Καλώς, οτι πεις. Αυτός έχει ηθικό ανάστημα. Ακούς τι λες???Σε αυτό θα πρέπει να ορθώσει το ηθικό του ανάστημα ο Αντώνης Σαμαράς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
ε και? άρα αν εγώ σου ξηλώσω με κομπίνα με όλες σου τις οικονομίες θα με συγχωρέσεις επειδή είναι διαχρονικά στη φύση του ανθρώπου?Οκ. Εχω διαφορετική άποψη. Π.χ. επι ΠΑΣΟΚ δεν είχε σκάνδαλα (για να σε πάω πιο πίσω ιστορικά) ή με ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε τα βοσκοτόπια???
Απλά η κομπίνα είναι στην φύση του ανθρώπου και δεν είναι ούτε εθνική (παντού γίνονται) ούτε ιδεολογική
τι λες ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί επειδή δεν τιμωρήθηκαν οι προηγούμενοι?
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Δεν λέω ότι δεν έχει κάνει λάθη.Καλώς, οτι πεις. Αυτός έχει ηθικό ανάστημα. Ακούς τι λες???
Εχει.
Τώρα τον χρειάζεται Ο ΤΟΠΟΣ.
Oxi , σε καμια περίπτωση. Φυσικά να τιμωρηθούν. Που είδες το αντίθετο.ε και? άρα αν εγώ σου ξηλώσω με κομπίνα με όλες σου τις οικονομίες θα με συγχωρέσεις επειδή είναι διαχρονικά στη φύση του ανθρώπου?
τι λες ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί επειδή δεν τιμωρήθηκαν οι προηγούμενοι?
Η αναφορά μου ήταν στο οτι πρέπει να έρθει με το ηθικό του ανάστημα ο Σαμαρας και στο οτι στα σκάνδαλα ΄είναι η ΝΔ και κανείς άλλος.
Βεβαίως και όποιος γλύφει το μέλι (όποιος και όπου είναι ), μέσα..... Αν είναι δυνατόν...
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
O Aντώνης Σαμαράς πρέπει να εμφανιστεί σαν τιμωρός και να εκφράσει το λαό.Oxi , σε καμια περίπτωση. Φυσικά να τιμωρηθούν. Που είδες το αντίθετο.
Η αναφορά μου ήταν στο οτι πρέπει να έρθει με το ηθικό του ανάστημα ο Σαμαρας και στο οτι στα σκάνδαλα ΄είναι η ΝΔ και κανείς άλλος.
Βεβαίως και όποιος γλύφει το μέλι (όποιος και όπου είναι ), μέσα..... Αν είναι δυνατόν...
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
Τότε νομίζω ότι αυτά τα "διαχρονικά" είναι περιττά αφού τα φάγαμε και με τα τέμπη...δεν έφταιξε ο υπουργός ήταν διαχρονικά τα προβλήματα...Oxi , σε καμια περίπτωση. Φυσικά να τιμωρηθούν. Που είδες το αντίθετο.
ο σαμαράς είναι 80 χρονών πιο ανάστημα αυτός σε λίγο θα κατουράει σε πάπιες
η ΝΔ είναι πρωταθλητής χωρίς αντίπαλο στα σκάνδαλα τα τελευταία 10 χρόνια...
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Eσπασε και το ρεκόρ του αρχισκανδαλοποιού Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.Τότε νομίζω ότι αυτά τα "διαχρονικά" είναι περιττά αφού τα φάγαμε και με τα τέμπη...δεν έφταιξε ο υπουργός ήταν διαχρονικά τα προβλήματα...
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
Οι προηγούμενοι δεν είχαν τα σόσιαλ μίντια και έναν ολιγάρχη να τους πολεμάει γιαυτό...Eσπασε και το ρεκόρ του αρχισκανδαλοποιού Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.
αλλά και τι σημασία έχουν τα σκάνδαλα της πασοκάρας??? σήμερα τι γίνεται είναι το θέμα...το πασοκ δε θα ξανά κυβερνήσει ποτέ έτσι και αλλιώς
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Η μισή Κυβέρνηση είναι Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.Οι προηγούμενοι δεν είχαν τα σόσιαλ μίντια και έναν ολιγάρχη να τους πολεμάει γιαυτό...
αλλά και τι σημασία έχουν τα σκάνδαλα της πασοκάρας??? σήμερα τι γίνεται είναι το θέμα...το πασοκ δε θα ξανά κυβερνήσει ποτέ έτσι και αλλιώς
Μια χαρά κυβερνά και σήμερα.
Και με το στοιχείο του.
ΑΦΘΟΝΑ ΣΚΑΝΤΑΛΑ.
Για τον Σαμαρα, πάει στο ananeotiko που γράφει όπως το παραπάνω μνμ.Τότε νομίζω ότι αυτά τα "διαχρονικά" είναι περιττά αφού τα φάγαμε και με τα τέμπη...δεν έφταιξε ο υπουργός ήταν διαχρονικά τα προβλήματα...
Τα διαχρονικά δεν είναι περιττά, γιατί πρέπει πάντα να ξέρουμε ποιος είναι ο σωτήρας που λέει οτι θα μας σώσει.
Τώρα δεν έχω κάτσει να μετρήσω τα σκάνδαλα της ΝΔ, να τα συγκρίνω με του ΠΑΣΟΚ της εποχής του.
Η λήθη στο παρελθόν ποτέ δεν βοήθησε.
Και φυσικά , όποιος πιάνεται με την γίδα, μέσα.
Π.χ. για τον ΟΠΕΚΕΠΕ , για μενα όλοι οι βουλευτές που ακούγονται στις παρακολουθήσεις, πρέπει να ξηλωθούν. Όσοι έφαγαν χρήμα , μέσα.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάρει άμεσα και σαφή θέση και για τα σημερινά σκάνταλα.Για τον Σαμαρα, πάει στο ananeotiko που γράφει όπως το παραπάνω μνμ.
