MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 486
Πηγες τεταρτη τελικα εντυπωσεις?Κανένας να πει αν άξιζε η βραδιά των μπαλαντέρ Τετάρτες και πέμπτες το τελευταίο διάστημα;;
Πηγες τεταρτη τελικα εντυπωσεις?Κανένας να πει αν άξιζε η βραδιά των μπαλαντέρ Τετάρτες και πέμπτες το τελευταίο διάστημα;;
οχι φιλε δεν πηγα..σκεφτηκα οτι ολοι λειπουνΠηγες τεταρτη τελικα εντυπωσεις?
Θα διαφωνήσω στο σημείο που λες ότι ο πάνω χώρος δεν προδιαθέτει για μεγάλα σχήματα! Ε, πόσο πιο μεγάλο κρεβάτι και χώρο να έχει; χα χαΑφού έγραψα και για το έτερο μαγαζί του Πειραιά, ας γράψω κι εδώ 2 λόγια για κάθε ενδιαφερόμενο.
C4C λοιπόν!
Επισκέψεις (2) μέσα στο καλοκαίρι , μια Παρασκευή και ένα Σάββατο. Κόσμος πολύς μόνο το Σάββατο. Ηλικίες 25-65, με τους 40-50 πλειοψηφία.
Τα ποτά καθαρά και η ιδιοκτήτρια ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη.
Το μαγαζί πολύ "παρεΐστικο" και οι περισσότεροι θαμώνες έδειχναν να γνωρίζονται.
Τα επίπεδα καθαριότητα ικανοποιητικά και ο κόσμος διακριτικός.
Και τις δυο φορές έπαιξε show τύπου στριπτίζ από πελάτισσες (?) και γενικά το κλίμα ήταν φοβερό.
Υπήρχαν ορισμένα ζευγάρια που ήταν λίγο "περίεργα" και δεν κολλούσαν με το χώρο καθόλου, αλλά επιχείρηση είναι και καταλαβαινω οτι δεν μπορεί να ρίχνει πόρτες εύκολα.
Τα play room δεν είναι ιδιαίτερα βολικά, αλλά οκ, με λίγη προσπάθεια γίνεται δουλίτσα. Χρήζουν μιας ανακαίνισης - αναβάθμισης πάντως, ακριβώς επειδή ο κόσμος δείχνει να το υποστηρίζει (Δλδ όλοι λίγο πολύ έπαιζαν, δεν έπιναν απλώς το ποτό τους).
Στον πάνω χώρο πχ που έχει και ντουζ, το πατάρι είναι χαμηλοτάβανο και λίγο "απρόσωπο", ούτε προδιαθέτει για "μεγάλα σχήματα".
Εν κατακλείδι, το μαγαζί προτείνεται.
Προτάσεις αναβάθμισης (εύκολες και πιο δύσκολες):
Στο τέλος του μαζαγιού, εκεί που είναι οι καναπέδες, μπορεί να γίνει ακόμα ένα play room , έστω με υποτυπώδες διαχωριστικό, αφού η σάλα είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τα (μικρά) play room.
Καλό θα ήταν επίσης να υπήρχαν αποδυτήρια - ντουζ (ξέρω, είναι δύσκολο) και να ενθαρρύνονται οι θαμωνες να κυκλοφορούν πιο ελαφρά ενδεδυμένοι σε όλους τους χώρους (αυτό προϋποθέτει να έχεις κάπου να αφήσεις τα ρούχα σου)
Επίσης, κάποια τραπέζια στα δεξιά όπως μπαίνεις, θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με καναπέδες.
Τέλος, ίσως η μουσική κάποιες φορές (νησιώτικα, τραπ) να μη συνάδει με το επιθυμητό κλίμα, αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ως άποψη.
overall: Μπράβο στους ιδιοκτήτες και στους θαμώνες
Εμείς θα ξαναπάμε!
Κάτι μου λέει ότι έχεις παραστάσεις από αντίστοιχα στέκια στο εξωτερικό και κάνεις από εκεί τη σύγκριση.Αφού έγραψα και για το έτερο μαγαζί του Πειραιά, ας γράψω κι εδώ 2 λόγια για κάθε ενδιαφερόμενο.
C4C λοιπόν!
Επισκέψεις (2) μέσα στο καλοκαίρι , μια Παρασκευή και ένα Σάββατο. Κόσμος πολύς μόνο το Σάββατο. Ηλικίες 25-65, με τους 40-50 πλειοψηφία.
Τα ποτά καθαρά και η ιδιοκτήτρια ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη.
Το μαγαζί πολύ "παρεΐστικο" και οι περισσότεροι θαμώνες έδειχναν να γνωρίζονται.
Τα επίπεδα καθαριότητα ικανοποιητικά και ο κόσμος διακριτικός.
Και τις δυο φορές έπαιξε show τύπου στριπτίζ από πελάτισσες (?) και γενικά το κλίμα ήταν φοβερό.
Υπήρχαν ορισμένα ζευγάρια που ήταν λίγο "περίεργα" και δεν κολλούσαν με το χώρο καθόλου, αλλά επιχείρηση είναι και καταλαβαινω οτι δεν μπορεί να ρίχνει πόρτες εύκολα.
Τα play room δεν είναι ιδιαίτερα βολικά, αλλά οκ, με λίγη προσπάθεια γίνεται δουλίτσα. Χρήζουν μιας ανακαίνισης - αναβάθμισης πάντως, ακριβώς επειδή ο κόσμος δείχνει να το υποστηρίζει (Δλδ όλοι λίγο πολύ έπαιζαν, δεν έπιναν απλώς το ποτό τους).
Στον πάνω χώρο πχ που έχει και ντουζ, το πατάρι είναι χαμηλοτάβανο και λίγο "απρόσωπο", ούτε προδιαθέτει για "μεγάλα σχήματα".
Εν κατακλείδι, το μαγαζί προτείνεται.
Προτάσεις αναβάθμισης (εύκολες και πιο δύσκολες):
Στο τέλος του μαζαγιού, εκεί που είναι οι καναπέδες, μπορεί να γίνει ακόμα ένα play room , έστω με υποτυπώδες διαχωριστικό, αφού η σάλα είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τα (μικρά) play room.
Καλό θα ήταν επίσης να υπήρχαν αποδυτήρια - ντουζ (ξέρω, είναι δύσκολο) και να ενθαρρύνονται οι θαμωνες να κυκλοφορούν πιο ελαφρά ενδεδυμένοι σε όλους τους χώρους (αυτό προϋποθέτει να έχεις κάπου να αφήσεις τα ρούχα σου)
Επίσης, κάποια τραπέζια στα δεξιά όπως μπαίνεις, θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με καναπέδες.
Τέλος, ίσως η μουσική κάποιες φορές (νησιώτικα, τραπ) να μη συνάδει με το επιθυμητό κλίμα, αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ως άποψη.
overall: Μπράβο στους ιδιοκτήτες και στους θαμώνες
Εμείς θα ξαναπάμε!
Ακριβώς σ' αυτούς με τα παλτό αναφερόμουν!!!!Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, αλλά η ευγενής κυρία της υποδοχής μοιράζει φωσφορίζοντα βραχιολάκια στους πελάτες ανάλογα με το τι ψάχνουν.
Άλλο χρώμα για όσους είναι ανοιχτοί σε όλα, άλλο χρώμα για όσους θέλουν αυστηρώς 4αδα, δλδ δεύτερο ζευγάρι να παίξουν, και άλλο χρώμα για όσους απλά θέλουν να βλέπουν ή να τους βλέπουν.
Σαν ιδέα πολύ καλή, κυρίως για να ξέρεις πώς θα πλησιάσεις ένα ζευγάρι, ή αν αξίζει να το πλησιάσεις, αλλά στην τελική δεν θυμάμαι να δούλεψε και πάρα πολύ, είτε γιατί οι περισσότεροι δεν φορούσαν τα βραχιολάκια τους, είτε διότι και αυτοί που δήλωναν έτοιμοι για όλα , τελικά δεν συμμετείχαν (πιθανόν να έχουν αυστηρά στάνταρντς κλπ), είτε διότι πολλά ζευγάρια δεν είχαν προαποφασίσει σε τι φάση ήθελαν να μπλεχτούν.
Αλλά και η πρόταση του φίλου για ελαφρύτερο ρουχισμό όταν κάποιος προχωράει στα ενδότερα δεν με βρίσκει σύμφωνο, γιατι ένα μέρος της καύλας σε αυτά τα μέρη, για εμάς τους άντρες τουλαχιστο, είναι να βλέπεις τις κοπελες ντυμένες με τα σέξι φορέματά τους, τα τακουνάκια τους κλπ. Προσωπικά με φτιάχνει πολύ να βλέπω κάποια να την πηδανε με ανασηκωμένο το φόρεμα και παραμερισμένο το εσώρουχο, παρά να είναι θεόγυμνη και απλά να ξεκινάει η φάση.
Αν όλοι είναι τσίτσιδοι κατευθείαν, χάνεται κομμάτι του αισθησιασμού.
Επίσης, εντάξει με τις ντάμες - εμείς τα αγόρια δε νομίζω να δίναμε ωραίο θέαμα κυκλοφορώντας όλοι με το εσώρουχο, κυρίως τύποι 50αρηδες - 60αρηδες plus κλπ που δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές αναλογίες. Θα ξενέρωναν οι πάντες.
Σίγουρα μάς την σπάνε κάτι τύποι / τύπισσες που κυκλοφορούν σχεδόν με παλτό στα δωμάτια της ηδονής, αλλά μήπως και εμείς κάπως έτσι δεν ξεκινήσαμε τα πρώρα μας βήματα;
Αμα δε σου λέει "Ευλόγησον", όλα καλά χα χαΑκριβώς σ' αυτούς με τα παλτό αναφερόμουν!!!!
