Όποιος ψήνεται μου στέλνει τις βυζάρες (για μένα όλες βυζάρες είναι) της δικιάς του / γυναίκας του και του στέλνω που τον παίζω για αυτή!
Πληροφορίες σε DM.
Όποιος ψήνεται μου στέλνει τις βυζάρες (για μένα όλες βυζάρες είναι) της δικιάς του / γυναίκας του και του στέλνω που τον παίζω για αυτή!
Πληροφορίες σε DM.
Όποιος είναι παντρεμένος ή μη και έχει φαντασία με cuckold μπορούμε να βρεθούμε ώστε να τελειώσω πάνω σε φωτογραφίες ή εσώρουχα της ή και να γίνει κατι ρεαλ. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.
Γεμίσαμε αγγελίες για cuckold φάσεις με λεφτά.... δεν είναι το γαμησι που λείπει παιδιά. Η καυλα το να θέλει η παντρεμένη την πουτσα μας είναι και ο άντρας να μας βλέπει. Με λεφτά κάνεις πολλά πράματα. Την καυλα μας δεν βγάζει όμως...
Λαρωσε λίγο εσύ γιατί πολύ λαιμό πέταξες εάν δεν σε ενδιαφέρει γνωριμία με ζευγάρι μην ανακατεύεσαι και το παίζεις έξυπνος…έχω αντίστοιχες εμπειρίες με ζευγάρια και η γυναίκα μόνο πουλάκι δεν είχε εντάξει είμαστε ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Λαρωσε λίγο εσύ γιατί πολύ λαιμό πέταξες εάν δεν σε ενδιαφέρει γνωριμία με ζευγάρι μην ανακατεύεσαι και το παίζεις έξυπνος…έχω αντίστοιχες εμπειρίες με ζευγάρια και η γυναίκα μόνο πουλάκι δεν είχε εντάξει είμαστε ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!