Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Πήγε κάποιο ζευγάρι χθες? Είχε κόσμο?

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
Αφού έγραψα και για το έτερο μαγαζί του Πειραιά, ας γράψω κι εδώ 2 λόγια για κάθε ενδιαφερόμενο.
C4C λοιπόν!
Επισκέψεις (2) μέσα στο καλοκαίρι , μια Παρασκευή και ένα Σάββατο. Κόσμος πολύς μόνο το Σάββατο. Ηλικίες 25-65, με τους 40-50 πλειοψηφία.
Τα ποτά καθαρά και η ιδιοκτήτρια ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη.
Το μαγαζί πολύ "παρεΐστικο" και οι περισσότεροι θαμώνες έδειχναν να γνωρίζονται.
Τα επίπεδα καθαριότητα ικανοποιητικά και ο κόσμος διακριτικός.
Και τις δυο φορές έπαιξε show τύπου στριπτίζ από πελάτισσες (?) και γενικά το κλίμα ήταν φοβερό.
Υπήρχαν ορισμένα ζευγάρια που ήταν λίγο "περίεργα" και δεν κολλούσαν με το χώρο καθόλου, αλλά επιχείρηση είναι και καταλαβαινω οτι δεν μπορεί να ρίχνει πόρτες εύκολα.
Τα play room δεν είναι ιδιαίτερα βολικά, αλλά οκ, με λίγη προσπάθεια γίνεται δουλίτσα. Χρήζουν μιας ανακαίνισης - αναβάθμισης πάντως, ακριβώς επειδή ο κόσμος δείχνει να το υποστηρίζει (Δλδ όλοι λίγο πολύ έπαιζαν, δεν έπιναν απλώς το ποτό τους).
Στον πάνω χώρο πχ που έχει και ντουζ, το πατάρι είναι χαμηλοτάβανο και λίγο "απρόσωπο", ούτε προδιαθέτει για "μεγάλα σχήματα".
Εν κατακλείδι, το μαγαζί προτείνεται.
Προτάσεις αναβάθμισης (εύκολες και πιο δύσκολες):
Στο τέλος του μαζαγιού, εκεί που είναι οι καναπέδες, μπορεί να γίνει ακόμα ένα play room , έστω με υποτυπώδες διαχωριστικό, αφού η σάλα είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τα (μικρά) play room.
Καλό θα ήταν επίσης να υπήρχαν αποδυτήρια - ντουζ (ξέρω, είναι δύσκολο) και να ενθαρρύνονται οι θαμωνες να κυκλοφορούν πιο ελαφρά ενδεδυμένοι σε όλους τους χώρους (αυτό προϋποθέτει να έχεις κάπου να αφήσεις τα ρούχα σου)
Επίσης, κάποια τραπέζια στα δεξιά όπως μπαίνεις, θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με καναπέδες.
Τέλος, ίσως η μουσική κάποιες φορές (νησιώτικα, τραπ) να μη συνάδει με το επιθυμητό κλίμα, αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ως άποψη.
overall: Μπράβο στους ιδιοκτήτες και στους θαμώνες
Εμείς θα ξαναπάμε!