Τώρα, για τα sexy φορέματα, εννοείται οτι συμφωνώ. Όχι όμωας να είναι η άλλη σαν να ήρθε από την εκκλησία και να στέκεται από πάνω μου την ώρα που πηδάω!!
Ρε παίκτη μη ζητάς από όλους τους ανθρώπους να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Κάθε άνθρωπος τη βλέπει αλλιώς. Υπάρχουν και άτομα που λόγω σωματος δε μπορούν να βάλουν εφαρμοστά. Για μένα καλά κάνει το μαγαζί και δεν επιβάλλει στους πελάτες τι να βάλουν.Ακριβώς σ' αυτούς με τα παλτό αναφερόμουν!!!!
Τώρα, για τα sexy φορέματα, εννοείται οτι συμφωνώ. Όχι όμωας να είναι η άλλη σαν να ήρθε από την εκκλησία και να στέκεται από πάνω μου την ώρα που πηδάω!!
Μόνο στα θεματικά πάρτυ νομίζω γίνεται αυτό.Ρε παίκτη μη ζητάς από όλους τους ανθρώπους να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Κάθε άνθρωπος τη βλέπει αλλιώς. Υπάρχουν και άτομα που λόγω σωματος δε μπορούν να βάλουν εφαρμοστά. Για μένα καλά κάνει το μαγαζί και δεν επιβάλλει στους πελάτες τι να βάλουν.
Πάντα έτσι είναι οπότε έκανε βραδιές με μπακουριαΜαγκες το μαγαζι υπερβολικα νεκρα το μηνα Ιουλιο-Αυγουστο απο μερες με singles σε βαθμο που τα ζευγαρια εναι τοσο λιγα που πολλες φορες δεν ξεπρανανε και τα 6-7 ισως και λιγοτερα καποιες φορες δεν το εχω ξαναδει ετσι ποτε κριμα
Πως είναι δυνατόν να εκφερεις γνώμη τουλαχιστον για τον Αύγουστο αφού δεν έκανε το event?Μαγκες το μαγαζι υπερβολικα νεκρα το μηνα Ιουλιο-Αυγουστο απο μερες με singles σε βαθμο που τα ζευγαρια εναι τοσο λιγα που πολλες φορες δεν ξεπρανανε και τα 6-7 ισως και λιγοτερα καποιες φορες δεν το εχω ξαναδει ετσι ποτε κριμα
Δεν ξέρω για ποιο event μιλάς εκφέρω άποψη για Ιουλίο-Αυγουστο ήταν νεκρά κυριολεκτικά σε σύγκριση με χειμώνα πολύ νεκρά οποίος έχει πάει μπορεί να επιβεβαιώσει. Την αλήθεια είναι τώρα αν εσύ παρεξήγησε με το παραμικρό δικό σου πρόβλημα φίλεΠως είναι δυνατόν να εκφερεις γνώμη τουλαχιστον για τον Αύγουστο αφού δεν έκανε το event?
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις το σκεπτικό γιατί κάποιος δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για τους καλοκαιρινούς μήνες και πρέπει να συγκρίνει απαραίτητα με event. Επίσης μου έχει πει η Ράνια ότι έχει τύχει και μέρες τους καλοκαιρινούς μήνες να λέει σε singles αν πάνε μετά τις 12 ότι δεν έχει ζευγάρια και δεν θέλω να σας πάρω τα λεφτά ότι θέλετε εσείς αν επιθυμείτε να μπείτε. Αυτή είναι αλήθεια έχουν υπάρξει και μέρες γεμάτο δεν λέω αλλά μιλάω για καλοκαιρινούς μηνεςΠως είναι δυνατόν να εκφερεις γνώμη τουλαχιστον για τον Αύγουστο αφού δεν έκανε το event?
Μπερδεύεσαι πραγματικά. Πουθενα δεν ειπα κατι διαφορετικο.Δεν ξέρω για ποιο event μιλάς εκφέρω άποψη για Ιουλίο-Αυγουστο ήταν νεκρά κυριολεκτικά σε σύγκριση με χειμώνα πολύ νεκρά οποίος έχει πάει μπορεί να επιβεβαιώσει. Την αλήθεια είναι τώρα αν εσύ παρεξήγησε με το παραμικρό δικό σου πρόβλημα φίλε
Nαι σωστα εχεις δικιο λαθος δικο μου τωρα . Τα πολυ κωλαρακια στην παραλια μου πηραν το μυαλοΜπερδεύεσαι πραγματικά. Πουθενα δεν ειπα κατι διαφορετικο.
Εγω ειπα οτι πως μπορείς να εκφράσεις γνώμη σε κάτι που δεν έγινε. ( τον Αυγουστο)
Τωρα εαν δεν ξερεις οτι ειναι event τι να παω