Τα διαχρονικά δεν είναι περιττά, γιατί πρέπει πάντα να ξέρουμε ποιος είναι ο σωτήρας που λέει οτι θα μας σώσει.
Τώρα δεν έχω κάτσει να μετρήσω τα σκάνδαλα της ΝΔ, να τα συγκρίνω με του ΠΑΣΟΚ της εποχής του.
Π.χ. για τον ΟΠΕΚΕΠΕ , για μενα όλοι οι βουλευτές που ακούγονται στις παρακολουθήσεις, πρέπει να ξηλωθούν. Όσοι έφαγαν χρήμα , μέσα.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
και το άλλο μισό πασοκ είναι στην αντιπολίτευση.Η μισή Κυβέρνηση είναι Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Μια χαρά κυβερνά και σήμερα.
Και με το στοιχείο του.
ΑΦΘΟΝΑ ΣΚΑΝΤΑΛΑ.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Μέχρι να ξανακυβερνήσει σαν τσόντα.και το άλλο μισό πασοκ είναι στην αντιπολίτευση.
Αν χρειαστεί.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
Δεν έχει καμία σημασία το διαχρονικά επικοινωνιακό κόλπο είναι.Για τον Σαμαρα, πάει στο ananeotiko που γράφει όπως το παραπάνω μνμ.
Η νδ είναι πασοκ...τα ίδια σκάνδαλα έχουν μαζί τα έκαναν.
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ για αρχή να δούμε αν ο βορίδης θα έχει την τύχη του τριαντόπουλου...αλλά σιγά....

Για να δούμε ?? Θα κράξει τον Βοριδάκο του?? Απο την ίδια δεξαμενή ψωνίζει!!!Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάρει άμεσα και σαφή θέση και για τα σημερινά σκάνταλα.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Αλλο αυτό.Για να δούμε ?? Θα κράξει τον Βοριδάκο του?? Απο την ίδια δεξαμενή ψωνίζει!!!
Θα εμφανιστεί σαν τιμωρός τώρα.
Διαφωνώ στο κόλπο. Διαχρονικά υπάρχουν σκάνδαλα.Δεν έχει καμία σημασία το διαχρονικά επικοινωνιακό κόλπο είναι.
Η νδ είναι πασοκ...τα ίδια σκάνδαλα έχουν μαζί τα έκαναν.
Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ για αρχή να δούμε αν ο βορίδης θα έχει την τύχη του τριαντόπουλου...αλλά σιγά....![]()
Θα πρέπει να κοιτάξεις και πόσα χρόνια είναι εξουσία ο καθένας. Το ΚΚΕ δεν έχει σκάνδαλα (εκτός απο ένα με το ταμείο του κόμματος). Αλλά δεν βρέθηκε ποτέ με τον μέλι για να δούμε αν θα το ακούμπαγε???
Κατά τα άλλα, που λες, όντως οι πολιτικοί, όταν αποδεικνύεται οτι έχουν ενοχή, μέσα.
Απλά αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπαμε ,οτι πεις.....Αλλο αυτό.
Θα εμφανιστεί σαν τιμωρός τώρα.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.556
Ενα ακόμη θετικό του Αντώνη Σαμαρά που δε μετέχει πια σε αυτό το διαφθορείο σκανδάλων.Διαφωνώ στο κόλπο. Διαχρονικά υπάρχουν σκάνδαλα.
Θα πρέπει να κοιτάξεις και πόσα χρόνια είναι εξουσία ο καθένας. Το ΚΚΕ δεν έχει σκάνδαλα (εκτός απο ένα με το ταμείο του κόμματος). Αλλά δεν βρέθηκε ποτέ με τον μέλι για να δούμε αν θα το ακούμπαγε???
Κατά τα άλλα, που λες, όντως οι πολιτικοί, όταν αποδεικνύεται οτι έχουν ενοχή, μέσα.
Απλά αυτά.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
Δεν έχει νόημα αυτό που λες καθώς όταν κρίνεις θα κρίνεις με τα γεγονότα..αν το ΚΚΕ δεν έχει σκάνδαλα δε θα κρίνεις επειδή δεν έχει κυβερνήσει ποτέ.Διαφωνώ στο κόλπο. Διαχρονικά υπάρχουν σκάνδαλα.
Απλά αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπαμε ,οτι πεις.....
Σιγά μην είναι απλά αυτά...εδώ πρέπει να τους παρακαλέσουν για να διερευνηθούν...ούτε καν να κριθούν και να αποδειχθεί...πως θα πάνε μέσα όταν δεν δέχονται ούτε καν να τους ερευνήσουν?
Γνω΄μη σου.Δεν έχει νόημα αυτό που λες καθώς όταν κρίνεις θα κρίνεις με τα γεγονότα..αν το ΚΚΕ δεν έχει σκάνδαλα δε θα κρίνεις επειδή δεν έχει κυβερνήσει ποτέ.
Σιγά μην είναι απλά αυτά...εδώ πρέπει να τους παρακαλέσουν για να διερευνηθούν...ούτε καν να κριθούν και να αποδειχθεί...πως θα πάνε μέσα όταν δεν δέχονται ούτε καν να τους ερευνήσουν?
Απο τα γεγονότα κρίνω και οταν τα έχω τα καταδικάζω.
Απο εκεί και πέρα ισχύει και το ρητό "Μη κλέφτης είναι αυτός που βρέθηκε μπροστά στα λεφτά και δεν τα πήρε. Αν δεν βρεθείς μπροστά στα λεφτά , δεν ξέρουμε τι είσαι".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις