Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 298 51,8%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 278 48,3%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 135 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    575

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
7.396
Πόντοι
1.041
Τι θα προτιμούσατε σαν εμπειρία;
1) να είστε εκει δίπλα να παίρνετε ματι;
2)να σας στέλνει φωτογραφίες και βίντεο;
3) να είστε εκει σε αλλο δωμάτιο ομως να ακουτε και μετα να την γαμουσατε χωρις ελεος
4)να βρείτε μηνύματα που σας απατάει χωρίς να το ξέρετε;
Το 1 και το 2.. Τελευταια ομως βρηκα κατι μηνυματα τη με πρωην γκομενο, πριν απο μενα, σεξουαλικα.. και καυλωσα φουλ

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
102
Πόντοι
0
3) να είστε εκει σε αλλο δωμάτιο ομως να ακουτε και μετα να την γαμουσατε χωρις ελεος
1 και 2. το 1 εχει γινει ηδη. Το αλλο ισως στο μέλλον αλλα οκ...δεν με απασχολει ιδιαίτερα

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
346
Πόντοι
20
Έχουμε κάνει το 2...το 1 ετοιμαζεται.

RoccoSiffredi

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
428
Πόντοι
6.065
Το 3, γιατί το μυαλό αρχίζει και φαντασιωνεται μόνο με τον ήχο πολύ περισσότερα πράγματα,

Hornyml

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
2.720
Πόντοι
446
1780687626923.png

Άνοιξε το μουνακι της για να μπει ο γαμιας της μέσα!
τετοιες καβλες μπορει να τις σβησει μονο ενας?????

bokolakos7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
0
Λενε οτι γλυφω παρα πολυ καλα.Οποια γυναίκα θέλει ένα πολύ καλό γλύψιμο, να στείλει μήνυμα, δεκτα και ζευγάρια κατοπιν συζήτησης.....Αθηνα

Lys95

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2026
Like
1
Πόντοι
0
Αν υπάρχει ζήτηση από κάποιο ζευγάρι (είμαι σόλο) και θέλει μπορεί να μου στείλει:p γιατί πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία.

Kwstas7345

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2.193
Πόντοι
441
Καλησπέραααα. Η φάση που ένα ζευγάρι θέλει κάποιον τρίτο για ματι στην αρχή να κάνει ο σύζυγος και μετά να μπει και αυτός στη μάχη είναι Κακολντ;

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.215
Πόντοι
11.956
Καλησπέραααα. Η φάση που ένα ζευγάρι θέλει κάποιον τρίτο για ματι στην αρχή να κάνει ο σύζυγος και μετά να μπει και αυτός στη μάχη είναι Κακολντ;
Καλησπέρα και καλό μήνα.
Ως κύρια έννοια το cuckold είναι οταν ο σύζυγος εινάι κυρίως ο θεατής στην όλη πράξη - στιγμή όπου φτιάχνεται με την φάση που εκτυλίσσεται μπροστά του ,στο να κάνει η γυναίκα σεξ με κάποιον δυνατό εραστή και ο σύζυγός φαντασιωνεται με το ρόλο beta male,στο να κάνει κάποιος σεξ στη γυναίκα του μπροστά του Γενικότερα.

Υπάρχει και το cuckold τύπου τρίο όπου ο άντρας συμμετέχει είτε στην αρχή είτε στη συνέχεια όπου η γυναίκα του του παίρνει μόνο πίπα αλλά αυτό θεωρείται από πολλούς (και εύλογα) ως μια αιρετική εκδοχή του cuckold γιατί είναι πιο πολύ τρίο

Συνημμένα

• husband collects wife's moments with the bull .mp4
    17,2 MB · Εμφανίσεις: 0
  • husband observed wife's night fun .mp4
    69,5 MB · Εμφανίσεις: 0

Kwstas7345

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2.193
Πόντοι
441
Καλησπέρα και καλό μήνα.
Ως κύρια έννοια το cuckold είναι οταν ο σύζυγος εινάι κυρίως ο θεατής στην όλη πράξη - στιγμή όπου φτιάχνεται με την φάση που εκτυλίσσεται μπροστά του ,στο να κάνει η γυναίκα σεξ με κάποιον δυνατό εραστή και ο σύζυγός φαντασιωνεται με το ρόλο beta male,στο να κάνει κάποιος σεξ στη γυναίκα του μπροστά του Γενικότερα.

Υπάρχει και το cuckold τύπου τρίο όπου ο άντρας συμμετέχει είτε στην αρχή είτε στη συνέχεια όπου η γυναίκα του του παίρνει μόνο πίπα αλλά αυτό θεωρείται από πολλούς (και εύλογα) ως μια αιρετική εκδοχή του cuckold γιατί είναι πιο πολύ τρίο
Φανταστικό το δεύτερο βίντεο. Εγώ θέλω να συμμετ;έχει και ο άλλος δεν θα μ αρέσει πχ να κάθεται να βλέπει. Βέβαια γούστα είναι αυτά

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39

Jad91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
746
Πόντοι
81
Το πρώτο ενοείται.
Πρέπει να το δεις αλλιώς αδιάφορο.

Πρέπει να είσαι εκεί να τη βλέπεις να γαμιεται να βλέπεις τον πουτσαρα να τη σκίζει

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
2.922
Πόντοι
441
Εμένα μου αρέσει να γαμησω και τον άντρα

RoccoSiffredi

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
428
Πόντοι
6.065
Εγώ όταν τη ρωτάω την ώρα του ξεσχισματος όταν είναι φουλ καυλωμενη, το μόνο που δέχεται είναι να την ξεσχιχω εγώ ανελέητα και κάποιος άλλος να της γλύφει τη μουναρα της με τα ζουμια, βέβαια εγώ σε αυτή τη φαντασίωση δέχομαι μόνο γυναικείο στόμα εκεί κάτω και όχι αντρικό να ακουμπάει και μένα στα αρχιδια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom