Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 307 52,2%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 282 48,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 139 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    588

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.406
Πόντοι
11.956

Συνημμένα

• Shared Wife Orgasms On Bull’s Cock.mp4
    14,7 MB · Εμφανίσεις: 0
  • cuckold wife's tribute .mp4
    14,4 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Married woman having a ball , cuckold films .mp4
    8,3 MB · Εμφανίσεις: 0
  • gf's clip for cuckold birthday bf .mp4
    30,3 MB · Εμφανίσεις: 0

panos_london_athens

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Like
759
Πόντοι
81
Και αυτή είναι η αλήθεια
Cuckold είναι ο κρυφοπουσρης που θέλει να δει την πουτσα του άλλου να γαμαει το μουνι που δεν έχει ο ίδιος
Εγώ που δεν έχω ταμπού του δίνω και αυτουνου το καβλι μου

Φαντάσου τι αντρόγυνο να σου παίρνει διπλοτσιμπουκο και μετά η γυναίκα να κατευθύνει την πουτσα στον κώλο του άντρα της
+1 για τη φαντασίωση

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.406
Πόντοι
11.956

Συνημμένα

• Masked hubby sucks bull while wife has all the fun .mp4
    42,9 MB · Εμφανίσεις: 0

o kyrios sou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2026
Like
87
Πόντοι
0
Εγώ πάλι δε θα έλεγα όχι στο να μου τον γλείφει ο άντρας και να γίνεται δούλος και θεατής ενώ γαμαω μπροστά του τη δικιά του
Πώς σε διαφοροποιεί αυτό από έναν ομοφυλόφιλο ή έναν bi; Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει επαφή με άντρα.

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.406
Πόντοι
11.956
Πώς σε διαφοροποιεί αυτό από έναν ομοφυλόφιλο ή έναν bi; Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει επαφή με άντρα.
Πρακτικά εκεινη τη στιγμή γίνεσαι μπαη ενεργητικός εφόσον ο άντρας παίζει υπαρκτό αλλά βοηθητικό ρόλο και ασχολείσαι κυρίως με τη γυναίκα.

RoccoSiffredi

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
430
Πόντοι
6.065
Θεωρώ ότι ένας εύκολος τρόπος να πείσεις μια γυναίκα για cuckold φάση είναι να της κάνεις δώρο ένα μασάζ από άνδρα μασέρ, ούτε μπορεί εύκολα να το περεξηγησει πχ μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν ήξερες ότι θα είναι άνδρας ο μασέρ, μετά όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
461
Πόντοι
20
Θεωρώ ότι ένας εύκολος τρόπος να πείσεις μια γυναίκα για cuckold φάση είναι να της κάνεις δώρο ένα μασάζ από άνδρα μασέρ, ούτε μπορεί εύκολα να το περεξηγησει πχ μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν ήξερες ότι θα είναι άνδρας ο μασέρ, μετά όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους
Θα συμφωνήσω με τον φίλο!! Δοκίμασα να πάμε σε ταντρα μασάζ ως ζευγάρι... Ο τύπος (με πιο πλούσια προσόντα από εμένα ) της έκανε ένα πολύ αισθησιακό γυμνό μασάζ με το κορμί του και είδα την δικιά μου να καυλώνει όπως δεν έχει καυλωσει ξανά... Η πλάκα είναι ότι βλέποντας και ακούγοντας την να βογκαει καυλωσα και στο τέλος εχυσα και εγώ και αυτή... Ο μασέρ κύριος!! Καθώς είχαμε συνεννοηθεί από πριν ότι δεν θα υπάρχει σεξ...απλά είχε καυλωσει ! Ηταν μια ωραία πρώτη μας εμπειρία cucold!!

RoccoSiffredi

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
430
Πόντοι
6.065
Θα συμφωνήσω με τον φίλο!! Δοκίμασα να πάμε σε ταντρα μασάζ ως ζευγάρι... Ο τύπος (με πιο πλούσια προσόντα από εμένα ) της έκανε ένα πολύ αισθησιακό γυμνό μασάζ με το κορμί του και είδα την δικιά μου να καυλώνει όπως δεν έχει καυλωσει ξανά... Η πλάκα είναι ότι βλέποντας και ακούγοντας την να βογκαει καυλωσα και στο τέλος εχυσα και εγώ και αυτή... Ο μασέρ κύριος!! Καθώς είχαμε συνεννοηθεί από πριν ότι δεν θα υπάρχει σεξ...απλά είχε καυλωσει ! Ηταν μια ωραία πρώτη μας εμπειρία cucold!!
Ήταν επαγγελματίας ο μασέρ? Αττική? Εάν θες στείλε μου μήνυμα, thanks

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.963
Πόντοι
216
Πες μας για τον μασέρ

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
461
Πόντοι
20
Δεν θέλω να του κάνω διαφήμιση αλλά τον βρήκα από εδώ μέσα πριν αρκετό καιρό όταν διαφημιζοταν και μιλήσαμε στο τσατ. Μιλάει ελληνικά με στούντιο ημιυπόγειο που κάνει μασάζ σε άντρες γυναίκες ζευγάρια... Δεν λέω άλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom