Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 199 51,8%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 190 49,5%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 80 20,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Η σύζυγος μου....40 ετων θα γίνει φέτος...έχουμε κανει ενα γιο μαζί 10 ετων είναι....το αναφέρω για καλύτερη εχεμύθεια διακριτικοτητα.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα
.....ευχαριστώ για την κατανόηση
IMG_20240110_181601_168~2.jpg
αποφασισε επιτελους.....

Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
112
Πόντοι
0
Η σύζυγος μου....40 ετων θα γίνει φέτος...έχουμε κανει ενα γιο μαζί 10 ετων είναι....το αναφέρω για καλύτερη εχεμύθεια διακριτικοτητα.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα
.....ευχαριστώ για την κατανόηση
IMG_20240110_181601_168~2.jpg
Στείλε μου ρε φίλε inbox. Έχω και εγώ την αντιπρόταση μου στο θέμα σου!

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
ειναι φεικ ο τυπος παιδια μην το κυνηγατε

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
731
Πόντοι
5.840
Ξ

ε όχι και εύκολα. Η πλειονότητα τψν συζύγων είναι απο εχθρική έως αμεταπειστη. Μακαρι να ήταν τόσο εύκολο
Και η δική μου το ίδιο τα μιλάμε καυκωνουμε χύνει σαν τρελή όταν το σκέφτεται βλέπει τσόντες με δύο άντρες και καυλώνει τρέλα αλλά εάν πάει να γίνει πραγματικότητα εκεί είναι "με τίποτα το ξεχνάς"

Εγγρ.
28 Ιουν 2024
Like
470
Πόντοι
20

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.878
Πόντοι
200
Και η δική μου το ίδιο τα μιλάμε καυκωνουμε χύνει σαν τρελή όταν το σκέφτεται βλέπει τσόντες με δύο άντρες και καυλώνει τρέλα αλλά εάν πάει να γίνει πραγματικότητα εκεί είναι "με τίποτα το ξεχνάς"
Το ίδιο και η δίκη Μ καυλώνει βλέπουμε τσόντες με πολλούς άντρες θέλει να την γαμανε και εγώ να την κοιτάω και διάφορα τέτοια και αμέσως χύνει..στα αλήθεια όταν την λέω να το κάνουμε μου λέει μόνο σαν φαντασίωση..ίσως ακόμα είναι νωρίς και με τα χρόνια θα θελήσει είναι και μικρή ακόμα..εσείς τι ηλικίες εχετε

Εγγρ.
28 Ιουν 2024
Like
470
Πόντοι
20
Το ίδιο και η δίκη Μ καυλώνει βλέπουμε τσόντες με πολλούς άντρες θέλει να την γαμανε και εγώ να την κοιτάω και διάφορα τέτοια και αμέσως χύνει..στα αλήθεια όταν την λέω να το κάνουμε μου λέει μόνο σαν φαντασίωση..ίσως ακόμα είναι νωρίς και με τα χρόνια θα θελήσει είναι και μικρή ακόμα..εσείς τι ηλικίες εχετε
Είναι μεγάλη καύλα όλο αυτό! σίγουρα το γουστάρει.. θέλει να γαμηθει . απλά την κατάλληλη στιγμή

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.878
Πόντοι
200
Είναι μεγάλη καύλα όλο αυτό! σίγουρα το γουστάρει.. θέλει να γαμηθει . απλά την κατάλληλη στιγμή
Έτσι νωμιζω και εγώ γτ λέει πολλά και διάφορα άλλα νωμιζω ότι είμαστε ακόμα μικροί γι'αυτό δεν κάνει το επόμενο βήμα ίσως ντρέπεται ακόμα ..πιστεύω με τον καιρό σιγά σιγά θα ανοιχτεί πιο πολύ και ίσως θελησει

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
731
Πόντοι
5.840
39 και 43 έχει πολλά χρόνια αυτό που γίνεται τουλάχιστον 6.

Έχουμε κανονίσει 1002 πράγματα να στείλω φωτό σε κάποιον να δει τα βυζιά της τον οποίο είχε δει σε βίντεο και είχε πει ότι είναι παίδαρος,
Τιποτα εκεί ,
Να πίνουμε σφηνάκια και να παίζει με τον απέναντι (να κάνει σταυροποδια κτλ) ο άλλος να ανταποκρίνεται και μόλις ανταποκριθεί (πάμε σπίτι να με σκίσεις δεν θέλω να μείνουμε άλλο) και μόλις πάμε σπίτι ναααα ένα σορό ιστορίες και τι θ της έκανε εάν ερχοτανε κτλ...

Θέλει την ώρα που γίνεται το γαμησι και είναι μέσα στην καύλα τότε κάποιος να κοιτάζει κάποιος να παίρνει ματι και να έρθει να συμμετέχει πιστεύω μόνο ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom