captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.955
- Πόντοι
- 3.556
Τετράδα με άλλο ζευγάρι, τύπε;Ζευγάρι 20-21 ...με φαντασίωση για τρίο...τετράδα...ότι καλύτερο...αλλά μόνο στην φαντασία
Τετράδα με άλλο ζευγάρι, τύπε;Ζευγάρι 20-21 ...με φαντασίωση για τρίο...τετράδα...ότι καλύτερο...αλλά μόνο στην φαντασία
Καύλα η δικά σου.![]()
Φωτό τους από μακριά !
Ωραία μουναρα![]()
Άνοιξε το μουνακι της για να μπει ο γαμιας της μέσα!
Το ζήτημα είναι να ακούν οι διπλανοί εσάς ρε παίκτη, γιατί τόση απαισιοδοξία;Προσπαθώ εδώ και λίγα χρόνια να ψησω τη σύζυγο να προχωρήσουμε σε τέτοια φαση. Έχει γενέθλια τον άλλο μήνα και πέρα από τα υπόλοιπα, σκεφτόμουν να κλείσω σε ένα ξενοδοχείο μια βραδιά. Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο που να μπορούμε να ακούμε από διπλανά δωμάτια, αλλά να μην είναι και τελείως πεταμένο. Τους γνωστούς γαμηστρωνες τους ξέρω.
Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα.
Παπαριες δεν την φέρνειΚαύλα η κυρία!!!
Ακριβως σε αυτη τη φαση ειμαι και γω με την δικια μου. Αλλο η φαντασιωση, αλλο η συζητηση και αλλο η πραξη. Εχουμε κολλησει στο τριτο εδω και πολυ καιρο!Το εχετε συζητησει αλλα δισταζετε να το προχωρησετε παρα το γεγονος οτι το θελετε και οι δυο;
Αttiki Evans ,παλιό ανακαινισμένο με τοίχους που ακούς από δίπλα,πάνω και κάτω .Το μόνο, οτι έχει κοινόχρηστες τουαλέτες.Για μένα δεν είναι κακο,κάνεις και γνωριμιεςΠροσπαθώ εδώ και λίγα χρόνια να ψησω τη σύζυγο να προχωρήσουμε σε τέτοια φαση. Έχει γενέθλια τον άλλο μήνα και πέρα από τα υπόλοιπα, σκεφτόμουν να κλείσω σε ένα ξενοδοχείο μια βραδιά. Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο που να μπορούμε να ακούμε από διπλανά δωμάτια, αλλά να μην είναι και τελείως πεταμένο. Τους γνωστούς γαμηστρωνες τους ξέρω.
Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα.
το μωρο αυτο πρεπει να καβαλαει υπεροχα
Να εισαι σίγουρος!!!!το μωρο αυτο πρεπει να καβαλαει υπεροχα
Καβλακι όμορφο,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
,
Καμία απαισιοδοξία. Άλλο ψάχνω άλλο λες εσύ.Το ζήτημα είναι να ακούν οι διπλανοί εσάς ρε παίκτη, γιατί τόση απαισιοδοξία;
Θα κάτσω να με καβαλήσει τότε....Να εισαι σίγουρος!!!!
Εφόσον έχετε συμφωνήσει ότι αυτό είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο, το δύσκολο κομμάτι έχει γίνει.Ακριβως σε αυτη τη φαση ειμαι και γω με την δικια μου. Αλλο η φαντασιωση, αλλο η συζητηση και αλλο η πραξη. Εχουμε κολλησει στο τριτο εδω και πολυ καιρο!
Αυτο ειναι και ενα μεγαλο προβλημα. Ειναι θεμα να ειναι αγνωστος και εμπιστος ταυτοχρονα. Πραγμα λιγο δυσκολο.Εφόσον έχετε συμφωνήσει ότι αυτό είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο, το δύσκολο κομμάτι έχει γίνει.
Απλώς πρέπει να βρείτε το σωστό άτομο κι όλα θα γίνουν οργανικά.
Καλησπέρα φίλε μ. Και εμείς. Θέλω πολύ αλλά αφού δεν θέλει η δικιά μ το αφήσαμε έτσι. Κλάιν Μάιν. Βέβαια είναι κάτι που θελω πολύ!Ακριβως σε αυτη τη φαση ειμαι και γω με την δικια μου. Αλλο η φαντασιωση, αλλο η συζητηση και αλλο η πραξη. Εχουμε κολλησει στο τριτο εδω και πολυ καιρο!
Και καθαρός επίσης ή καθαρη. Γενικά ένα άτομο που θα πιεις καμία μπίρα κανένα κρασί και μετά από κουβέντα αν βγει η καύλα πας σε ένα ξενοδοχείο για τη φάση.Αυτο ειναι και ενα μεγαλο προβλημα. Ειναι θεμα να ειναι αγνωστος και εμπιστος ταυτοχρονα. Πραγμα λιγο δυσκολο.
Δύσκολα μαν. Μούσκεμα η δικιά μ να γλύψει πούτσους και να τα φάει πρόσωπο. Στην πράξη όμως μ λέει δεν νομίζω ότι μπορώ για όλα αυτά ο λες. Και μιλάμε για κοπέλα που μόνη της ενώ καβαλάει την πουτσα με να λέει μακάρι να έγλυφαβτωρα έναν. Και εκεί μ ανεβαίνουν τα λαμπάκια χαχαΔεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην έχει σκεφτεί έστω μια φορά να πηδηχτεί με 2 ή περισσότερους.
Αυτό που τις "σταματάει" είναι τα ταμπού της κοινωνίας. Μη τις πουν πουτάνες κλπ.
Μόλις τους δείξεις ότι δεν είναι κακό να ικανοποιούν το μουνί τους, να δεις πώς γίνονται.
Αγόρασε της ένα dildo και βάλτην να το καταβαλάει όταν σου παίρνει πίπα.Δύσκολα μαν. Μούσκεμα η δικιά μ να γλύψει πούτσους και να τα φάει πρόσωπο. Στην πράξη όμως μ λέει δεν νομίζω ότι μπορώ για όλα αυτά ο λες. Και μιλάμε για κοπέλα που μόνη της ενώ καβαλάει την πουτσα με να λέει μακάρι να έγλυφαβτωρα έναν. Και εκεί μ ανεβαίνουν τα λαμπάκια χαχα