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Αφού έγραψα και για το έτερο μαγαζί του Πειραιά, ας γράψω κι εδώ 2 λόγια για κάθε ενδιαφερόμενο.
C4C λοιπόν!
Επισκέψεις (2) μέσα στο καλοκαίρι , μια Παρασκευή και ένα Σάββατο. Κόσμος πολύς μόνο το Σάββατο. Ηλικίες 25-65, με τους 40-50 πλειοψηφία.
Το μαγαζί πολύ "παρεΐστικο" και οι περισσότεροι θαμώνες έδειχναν να γνωρίζονται.
Και τις δυο φορές έπαιξε show τύπου στριπτίζ από πελάτισσες (?) και γενικά το κλίμα ήταν φοβερό.
Υπήρχαν ορισμένα ζευγάρια που ήταν λίγο "περίεργα" και δεν κολλούσαν με το χώρο καθόλου, αλλά επιχείρηση είναι και καταλαβαινω οτι δεν μπορεί να ρίχνει πόρτες εύκολα.
Τα play room δεν είναι ιδιαίτερα βολικά, αλλά οκ, με λίγη προσπάθεια γίνεται δουλίτσα. Χρήζουν μιας ανακαίνισης - αναβάθμισης πάντως, ακριβώς επειδή ο κόσμος δείχνει να το υποστηρίζει (Δλδ όλοι λίγο πολύ έπαιζαν, δεν έπιναν απλώς το ποτό τους).
Στον πάνω χώρο πχ που έχει και ντουζ, το πατάρι είναι χαμηλοτάβανο και λίγο "απρόσωπο", ούτε προδιαθέτει για "μεγάλα σχήματα".
Στο τέλος του μαζαγιού, εκεί που είναι οι καναπέδες, μπορεί να γίνει ακόμα ένα play room , έστω με υποτυπώδες διαχωριστικό, αφού η σάλα είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τα (μικρά) play room.
Καλό θα ήταν επίσης να υπήρχαν αποδυτήρια - ντουζ (ξέρω, είναι δύσκολο) και να ενθαρρύνονται οι θαμωνες να κυκλοφορούν πιο ελαφρά ενδεδυμένοι σε όλους τους χώρους (αυτό προϋποθέτει να έχεις κάπου να αφήσεις τα ρούχα σου)
Επίσης, κάποια τραπέζια στα δεξιά όπως μπαίνεις, θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με καναπέδες.
Τέλος, ίσως η μουσική κάποιες φορές (νησιώτικα, τραπ) να μη συνάδει με το επιθυμητό κλίμα, αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ως άποψη.
Εμείς θα ξαναπάμε!
Θα διαφωνήσω στο σημείο που λες ότι ο πάνω χώρος δεν προδιαθέτει για μεγάλα σχήματα! Ε, πόσο πιο μεγάλο κρεβάτι και χώρο να έχει; χα χα
Εγώ αντιθέτως το βλέπω ως "όλοι οι καλοί χωράμε" χα χα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
C4C λοιπόν!
Εμείς θα ξαναπάμε!
Κάτι μου λέει ότι έχεις παραστάσεις από αντίστοιχα στέκια στο εξωτερικό και κάνεις από εκεί τη σύγκριση.

Οι ιδέες σου μια χαρά είναι αλλά πρέπει να δεις και την άλλη άποψη.
Κόβοντας τραπέζια = λιγότεροι = πελάτες = λιγότερα έσοδα. Για ένα μικρότερο μαγαζί όπως το C4C όπως καταλαβαίνεις αυτό δε θα έπαιζε. Δηλαδή να κόψει τους υπερυψωμένους καναπέδες θα σήμαινε λιγότερα έσοδα για την επιχείρηση.

Για το πάνω δωμάτιο δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχει πολύ χώρο και για κρεβάτια και για όρθιους, καθρέπτες ,ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά.
Για μένα το C4C θα έπρεπε απλά να μετακομίσει σε μεγαλύτερο χώρο για να έχει περισσότερο χώρο για παιχνίδι. Από την άλλη υπάρχουν single nights που δεν πατάει κανείς ,δεν ξέρουμε εμείς τα οικονομικά του κάθε μεγαζιού.

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
15
Like
1.093
Πόντοι
1.525
Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, αλλά η ευγενής κυρία της υποδοχής μοιράζει φωσφορίζοντα βραχιολάκια στους πελάτες ανάλογα με το τι ψάχνουν.
Άλλο χρώμα για όσους είναι ανοιχτοί σε όλα, άλλο χρώμα για όσους θέλουν αυστηρώς 4αδα, δλδ δεύτερο ζευγάρι να παίξουν, και άλλο χρώμα για όσους απλά θέλουν να βλέπουν ή να τους βλέπουν.
Σαν ιδέα πολύ καλή, κυρίως για να ξέρεις πώς θα πλησιάσεις ένα ζευγάρι, ή αν αξίζει να το πλησιάσεις, αλλά στην τελική δεν θυμάμαι να δούλεψε και πάρα πολύ, είτε γιατί οι περισσότεροι δεν φορούσαν τα βραχιολάκια τους, είτε διότι και αυτοί που δήλωναν έτοιμοι για όλα , τελικά δεν συμμετείχαν (πιθανόν να έχουν αυστηρά στάνταρντς κλπ), είτε διότι πολλά ζευγάρια δεν είχαν προαποφασίσει σε τι φάση ήθελαν να μπλεχτούν.

