Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eiríkr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
1.092
Πόντοι
201
ezgif-29f1e7dd9c730e.gif

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.817
Πόντοι
1.056
Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
Να φανταστείς την ώρα που τη γαμάω μου λέει ότι έχει φαντασίωση να παίζει το μουνί της και να είναι απο πάνω της μια παρέα αντρών κ να μαλακίζονται και να την χύνουν.

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.817
Πόντοι
1.056

RoccoSiffredi

Μέγας
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
420
Πόντοι
4.465
Πολύ δύσκολο να κατάφερεις μια γυναίκα για αυτό, ακόμη και αν καυλώνει πάνω στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη, έχετε τίποτε ιδέες για να πειστεί κάποια από τις προσωπικές σας εμπειρίες?

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
347
Πόντοι
21
Πολύ δύσκολο να κατάφερεις μια γυναίκα για αυτό, ακόμη και αν καυλώνει πάνω στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη, έχετε τίποτε ιδέες για να πειστεί κάποια από τις προσωπικές σας εμπειρίες?
με τη κουβεντα
με το σεξ
και μετα σε καποιο κλαμπ για να δει αν καυλωνει οντως η οχι

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
913
Πόντοι
81
Εμένα μου άρεσε να την βλέπω να γαμιέται με άλλους. Έπαιρνα μέρος σπάνια και μόνο αν μου το ζητούσε η ίδια. Προτιμούσα πάντως να τη γαμάω μόνος μου αφότου είχε φύγει ο εραστής της.

Το να πάω να γλύψω τα χύσια του γαμιά της είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Επίσης διαφωνώ με τον όρο ξεφτίλες, γιατί ξεφτίλα είναι να γίνεται κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη σου και χωρίς τη συναίνεσή σου. Στη δική μου περίπτωση, όσες φορές μοιράστηκα δικιά μου γυναίκα, είμαι βέβαιος ότι οι γαμιάδες δεν θα είχαν καμία τύχη αν προσπαθούσαν να τις ρίξουν μόνοι τους.
Αν θες να το ξανά δεις μέσα είμαι στο να το εκπληρώσω

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.480
Πόντοι
201
Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
Να φανταστείς την ώρα που τη γαμάω μου λέει ότι έχει φαντασίωση να παίζει το μουνί της και να είναι απο πάνω της μια παρέα αντρών κ να μαλακίζονται και να την χύνουν.
Μια από τα ίδια και εμένα η δικιά μου αλλά πράξη δεν το κανει!!

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.480
Πόντοι
201
Φιλε μου είσαι από τους τυχερούς!!!!

Stories