Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.495
Πόντοι
3.246
Θα γούσταρα εννοείται, είμαι υπέρ της ενότητας, όταν πρόκειται για την Ελλάδα φυσικά.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.197
Πόντοι
15.446
Θα γούσταρα εννοείται, είμαι υπέρ της ενότητας, όταν πρόκειται για την Ελλάδα φυσικά.

Το είδα, οι Κούρδοι λογικό είναι θα τους σύμφερε και τους Ρώσους το ίδιο.
Έβλεπα μια συνέντευξη του Μακάριου Δρουσιώτη το έλεγε οι Ρώσοι πάντα θέλανε
μια αναμπουμπούλα στην περιοχή μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ.
Το θέμα είναι ο Τραμπ, δεν έχει λύσει το πρόβλημα στην Ουκρανία, έχει και Παλαιστινιακό
θα επιτρέψει στον Μπιμπι τέτοια κίνηση;

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.495
Πόντοι
3.246
Το θέμα είναι ο Τραμπ, δεν έχει λύσει το πρόβλημα στην Ουκρανία, έχει και Παλαιστινιακό
Σενάριο είναι και το βγάζουν οι Οβριοί στη φόρα για τους δικούς τους λόγους φυσικά και για να μετρήσουν αντιδράσεις.

Οι δικοί μας βέβαια θα σου πουν ά πα πα αναθεωρητισμός κλπ κλπ

Νομίζω το ψευδοκράτος δεν μπορεί να θεωρηθεί μέλος του ΝΑΤΟ πάντως.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.495
Πόντοι
3.246
Ο Μήτσος θεωρεί λαϊκιστή το Βελόπουλο.
Επίσης το Βελόπουλο δεν τον πάει ούτε ο Κασίδας που δεν πάει βέβαια με την καμμία τον κύριο Αντώνη αφού έβαλε στόχο τη διάλυση της χρυσαυγής τότενες... που εντέλει και τελικά μάλλον βόλεψε το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ρίξει Αντώνη στις προεδρικές εκλογές ...άστα να πάνε τεσπά.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Επίσης το Βελόπουλο δεν τον πάει ούτε ο Κασίδας που δεν πάει βέβαια με την καμμία τον κύριο Αντώνη αφού έβαλε στόχο τη διάλυση της χρυσαυγής τότενες... που εντέλει και τελικά μάλλον βόλεψε το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ρίξει Αντώνη στις προεδρικές εκλογές ...άστα να πάνε τεσπά.

Ασε ο Μήτσος ο φίλος μας τώρα έχει πέσει σε περίσκεψη τί να ψηφίσει.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.197
Πόντοι
15.446
Σενάριο είναι και το βγάζουν οι Οβριοί στη φόρα για τους δικούς τους λόγους φυσικά και για να μετρήσουν αντιδράσεις.

Όχι δεν είναι

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Μπράβο στον Καθηγητή Μελετόπουλο.
Ο Σαμαράς είναι λύση.
Να το ακούσει αυτό ο φίλος ο Μήτσος.

Τελευταία τροποποίηση:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556

Επιτέλους το αποφάσισε ο Πρόεδρος.
Ο κύβος ερρίφθη: Ο Σαμαράς ιδρύει νέο κόμμα - Επιταχύνονται οι πολιτικές εξελίξεις.
Θέμα χρόνου, ίσως μερικών μηνών το πολύ, είναι η ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.419
Πόντοι
6.056
Επιτέλους το αποφάσισε ο Πρόεδρος.
Ο κύβος ερρίφθη: Ο Σαμαράς ιδρύει νέο κόμμα - Επιταχύνονται οι πολιτικές εξελίξεις.
Θέμα χρόνου, ίσως μερικών μηνών το πολύ, είναι η ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
στο κόμμα θα γραφτούμε ? πρέπει να είμαστε από τους πρώτους
Κανόνισε να κατέβουμε κάτω στα πάτρια εδάφη (Καλαμάτα) να πάρουμε τα κλειδιά της τοπικής του Αντώνη μας:rockon:

:coffee:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
787
Πόντοι
96
βαλβιδα αποσυμπιεσης της κνδ ειναι το κομματιδιο του μπεν χιραμ, για να ανακοψουν την δυναμικη του φαλακρου κυριακου το βαζουν σφηνα αφου η λαντινο κατερρευσε παρα την στηριξη του ταξιαρχου

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
βαλβιδα αποσυμπιεσης της κνδ ειναι το κομματιδιο του μπεν χιραμ, για να ανακοψουν την δυναμικη του φαλακρου κυριακου το βαζουν σφηνα αφου η λαντινο κατερρευσε παρα την στηριξη του ταξιαρχου

Ποιός είναι ο Ταξίαρχος?
Εγώ τον μόνο Ταξίαρχο που ήξερα ήταν ο Παττακός.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556

Παρών ο Πρόεδρος.

Αντώνης Σαμαράς: Δήλωση για τις εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών.​

Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πολιτικός που είχε την ευθύνη για την χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω το εξής για τις πρόσφατες εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών:

»Δεν υπάρχει ηθικό έρεισμα στην επίμονη απόρριψη του αιτήματος των γονιών των θυμάτων να προχωρήσουν στην εκταφή των σορών των παιδιών τους.
»Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους. Είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.602
Πόντοι
6.256
ο πρόεδρος όταν ήταν πρωθυπουργός δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν με τις συμβάσεις της ζίμενς και της μπμπαρντιέ?

τώρα το θυμήθηκε? :tooth:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
ο πρόεδρος όταν ήταν πρωθυπουργός δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν με τις συμβάσεις της ζίμενς και της μπμπαρντιέ?

τώρα το θυμήθηκε? :tooth:
Να κάνει γρήγορα το κόμμα πρέπει.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
0
Με τους λεονταρισμούς του γεμίσαμε Αλβανουριά πριν 30 χρόνια και με τις εμμονές του χάθηκε το όνομα Σλαβομακεδονία για τα Σκόπια.
Από τά σαλόνια της Κηφισιάς, νικάω και εγώ την Κίνα.............

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.155
Πόντοι
18.546

κάποτε είχαμε μόνο τους ρωσοψεκ που λέγανε ότι θα πάρουν οι Ρωσοι την πόλη και θα μας την δώσουν , τώρα έχουμε και τους εβραιοψεκ που λένε ότι οι εβραίοι θα ελευθερώσουν την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Τωρα γιατί πάντα κάποιος άλλος θα πρέπει να κάνει την βρομικη δουλεια για εμάς δεν ξέρω :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom