Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.576
Πόντοι
6.256
Στο είπα και ίσως δεν το έχεις καταλάβει. Το πρόβλημα είναι το πολιτικό σύστημα. Όταν ο ένας βρώμικος ξεβρακώνει τον άλλον, δεν γίνεται τίποτα. Κάποια στιγμή θα κυβερνήση ο 2ος , και θα αρχίσει να τον ξεβρακώνει ο 1ος και πάλι τα ίδια. Διαιώνηση της ίδιας κατάστασης που βλέπουμε χρόνια τώρα.
Αυτό είπα.
Δεν χάνω το δάσος. Το δάσος είναι οι 300 και το πως κινούνται.
Ο Μαρινάκης στο παράδειγμα μπορεί να μην λέει ψέματα , μπορεί να υπερβάλει , αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μου δίνει προοπτική. Είναι ένα παιχνίδι, να σε καταγγείλω μέχρι να πάρω οτι θέλω και μετά πάλι τα ίδια. Το έχουμε δει πολλές φο΄ρες. Να σου θυμίσω το 2012 με Σαμαρα και Τσίπρα και τον Τράγκα. Ο Τράγκας υπερθεμάτιζε τον Τσίπρα, τα πήρε και άρχισε αν λέει κατά του Τσίπρα.
Μην το πας εκει

γιατί αν σε ρωτήσω τι να ψηφίσω θα μου πεις ''δεν υπάρχει και κανένας καλύτερος από τον Κυριάκο'' και θα αυτοακυρωθείς.

Οπότε καλά σου λέω....χάνεις το δάσος...στην προκειμένη είναι οι πολιτικοί προιστάμενοι.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.165
Πόντοι
3.506
Μην το πας εκει

γιατί αν σε ρωτήσω τι να ψηφίσω θα μου πεις ''δεν υπάρχει και κανένας καλύτερος από τον Κυριάκο'' και θα αυτοακυρωθείς.

Οπότε καλά σου λέω....χάνεις το δάσος...στην προκειμένη είναι οι πολιτικοί προιστάμενοι.
Τότε να βγάλουμε αυτοδύναμη την Ζωή με τον καλύτερο καταγγελτικό λόγο... χιχιχι.
Τώρα να στο θέσω αλλιώς.
Τα σκάνδαλα πρέπει να βγαίνουν (στο έχω πει απο χθες) και οι ένοχοι να πληρώνουν. Όταν είναι διαχρονικά να εκτίθενται πολιτικά (άσχετο με την νομική διαγραφή) , όλοι οι εμπλεκόμενοι ιστορικά. Καθαρό.
Ως προς την ψήφο, συνήθως επιλέγεις ή καθαρά ιδεολογικά (π..χ. είμαι κομμουνιστής άρα βρέξει χιονίσει ΚΚΕ) ή συγκριτικά (αν θέλεις τον λιγότερο κακό)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.576
Πόντοι
6.256
Τότε να βγάλουμε αυτοδύναμη την Ζωή με τον καλύτερο καταγγελτικό λόγο... χιχιχι.
Τώρα να στο θέσω αλλιώς.
Τα σκάνδαλα πρέπει να βγαίνουν (στο έχω πει απο χθες) και οι ένοχοι να πληρώνουν. Όταν είναι διαχρονικά να εκτίθενται πολιτικά (άσχετο με την νομική διαγραφή) , όλοι οι εμπλεκόμενοι ιστορικά. Καθαρό.
Ως προς την ψήφο, συνήθως επιλέγεις ή καθαρά ιδεολογικά (π..χ. είμαι κομμουνιστής άρα βρέξει χιονίσει ΚΚΕ) ή συγκριτικά (αν θέλεις τον λιγότερο κακό)
Συμφωνώ (περίπου)

οπότε μη μου λες γενικότητες "φταίει το πολιτικό σύστημα'' διότι αυτό δεν είσαι διατεθειμένος να το αλλάξεις.

Καταλήγουμε στο ότι πρέπει ειδικά, με τα απτά στοιχεία και την δικογραφία να γαμηθούν οι ένοχοι ποινικά να ελεγχθούν οι εμπλεκόμενοι γενικά...και να πληρώσουν πολιτικά όλοι οι εμπλεκόμενοι ακόμα και αν δεν αποδείχθηκε η ενοχή τους αλλά δεν μπορεί να μην γνώριζαν.

Αλλιώς βαράμε παλαμάκια...

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Τώρα να στο θέσω αλλιώς.
Αρα εσύ με αυτό το σκεπτικό επειδή δεν υπάρχει αλλος ,ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΝΤΑΛΑ, ψήφος στον ΚΟΥΛΗ.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.165
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ (περίπου)

οπότε μη μου λες γενικότητες "φταίει το πολιτικό σύστημα'' διότι αυτό δεν είσαι διατεθειμένος να το αλλάξεις.