Αλλά και η πρόταση του φίλου για ελαφρύτερο ρουχισμό όταν κάποιος προχωράει στα ενδότερα δεν με βρίσκει σύμφωνο, γιατι ένα μέρος της καύλας σε αυτά τα μέρη, για εμάς τους άντρες τουλαχιστο, είναι να βλέπεις τις κοπελες ντυμένες με τα σέξι φορέματά τους, τα τακουνάκια τους κλπ. Προσωπικά με φτιάχνει πολύ να βλέπω κάποια να την πηδανε με ανασηκωμένο το φόρεμα και παραμερισμένο το εσώρουχο, παρά να είναι θεόγυμνη και απλά να ξεκινάει η φάση.
Αν όλοι είναι τσίτσιδοι κατευθείαν, χάνεται κομμάτι του αισθησιασμού.
Επίσης, εντάξει με τις ντάμες - εμείς τα αγόρια δε νομίζω να δίναμε ωραίο θέαμα κυκλοφορώντας όλοι με το εσώρουχο, κυρίως τύποι 50αρηδες - 60αρηδες plus κλπ που δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές αναλογίες. Θα ξενέρωναν οι πάντες.

Σίγουρα μάς την σπάνε κάτι τύποι / τύπισσες που κυκλοφορούν σχεδόν με παλτό στα δωμάτια της ηδονής, αλλά μήπως και εμείς κάπως έτσι δεν ξεκινήσαμε τα πρώρα μας βήματα;

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, αλλά η ευγενής κυρία της υποδοχής μοιράζει φωσφορίζοντα βραχιολάκια στους πελάτες ανάλογα με το τι ψάχνουν.
Άλλο χρώμα για όσους είναι ανοιχτοί σε όλα, άλλο χρώμα για όσους θέλουν αυστηρώς 4αδα, δλδ δεύτερο ζευγάρι να παίξουν, και άλλο χρώμα για όσους απλά θέλουν να βλέπουν ή να τους βλέπουν.
Σαν ιδέα πολύ καλή, κυρίως για να ξέρεις πώς θα πλησιάσεις ένα ζευγάρι, ή αν αξίζει να το πλησιάσεις, αλλά στην τελική δεν θυμάμαι να δούλεψε και πάρα πολύ, είτε γιατί οι περισσότεροι δεν φορούσαν τα βραχιολάκια τους, είτε διότι και αυτοί που δήλωναν έτοιμοι για όλα , τελικά δεν συμμετείχαν (πιθανόν να έχουν αυστηρά στάνταρντς κλπ), είτε διότι πολλά ζευγάρια δεν είχαν προαποφασίσει σε τι φάση ήθελαν να μπλεχτούν.

Αλλά και η πρόταση του φίλου για ελαφρύτερο ρουχισμό όταν κάποιος προχωράει στα ενδότερα δεν με βρίσκει σύμφωνο, γιατι ένα μέρος της καύλας σε αυτά τα μέρη, για εμάς τους άντρες τουλαχιστο, είναι να βλέπεις τις κοπελες ντυμένες με τα σέξι φορέματά τους, τα τακουνάκια τους κλπ. Προσωπικά με φτιάχνει πολύ να βλέπω κάποια να την πηδανε με ανασηκωμένο το φόρεμα και παραμερισμένο το εσώρουχο, παρά να είναι θεόγυμνη και απλά να ξεκινάει η φάση.
Αν όλοι είναι τσίτσιδοι κατευθείαν, χάνεται κομμάτι του αισθησιασμού.
Επίσης, εντάξει με τις ντάμες - εμείς τα αγόρια δε νομίζω να δίναμε ωραίο θέαμα κυκλοφορώντας όλοι με το εσώρουχο, κυρίως τύποι 50αρηδες - 60αρηδες plus κλπ που δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές αναλογίες. Θα ξενέρωναν οι πάντες.

Σίγουρα μάς την σπάνε κάτι τύποι / τύπισσες που κυκλοφορούν σχεδόν με παλτό στα δωμάτια της ηδονής, αλλά μήπως και εμείς κάπως έτσι δεν ξεκινήσαμε τα πρώρα μας βήματα;
Ακριβώς σ' αυτούς με τα παλτό αναφερόμουν!!!!
Τώρα, για τα sexy φορέματα, εννοείται οτι συμφωνώ. Όχι όμωας να είναι η άλλη σαν να ήρθε από την εκκλησία και να στέκεται από πάνω μου την ώρα που πηδάω!!

