Nemo39
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 60.297
- Πόντοι
- 11.956
Ας προσεχές μύστη!!!!Λοιπόν ότι περιγράφουμε μια φάση που έγινε δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να αρχίσετε να στέλνετε pm's μπας και γαμησετε... Έλεος κάπου
ξεμουνιασμαααΟργάνωσε της και ένα live νσ το απόλαυση δια ζώσης...
Εισαι εντελως ακομπλεξαριστος μαν. Για αυτο εισαι σωστος. Οι υπολοιποι απλα το παίζουν...Όταν μιλάει η εμπειρία,οι υπόλοιποι σωπαίνουν
Τελικά είσαι 23 ή 35;;;Ερώτηση. Που και πως βρήκατε άντρα που να γουστάρει και να μην κωλωνει να γαμησει την δικιά σας. Γιατί το σκέφτομαι πολύ τώρα τελευταία και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Σημείωση ότι εγώ είμαι 23 και η κοπέλα 19
Bi ή Μερακλής το δέχομαιΨιλο γκει σε βλεπω
το 1 το καλυτερο
Και εμείς ζευγάρι,αν ενδιαφέρεσαι στείλε φίλεΖευγάρι για καυλαντα ..Κ τριο
Από παλιότερη εμπειρία σου λέω ότι καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ ποιον θα διαλέξεις ακόμα και αν χρειαστεί να τον γνωρίσεις εσύ πρώτα (εάν μιλάμε για άλλον έναν άντρα) ή ακόμα και να βγείτε όλοι μαζί (εάν μιλάμε για ζευγάρι) και να βγείτε για ένα ποτό πρώτα για να δείτε εάν έχετε το ίδιο vibe και σας βγαίνει, οπότε θα αποφύγετε τυχόν creepαράδες, περίεργους κοκ, ελπίζω να σε βοήθησα.Εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε καιρό. Είτε να την γαμησει άλλος πουτσαρας μπροστά μου και να συμμετέχω και εγώ είτε να πάμε με άλλο ζευγάρι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγάλος φόβος από μεριάς της (και κάπως από μεριάς μου) σε θέματα καθαριότητας και...weirdιλλας. Κοινώς,μην έρθει κανένας μπιχλιαρης ή κανενας weirdo περίεργος.
Τελικά είσαι 23 ή 35;;;
Δεν χωράει αμφιβολίαΗ γυναίκα μου
Θα σε συμβούλευα να προηγηθεί γνωριμία να δείτε αν ταιριάζουν τα χνώτα και οι ιδιοσυγκρασίες σας.Κοινώς,μην έρθει κανένας μπιχλιαρης ή κανενας weirdo περίεργος.
Είναι ωραία? Κάνε μια περιγραφή να βοηθήσουμεΘα μου άρεσε πολύ να πηδήξουν την γκόμενα μου
Βάστα τ άλογα... Το θέμα είναι να θέλει και αυτήΕίναι ωραία? Κάνε μια περιγραφή να βοηθήσουμε
Ε , συνήθως εκεί χαλάει η δουλειά… Εμένα πάντως μου έκατσε καλή φάση στις διακοπές μέσω bumble, ένα βουλγαράκι που γούσταρε να τη βλέπει ο δικός της να πηδιέται ενώ αυτός είναι ντυμένος γυναίκα. Τρελή η τύπισσα. Άπαιχτη.Βάστα τ άλογα... Το θέμα είναι να θέλει και αυτή
Μα ξέρεις ότι είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο... Φαντάζομαι τι έχετε στο μυαλό σαςΕμείς προσπαθούμε να το κάνουμε καιρό. Είτε να την γαμησει άλλος πουτσαρας μπροστά μου και να συμμετέχω και εγώ είτε να πάμε με άλλο ζευγάρι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγάλος φόβος από μεριάς της (και κάπως από μεριάς μου) σε θέματα καθαριότητας και...weirdιλλας. Κοινώς,μην έρθει κανένας μπιχλιαρης ή κανενας weirdo περίεργος.
Ναι εκεί κολλάει καθώς είναι κατα πλειοψηφία ανδρική φαντασίωσηΕ , συνήθως εκεί χαλάει η δουλειά… Εμένα πάντως μου έκατσε καλή φάση στις διακοπές μέσω bumble, ένα βουλγαράκι που γούσταρε να τη βλέπει ο δικός της να πηδιέται ενώ αυτός είναι ντυμένος γυναίκα. Τρελή η τύπισσα. Άπαιχτη.