You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 252K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν δεν θέλει ς να πάρεις τα οργανα στειλε dmΑν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
Διαγραμμένο μέλος 247096
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
στείλε μήνυμα να τα πούμε αν θεςΕγώ έχω κάνει cuckolding με τη γυναίκα μου και ήταν η τελειότερη εμπειρία της ζωής μου.
Διαγραμμένο μέλος 240461
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 293
- Πόντοι
- 20
Καλησπερα!Καλησπέρα σε όλους...!!
teaser
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 254
- Πόντοι
- 290
Κάνεις λάθος, μου έχουν κάτσει σκηνικά και με 27αρα και με 30άρα, και με 35αρα..να τις πηδάω και ο φίλος τους να παίρνει μάτι...Δυσκολα Ελληνιδες να κανουν τετοια φαση...και αν κανουν κανουν σε πιο μεγαλες ηλικιες...20 με 30 αντε 35 πολυ δυσκολα να κανουν τετοια ...ΔΗΣΤΗΧΩΣ
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.757
- Πόντοι
- 3.506
Για τους μυημένους υπάρχει χοντρό παιχνίδι τέλος της εβδομάδας στην Αττική. Όσοι ξέρουν, ξέρουν!!!
Οι wannabe (ζευγάρια που το θέλουν κι οι δύο) Αν πραγματικά το θέλουν, ας ψάξουν και θα το βρουν σίγουρα!!
Οι υπόλοιποι είτε το έχουν ως φαντασίωση μόνοι τους χωρίς να ξέρει η γυναίκα τίποτα είτε είναι μόνοι άντρες που είναι απλά γατάκια!!!
Δε θα απαντήσω σε κανένα πμ σχετικά. Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν και στο bou αλλά και στο διαδίκτυο και μάλιστα όχι κρυφά!!!
Οι wannabe (ζευγάρια που το θέλουν κι οι δύο) Αν πραγματικά το θέλουν, ας ψάξουν και θα το βρουν σίγουρα!!
Οι υπόλοιποι είτε το έχουν ως φαντασίωση μόνοι τους χωρίς να ξέρει η γυναίκα τίποτα είτε είναι μόνοι άντρες που είναι απλά γατάκια!!!
Δε θα απαντήσω σε κανένα πμ σχετικά. Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν και στο bou αλλά και στο διαδίκτυο και μάλιστα όχι κρυφά!!!
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.757
- Πόντοι
- 3.506
Να ρωτήσω κάτι;;; Σε εξιτάρει περισσότερο να είναι γυναίκα του, παντρεμένοι, παιδί κλπ ή ας είναι γκόμενα - μουνί να είναι κι ότι να'ναι;;;Κάνεις λάθος, μου έχουν κάτσει σκηνικά και με 27αρα και με 30άρα, και με 35αρα..να τις πηδάω και ο φίλος τους να παίρνει μάτι...
vasmarcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2024
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Από προσωπική εμπειρία με την κοπέλα μου αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουμε μιλήσει πλέον από 23-24 μιλάνε ανοιχτά με το εκάστοτε αγόρι τους για οποιοδήποτε φετίχ θέλουν 28 εγώ 26 η κοπέλα μου..!!!Δυσκολα Ελληνιδες να κανουν τετοια φαση...και αν κανουν κανουν σε πιο μεγαλες ηλικιες...20 με 30 αντε 35 πολυ δυσκολα να κανουν τετοια ...ΔΗΣΤΗΧΩΣ
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Και πολυ καλα κανουν. Εμενα μου πηρε 3-4 χρονια να κανω αυτην την συζητηση με την γυναικα μου και ειμαι απο τους τυχερους που την εψησα και δοκιμασαμε εστω μια φορα τριο με μια πιτσιρικα εσκορτ. Για cuckold ενω την ψηνω δεν γουσταρει και γενικα κουβαλαει οπως και η τεραστια πλειοψηφια των γυναικων τα συνδρομα του παρελθοντος. Οταν εχεις μεγαλωσει με καποια «προτυπα» σε βαθμος πλυσης εγκεφαλου ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις. Δυσκολο τελικα να χαρεις την ζωη σου το σωμα σου και να απελευθερωθεις.Από προσωπική εμπειρία με την κοπέλα μου αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουμε μιλήσει πλέον από 23-24 μιλάνε ανοιχτά με το εκάστοτε αγόρι τους για οποιοδήποτε φετίχ θέλουν 28 εγώ 26 η κοπέλα μου..!!!
