο έδαφος τόσων ημερών δεν πρέπει?Skase πήρες τα μπάλα όλα τα νήματα...
Δώσε γέλιο στον λαό, η ιστορία επαναλαμβάνεται δύο φορές,για μάθε τι λέει οτι γίνεται τη δεύτερη φοράΑκλόνητος ο Πρόεδρος Σαμαρας.
Ο Σαμαράς προχωρά για κόμμα, βουλευτές της ΝΔ ζητούν να επιστρέψει.
η θέση του Δένδια στο Υ.Α δεν ήταν τυχαία! Μένει στο απειρόβλητο απο οτιδήποτε και τζεπώνει απο εξοπληστικά.Για ανανέωσε Ανανέωση το νήμα, εκτιμώ ότι μετράει τα κουκιά ο Κυριάκος, ο Δένδιας θα του τη φέρει για να τον διαδεχτεί.
Ολοι ξέρουν ότι προωθείται το δίπολο Δένδιας και Τσίπρας σε Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά.Δώσε γέλιο στον λαό, η ιστορία επαναλαμβάνεται δύο φορές,για μάθε τι λέει οτι γίνεται τη δεύτερη φορά
η θέση του Δένδια στο Υ.Α δεν ήταν τυχαία! Μένει στο απειρόβλητο απο οτιδήποτε και τζεπώνει απο εξοπληστικά.
Ο κούλης αυριο δεν θα είναι στη θέση του, το κόμμα όμως πρέπει με κάποιον να συνεχίσει, κάποιον φαινομενικά καθαρό.
Άρα η κουλοδεντριά δεν θα τη "φέρει" σε κανέναν
ψηφίζουμε όλοι ελλασ-ελλας-αντώνης σαμαράς ώστε να στείλουμε την γκκκκρρρ Κούλα σε ποσοστά γαπΕλπίζω σε συμμετοχή του Ντούντα.
Σούπερ μεταγραφή για τον Αντώνη Σαμαρά.
Αν κατέβαινε θα έπαιρνε πολλούς ψήφους ο Δάσκαλος.ψηφίζουμε όλοι ελλασ-ελλας-αντώνης σαμαράς ώστε να στείλουμε την γκκκκρρρ Κούλα σε ποσοστά γαπ
και σταυρό στον ντούντα , τον δικό μας άνθρωπο![]()
θα τον πείσουμε , είναι ΕΘΝΙΚΗ αναγκαιότης να συστρατευθείΑν κατέβαινε θα έπαιρνε πολλούς ψήφους ο Δάσκαλος.
Αλλά δεν βλέπω να το κάνει.
Θα πάει Πρεσβεία να γνωρίσει την Πρέσβειρα ΗΠΑ και θα πάρει αποφάσεις μετά.θα τον πείσουμε , είναι ΕΘΝΙΚΗ αναγκαιότης να συστρατευθεί![]()
έχω κατοχυρώσει τα κλειδιά στα γραφεία Καλαμάτας , στο έχω ξαναπεί ...Θα πάει Πρεσβεία να γνωρίσει την Πρέσβειρα ΗΠΑ και θα πάρει αποφάσεις μετά.
Να δούμε τι θα πει.έχω κατοχυρώσει τα κλειδιά στα γραφεία Καλαμάτας , στο έχω ξαναπεί ...
με Ντούντα θα κάνουμε ολημερίς αγώνα σε όλη την Πελοπόννησο και το βράδυ επιστροφή στα γραφεία που θα τα κάνουμε κωλάδικο![]()
Εποχές πασοκ θύμισε το κλασικό..έχω κατοχυρώσει τα κλειδιά στα γραφεία Καλαμάτας , στο έχω ξαναπεί ...
με Ντούντα θα κάνουμε ολημερίς αγώνα σε όλη την Πελοπόννησο και το βράδυ επιστροφή στα γραφεία που θα τα κάνουμε κωλάδικο![]()