giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 617
- Πόντοι
- 86
Φίλε ψεύτικες φωτό ποστάρειΩραιος!
Φίλε ψεύτικες φωτό ποστάρειΩραιος!
αλλαξε με αλλη πλατφορμα κλείνει τελος Μαϊου το skypeΚαλησπέρα, είμαστε ζευγάρι στα 45. Η γυναίκα μου περνά κλιμακτηριο και είμαστε σε φάση αναζήτησης και ανανέωσης… υπάρχει σχετικό group στο skype?
Ευχαριστω αγαπητεΦίλε ψεύτικες φωτό ποστάρει
Σε τέσσερα νήματα (τουλάχιστον) την ανέβασες τη μαλακία σου. Ένα δεν σου έφτανε?Καλησπέρα παιδιά.
Όποιος ψήνεται μου στέλνει τις βυζάρες (για μένα όλες βυζάρες είναι) της δικιάς του / γυναίκας του και του στέλνω που τον παίζω για αυτή!
Πληροφορίες σε DM.
Τόσο απελπισμένος είναι για να τον παίξει που χει σπαμάρει το σύμπαν.Σε τέσσερα νήματα (τουλάχιστον) την ανέβασες τη μαλακία σου. Ένα δεν σου έφτανε?
Καλά είσαι τύπε,έχει πολλά ζευγάρια εδώ μέσα απλά η γυναίκα τυχαίνει να έχει και πουλάκιΝεαρός bull 28!Χρόνων αναζητώ ζευγαρι για γνωριμία και ότι προκύψει!

. Ετοίμασε τον κωλο σου και θα στον ξεκωλιασουν 

Λαρωσε λίγο εσύ γιατί πολύ λαιμό πέταξες εάν δεν σε ενδιαφέρει γνωριμία με ζευγάρι μην ανακατεύεσαι και το παίζεις έξυπνος…έχω αντίστοιχες εμπειρίες με ζευγάρια και η γυναίκα μόνο πουλάκι δεν είχε εντάξει είμαστε ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!Καλά είσαι τύπε,έχει πολλά ζευγάρια εδώ μέσα απλά η γυναίκα τυχαίνει να έχει και πουλάκι. Ετοίμασε τον κωλο σου και θα στον ξεκωλιασουν
![]()
Εντάξει είμαστε τύπε, ετοίμασε τον κωλο σου εσύ και τα ζευγάρια θα σε περιμένουνΛαρωσε λίγο εσύ γιατί πολύ λαιμό πέταξες εάν δεν σε ενδιαφέρει γνωριμία με ζευγάρι μην ανακατεύεσαι και το παίζεις έξυπνος…έχω αντίστοιχες εμπειρίες με ζευγάρια και η γυναίκα μόνο πουλάκι δεν είχε εντάξει είμαστε ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

okay broΕντάξει είμαστε τύπε, ετοίμασε τον κωλο σου εσύ και τα ζευγάρια θα σε περιμένουν![]()
Κάτι υπάρχει...υπαρχουν bull εδω μεσα απο αθηνα?
Γράψε κανένα μήνυμα ακόμα για να ξεκλειδώσουν τα πμστειλτε μηνυμα μηπως κανονισουμε τπτ, μονο σοβαροι με εμπειρια
οκ θα στειλωΓράψε κανένα μήνυμα ακόμα για να ξεκλειδώσουν τα πμ
Τύπε ενδιαφέρεσαι για σένα ή για την γυναίκα σουυπαρχουν bull εδω μεσα απο αθηνα?