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 201
Γνωστός μου έψησε τη γυναίκα του για τη φάση και μάντεψε. Αυτή τον έβλεπε να τον γαμάει μία βραζιλιάνα τρανς. Οπότε ξεκαθάρισε μαζί της τι θέλει γιατί η τύπισσα του έκανε την τρύπα ροδέλα.Και πολυ καλα κανουν. Εμενα μου πηρε 3-4 χρονια να κανω αυτην την συζητηση με την γυναικα μου και ειμαι απο τους τυχερους που την εψησα και δοκιμασαμε εστω μια φορα τριο με μια πιτσιρικα εσκορτ. Για cuckold ενω την ψηνω δεν γουσταρει και γενικα κουβαλαει οπως και η τεραστια πλειοψηφια των γυναικων τα συνδρομα του παρελθοντος. Οταν εχεις μεγαλωσει με καποια «προτυπα» σε βαθμος πλυσης εγκεφαλου ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις. Δυσκολο τελικα να χαρεις την ζωη σου το σωμα σου και να απελευθερωθεις.
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Εχουμε ξεκαθαρισει τα παντα. Απο συζητηση εχουμε παρει phd. Στην πραξη εκτος απο το σκηνικο με την εσκορτ που ηταν σουπερ τιποτα αλλο. Τωρα αν ο αλλος γουσταρει να τον γαμαει τρανς εγω πασο αλλα δεν θα παρωΓνωστός μου έψησε τη γυναίκα του για τη φάση και μάντεψε. Αυτή τον έβλεπε να τον γαμάει μία βραζιλιάνα τρανς. Οπότε ξεκαθάρισε μαζί της τι θέλει γιατί η τύπισσα του έκανε την τρύπα ροδέλα.
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 201
Δεν τον είχα κόψει για τέτοια φάση αλλά στο πίτσι πίτσι η δικιά του του είπε πως το είχε φαντασία και το έκανε. Τους γνωρίζω καλά και κάτι μου λέει πως αυτή γουστάρει πολύ πιο ανώμαλα σκηνικά. Όπως και να έχει όμως καλό είναι να γίνονται.Εχουμε ξεκαθαρισει τα παντα. Απο συζητηση εχουμε παρει phd. Στην πραξη εκτος απο το σκηνικο με την εσκορτ που ηταν σουπερ τιποτα αλλο. Τωρα αν ο αλλος γουσταρει να τον γαμαει τρανς εγω πασο αλλα δεν θα παρω
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Οτι γουσταρει ο καθενας! Εσυ γιατι δεν χωνεσαι να την παρετε μαζι;Δεν τον είχα κόψει για τέτοια φάση αλλά στο πίτσι πίτσι η δικιά του του είπε πως το είχε φαντασία και το έκανε. Τους γνωρίζω καλά και κάτι μου λέει πως αυτή γουστάρει πολύ πιο ανώμαλα σκηνικά. Όπως και να έχει όμως καλό είναι να γίνονται.
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Αν ειχα τετοια γνωστη παντως θα χωνομουνα φουλ. Εκτος κ σν ειναι κανενα μπαζο!
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 201
Την είχα γαμήσει πριν τη γνωρίσει αυτός. Καλό σεξάκι γενικά.Οτι γουσταρει ο καθενας! Εσυ γιατι δεν χωνεσαι να την παρετε μαζι;
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 201
Ναι αλλα αλλη φαση να την πηδηξετε παρεα η να την πηδας και να βλεπειΤην είχα γαμήσει πριν τη γνωρίσει αυτός. Καλό σεξάκι γενικά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 16K