rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.054
- Πόντοι
- 15.446
Ναι αλλά δεν καρφώνομαι να πω πόσο ήμουνα, σιγά μη δώσω και ΑΜΚΑΡοντ το θυμάσαι το 87 εσύ?
Ναι αλλά δεν καρφώνομαι να πω πόσο ήμουνα, σιγά μη δώσω και ΑΜΚΑΡοντ το θυμάσαι το 87 εσύ?
και ΠΟΓΚΡΟΜ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣΆμεση απόδοση υπηκοότητας και ιθαγένειας τιμητικώς φυσικά ώστε να μπορεί να επιβλέπει την τήρηση των θεσμών κι από τη Θέση της Προέδρου της Ελληνικής Βασιλευομένης()* Δημοκρατίας!!! Με υπουργό Δικαιοσύνης και Τάνκς τον @athinaios44 και υπουργό Άρτου και Θεαμάτων τον @ananeotikos!
*το εμότικον για το "Βασιλευομένης",μην παρεξηγηθούμε.
Ναι ρε και Βασιλέα και Βασίλισσα και Πρόεδρο Δημοκρατίας, σιγά εκεί θα κολλήσουμε, κάτι μικροαλλαγές στο Σύνταγμα κι όλα καλά αρκεί να ναι σωστά τα άτομα και να απομακρύνουν τη χώρα από τον μπραβοκουλισμό και τον αριστερογενή πασοκόστροφο παρασιτισμό!!!
Κρύβεις τα χρόνια σου?Ναι αλλά δεν καρφώνομαι να πω πόσο ήμουνα, σιγά μη δώσω και ΑΜΚΑ
Το διάβασα απέναντιΚρύβεις τα χρόνια σου?
Εγώ 9 ήμουν τότε.
Βάλε ΤΆΞΗκαι ΠΟΓΚΡΟΜ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ![]()
υπουργέ θα χρειαστούμε κάποιο μούτρο να αναλάβει το Οικονομικών , να μειώσουμε-αποσβέσουμε το χρέοςκαι ΠΟΓΚΡΟΜ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ![]()
ΝΑΙ αλλα με 24ωρη ΕΠΙΒΛΕΨΗ,χειροπεδες,βραχιολακι και τειζερ γιατι ειναι ΛΩΠΟΔΥΤΗΣυπουργέ θα χρειαστούμε κάποιο μούτρο να αναλάβει το Οικονομικών , να μειώσουμε-αποσβέσουμε το χρέος
Κάποιον να κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα να πιάσουμε ρόιδο τους ξένους , να πουλήσουμε παπά,
να παραχαράξουμε τα στοιχεία
Ρε συ αυτή η φάτσα ο Γλυφαδιώτης γείτονας σου δεν θα ήταν ταμάμ για οικονομικών ?![]()
Αυτός μένει στην κάτω, τα είπαμε η Λεωφόρος Βουλιαγμένης χωρίζει τους ΤΊΜΙΟΥΣ από τους άλλους.Ρε συ αυτή η φάτσα ο Γλυφαδιώτης γείτονας σου δεν θα ήταν ταμάμ για οικονομικών ?![]()
τον Ζανούλη ?ΝΑΙ αλλα με 24ωρη ΕΠΙΒΛΕΨΗ,χειροπεδες,βραχιολακι και τειζερ γιατι ειναι ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ![]()
ενταξει απλα θα πληρωνουμε και ασιατικα τραβελια να γραδαρουν την κωλοτρυπιδα του ομως γιατι ΔΕΝ λειτουργει αλλιωςτον Ζανούλη ?
λέω να τον κάνουμε διευθυντή στην ΕΡΤ 4 που θα ιδρύσουμε και θα επιμελείτε αποκλειστικά λούμπεν εκπομπές στυλ μις μπούτια-αννίτα κτλπ
Θα τον αφήσουμε εν λευκώ να σολάρει , να σκηνοθετεί , να δημιουργεί , να παίζει μπάλα όπως μόνον αυτός ξέρει![]()
Τέλεια δε νομίζω να αρνηθεί,θα του επιτραπεί να μοιράζει και κονκάρδες του Αντρέα στις μοντέλες κατά την είσοδο!!!Πρόεδρε προτείνω @sex volcano για Τουρισμού με χαρτοφυλάκιο να μοιράζει απεριόριστες βίζες σε όλες τις μοντελομούνες του πλανήτη
ώστε να χορτάσει σεξάκι ο Έλληνας γκαβλιάρης
Νομίζω είναι μιά κίνηση σοκ κ δέος για τους λοατκούληδες που μας κουβαλάνε όλο μαντραχαλάδες![]()
Είδα αυτό και σε θυμήθηκα, από το 20:30 και μετάκάποτε είχαμε μόνο τους ρωσοψεκ που λέγανε ότι θα πάρουν οι Ρωσοι την πόλη και θα μας την δώσουν , τώρα έχουμε και τους εβραιοψεκ που λένε ότι οι εβραίοι θα ελευθερώσουν την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Τωρα γιατί πάντα κάποιος άλλος θα πρέπει να κάνει την βρομικη δουλεια για εμάς δεν ξέρω![]()
Δυνατός και αξιόλογος ο Καθηγητής Γρίβας.Είδα αυτό και σε θυμήθηκα, από το 20:30 και μετά
Έτσι όπως έχουν κάνει τα μέσα ενημέρωσης βλέπω τους δυνατούς και αξιόλογους σε μικρά κανάλια, πάρε κι άλλο ένα να δειςΔυνατός και αξιόλογος ο Καθηγητής Γρίβας.
Πάντα έτσι είναι.Έτσι όπως έχουν κάνει τα μέσα ενημέρωσης βλέπω τους δυνατούς και αξιόλογους σε μικρά κανάλια, πάρε κι άλλο ένα να δεις