Καταλήγουμε στο ότι πρέπει ειδικά, με τα απτά στοιχεία και την δικογραφία να γαμηθούν οι ένοχοι ποινικά να ελεγχθούν οι εμπλεκόμενοι γενικά...και να πληρώσουν πολιτικά όλοι οι εμπλεκόμενοι ακόμα και αν δεν αποδείχθηκε η ενοχή τους αλλά δεν μπορεί να μην γνώριζαν.

Αλλιώς βαράμε παλαμάκια...
Γενικώς ναι. Μόνο μερικές συμπληρω΄σεις.
1. γαμηθούν οι ένοχοι -- γαμηθούν οι ένοχοι διαχρομικά.
2. μόνο αποδεδειγμένη ενοχή. Η μη ενέργεια είναι αποδοχή κατάστασης (δηλαδή το οτι τόσα χρόνια κάποιοι δεν ερεύνησαν, είναι ένοχοι, άσχετα αν δεν τα πήραν)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.576
Πόντοι
6.256
Γενικώς ναι. Μόνο μερικές συμπληρω΄σεις.
1. γαμηθούν οι ένοχοι -- γαμηθούν οι ένοχοι διαχρομικά.
2. μόνο αποδεδειγμένη ενοχή. Η μη ενέργεια είναι αποδοχή κατάστασης (δηλαδή το οτι τόσα χρόνια κάποιοι δεν ερεύνησαν, είναι ένοχοι, άσχετα αν δεν τα πήραν)
άρα αν δεν γαμηθούν διαχρονικά δηλαδή να μην γαμηθούν ούτε αυτοί εδώ που ελέγχονται τώρα?

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.047
Πόντοι
47.917
Νομίζω ότι χάνεις λίγο το δάσος...έως και πολύ...

το πρόβλημα εδώ είναι η αντιπολίτευση ή η κυβέρνηση?

Τι σε νοιάζει γιατί ο μαρινάκης ξεβρακώνει τον κυριάκο??? προφανώς όχι για ιδιοτελή σκοπό ε και??? ψέματα βγαίνουν? η Κοβέσι γιατί τον ξεβρακώνει έχει και αυτή συμφέροντα?

μηπως πρεπει να τα ιεραρχήσουμε δηλαδή πχ στην πρώτη θέση το σκάνδαλο στην 5η θεση το πολιτικό όφελος του καθένα?
Η κοβεσι η ντροπή της Ρουμανίας

Θα σταυροκοπιουνται όλες οι Ρουμάνες της φυλήςε τη σκατομούρη της εισαγγελεος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.193
Πόντοι
7.745
Η κοβεσι η ντροπή της Ρουμανίας

Θα σταυροκοπιουνται όλες οι Ρουμάνες της φυλήςε τη σκατομούρη της εισαγγελεος
Φαινόμενο θαρρους η τύπισσα, τα έβαλε με τη διαφθορά στην Ρουμανία, την έδιωξαν, πήγε στις Βρυξέλλες τόλμησε να τα βάλει με την Φον Ντερ λαιν για τα εμβόλια..

Αν δεν ήταν αυτή το φαγοπότι ΟΠΕΚΕΠΕ θα συνεχιζε

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.047
Πόντοι
47.917
Φαινόμενο θαρρους η τύπισσα, τα έβαλε με τη διαφθορά στην Ρουμανία, την έδιωξαν, πήγε στις Βρυξέλλες τόλμησε να τα βάλει με την Φον Ντερ λαιν για τα εμβόλια..

Αν δεν ήταν αυτή το φαγοπότι ΟΠΕΚΕΠΕ θα συνεχιζε
Συμφωνώ αλλά το πρόβλημα είναι αλλού
Η ΕΕ κ οι Βρυξέλλες κυνηγάν την διαφθορά ώστε κανένα κομματοσκυλα να μην τρώει λεφτά από τα κονδύλια της ευρωπαϊκής Ένωσης ...εκεί προσπαθούν να είναι αμιληκτοι αλλά οι πολυεθνικές που κάνουν κουμάντο τος ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν πάρτυ με τις ευλογίες της Κομισιόν φυσικά κ για αυτό έχουμε μονοπώλια ..χωρίς πολλές ευκαιρίες στους υπόλοιπους εμάς σε αντίθεση με την Αμερική που προσπαθεί σε νέες εταιρίες να είναι πιο δίκαιη κ για αυτόν λέγεται κ χώρα των ευκαιριών κ μιλάμε για το αμερικανικό όνειρο

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.010
Πόντοι
3.846
ψήφος στον ΚΟΥΛΗ.
Χθες στο καφενείο (εκεί που έδειχνα τον τοπογραφικό κυρΠαντελή => Dell :coffee:) υπήρχε συζήτηση επ' αυτού: δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Ποιος :rolleyes:Ο Ανδρουλάκης με τα Αγγλικά :2funny: που δεν πήρε χαμπάρι τα γιδοχώραφα του νησιού του με τα σκάνδαλα του ΟΠΕΚΕΠΕ :rolleyes::2funny:
Αν δεν ερχόντουσαν οι Ευρωπαίοι ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα. Όσο υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποχής ο Κυριάκος θα κυβερνάει έστω και με το ζόρι.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Χθες στο καφενείο (εκεί που έδειχνα τον τοπογραφικό κυρΠαντελή => Dell :coffee:) υπήρχε συζήτηση επ' αυτού: δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Ποιος :rolleyes:Ο Ανδρουλάκης με τα Αγγλικά :2funny: που δεν πήρε χαμπάρι τα γιδοχώραφα του νησιού του με τα σκάνδαλα του ΟΠΕΚΕΠΕ :rolleyes::2funny:
Αν δεν ερχόντουσαν οι Ευρωπαίοι ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα. Όσο υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποχής ο Κυριάκος θα κυβερνάει έστω και με το ζόρι.
Εσύ τί τους είπες?
Πηγαίνετε κάλπη και ρίχτε Κούλη?

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.010
Πόντοι
3.846
Τίποτα, απλά συζήτηση κάναμε. Ας μειωθεί το ποσοστό αποχής και να ρίξει όπου αλλού του καυλώσει ο καθένας, γιατί κάπου απέξω από το χορό πολλοί χορεύουν....
Όταν είσαι αντιπολίτευση (και ειδικά τα μικρότερα μονοψήφια κόμματα) μόνο για να γκαρίζουν ξέρουν.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Τίποτα, απλά συζήτηση κάναμε. Ας μειωθεί το ποσοστό αποχής και να ρίξει όπου αλλού του καυλώσει ο καθένας, γιατί κάπου απέξω από το χορό πολλοί χορεύουν....
Όταν είσαι αντιπολίτευση (και ειδικά τα μικρότερα μονοψήφια κόμματα) μόνο για να γκαρίζουν ξέρουν.
Εσύ θα ψηφίσεις ή θα απέχεις?
Δεν κατάλαβα,
Κάντο πενηνταράκια.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.957
Πόντοι
15.446
Αυτή είναι η ερώτηση μου, ποιο είναι το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής ή το μέγιστο αποχής;
ψάχνω να βρω τον εκλογικό νόμο λέει επί έγκυρων ψηφοδελτίων.
Στο δια ταύτα και να μην πάμε θα πάνε οι δικοί τους που τρώνε και μια από τα ίδια.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Αυτή είναι η ερώτηση μου, ποιο είναι το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής ή το μέγιστο αποχής;
ψάχνω να βρω τον εκλογικό νόμο λέει επί έγκυρων ψηφοδελτίων.
Στο δια ταύτα και να μην πάμε θα πάνε οι δικοί τους που τρώνε και μια από τα ίδια.
Δεν υπάρχει ποσοστό ακύρωσης Εκλογών.
Και ένας να ψηφίσει ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.010
Πόντοι
3.846
Εσύ θα ψηφίσεις ή θα απέχεις?
Εδώ δεν ξέρουμε αν ζούμε, μην βιάζεσαι σαν τη χήρα που διψάει για ντούντα. Πάντως αν ψηφίσω προφανώς οι επιλογές θα είναι συγκεκριμένες (για τη "δεξιά" πολυκατοικία μιλάμε).

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.957
Πόντοι
15.446
Δεν υπάρχει ποσοστό ακύρωσης Εκλογών.
Και ένας να ψηφίσει ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Εκεί θέλω να καταλήξω, άρα η αποχή δεν είναι λύση γιατί πάντα θα υπάρχουν κομματόσκυλοι
όσοι και αν είναι που θα βγάλουν αυτούς που τους ταΐζουν.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Εκεί θέλω να καταλήξω, άρα η αποχή δεν είναι λύση γιατί πάντα θα υπάρχουν κομματόσκυλοι
όσοι και αν είναι που θα βγάλουν αυτούς που τους ταΐζουν.
Ισχύει.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΣΑ ΖΩΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.957
Πόντοι
15.446
Ισχύει.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΣΑ ΖΩΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Συμφωνώ και το είχα γράψει σε άλλο άσχετο νήμα πιο παλιά.
Καλύτερα να πας και να ψηφίσεις μικρά κόμματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom