You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cuckold photo, memes, gif
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Theodore123
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2025
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Το γευμα του κερατα!
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 201
Η απόλαυση του συζύγου!!
Έτσι πρέπει
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.817
- Πόντοι
- 1.056
Να σου πηδάει στα 4 τη γυναίκα ο κουμπάρος τη μερα του γάμου αλλά να κάθεσαι να βλέπεις, όχι σαν αυτόν που φεύγει.

punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
εχω δει τη δικια μου να τη γαμαει ζευγαρι..και γω να καθομαι καναπε..αλλη φαση
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.817
- Πόντοι
- 1.056
Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
Να φανταστείς την ώρα που τη γαμάω μου λέει ότι έχει φαντασίωση να παίζει το μουνί της και να είναι απο πάνω της μια παρέα αντρών κ να μαλακίζονται και να την χύνουν.
Να φανταστείς την ώρα που τη γαμάω μου λέει ότι έχει φαντασίωση να παίζει το μουνί της και να είναι απο πάνω της μια παρέα αντρών κ να μαλακίζονται και να την χύνουν.
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
στο λεει πανω στο σεξ ε?Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
Theodore123
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2025
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
θα στην ξεπατονα και θα εχυνες μονο απο τα βογγητα της..!!Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.817
- Πόντοι
- 1.056
Ναι. Συνέχεια όμως. Σχεδόν πάντα μου λέει ότι καβλώνει άντρες στη δουλειά, ότι θέλει να τους δώσει κωλο και αλλα πολλά.στο λεει πανω στο σεξ ε?
RoccoSiffredi
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 420
- Πόντοι
- 4.465
Πολύ καλό, πως την κατάφερες ρε φίλε?εχω δει τη δικια μου να τη γαμαει ζευγαρι..και γω να καθομαι καναπε..αλλη φαση
RoccoSiffredi
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 420
- Πόντοι
- 4.465
Πολύ δύσκολο να κατάφερεις μια γυναίκα για αυτό, ακόμη και αν καυλώνει πάνω στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη, έχετε τίποτε ιδέες για να πειστεί κάποια από τις προσωπικές σας εμπειρίες?
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
με τη κουβενταΠολύ δύσκολο να κατάφερεις μια γυναίκα για αυτό, ακόμη και αν καυλώνει πάνω στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη, έχετε τίποτε ιδέες για να πειστεί κάποια από τις προσωπικές σας εμπειρίες?
με το σεξ
και μετα σε καποιο κλαμπ για να δει αν καυλωνει οντως η οχι
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Να κοιτάς;εχει τυχει σε καποιον?εγω το εχω κανει
RoccoSiffredi
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 420
- Πόντοι
- 4.465
Θέλουμε λεπτομέρειες, πως την έπεισες η πως σε έπεισε, πως έγινε το σκηνικό και τι ακολουθησεΑπιστευτη εμπειρια, μεγαλη καύλα ειναι
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Αν θες να το ξανά δεις μέσα είμαι στο να το εκπληρώσωΕμένα μου άρεσε να την βλέπω να γαμιέται με άλλους. Έπαιρνα μέρος σπάνια και μόνο αν μου το ζητούσε η ίδια. Προτιμούσα πάντως να τη γαμάω μόνος μου αφότου είχε φύγει ο εραστής της.
Το να πάω να γλύψω τα χύσια του γαμιά της είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Επίσης διαφωνώ με τον όρο ξεφτίλες, γιατί ξεφτίλα είναι να γίνεται κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη σου και χωρίς τη συναίνεσή σου. Στη δική μου περίπτωση, όσες φορές μοιράστηκα δικιά μου γυναίκα, είμαι βέβαιος ότι οι γαμιάδες δεν θα είχαν καμία τύχη αν προσπαθούσαν να τις ρίξουν μόνοι τους.
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 201
Μια από τα ίδια και εμένα η δικιά μου αλλά πράξη δεν το κανει!!Η δικιά μου θέλει να τη γαμήσουν μπροστα μου κ εγώ μόνο να βλέπω, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει πράξη. Μονο λόγια.
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 201
Φιλε μου είσαι από τους τυχερούς!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)