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Τώρα, για τα sexy φορέματα, εννοείται οτι συμφωνώ. Όχι όμωας να είναι η άλλη σαν να ήρθε από την εκκλησία και να στέκεται από πάνω μου την ώρα που πηδάω!!
Αμα δε σου λέει "Ευλόγησον", όλα καλά χα χα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Ρε παίκτη μη ζητάς από όλους τους ανθρώπους να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Κάθε άνθρωπος τη βλέπει αλλιώς. Υπάρχουν και άτομα που λόγω σωματος δε μπορούν να βάλουν εφαρμοστά. Για μένα καλά κάνει το μαγαζί και δεν επιβάλλει στους πελάτες τι να βάλουν.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Ρε παίκτη μη ζητάς από όλους τους ανθρώπους να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Κάθε άνθρωπος τη βλέπει αλλιώς. Υπάρχουν και άτομα που λόγω σωματος δε μπορούν να βάλουν εφαρμοστά. Για μένα καλά κάνει το μαγαζί και δεν επιβάλλει στους πελάτες τι να βάλουν.
Μόνο στα θεματικά πάρτυ νομίζω γίνεται αυτό.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Μαγκες το μαγαζι υπερβολικα νεκρα το μηνα Ιουλιο-Αυγουστο απο μερες με singles σε βαθμο που τα ζευγαρια εναι τοσο λιγα που πολλες φορες δεν ξεπρανανε και τα 6-7 ισως και λιγοτερα καποιες φορες δεν το εχω ξαναδει ετσι ποτε κριμα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Μαγκες το μαγαζι υπερβολικα νεκρα το μηνα Ιουλιο-Αυγουστο απο μερες με singles σε βαθμο που τα ζευγαρια εναι τοσο λιγα που πολλες φορες δεν ξεπρανανε και τα 6-7 ισως και λιγοτερα καποιες φορες δεν το εχω ξαναδει ετσι ποτε κριμα
Πάντα έτσι είναι οπότε έκανε βραδιές με μπακουρια :confused::confused:
Τα ζευγάρια αυτού του ιδρύματος δεν γουστάρουν μπακουρια, τσάμπα πάτε :jerking::jerking:

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Πως είναι δυνατόν να εκφερεις γνώμη τουλαχιστον για τον Αύγουστο αφού δεν έκανε το event?

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Πως είναι δυνατόν να εκφερεις γνώμη τουλαχιστον για τον Αύγουστο αφού δεν έκανε το event?
Δεν ξέρω για ποιο event μιλάς εκφέρω άποψη για Ιουλίο-Αυγουστο ήταν νεκρά κυριολεκτικά σε σύγκριση με χειμώνα πολύ νεκρά οποίος έχει πάει μπορεί να επιβεβαιώσει. Την αλήθεια είναι τώρα αν εσύ παρεξήγησε με το παραμικρό δικό σου πρόβλημα φίλε

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις το σκεπτικό γιατί κάποιος δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για τους καλοκαιρινούς μήνες και πρέπει να συγκρίνει απαραίτητα με event. Επίσης μου έχει πει η Ράνια ότι έχει τύχει και μέρες τους καλοκαιρινούς μήνες να λέει σε singles αν πάνε μετά τις 12 ότι δεν έχει ζευγάρια και δεν θέλω να σας πάρω τα λεφτά ότι θέλετε εσείς αν επιθυμείτε να μπείτε. Αυτή είναι αλήθεια έχουν υπάρξει και μέρες γεμάτο δεν λέω αλλά μιλάω για καλοκαιρινούς μηνες

• Like
Αντιδράσεις: geny24

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Δεν ξέρω για ποιο event μιλάς εκφέρω άποψη για Ιουλίο-Αυγουστο ήταν νεκρά κυριολεκτικά σε σύγκριση με χειμώνα πολύ νεκρά οποίος έχει πάει μπορεί να επιβεβαιώσει. Την αλήθεια είναι τώρα αν εσύ παρεξήγησε με το παραμικρό δικό σου πρόβλημα φίλε
Μπερδεύεσαι πραγματικά. Πουθενα δεν ειπα κατι διαφορετικο.
Εγω ειπα οτι πως μπορείς να εκφράσεις γνώμη σε κάτι που δεν έγινε. ( τον Αυγουστο)
Τωρα εαν δεν ξερεις οτι ειναι event τι να παω

Συνημμένα

• xxx.jpg
    xxx.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 14

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Μπερδεύεσαι πραγματικά. Πουθενα δεν ειπα κατι διαφορετικο.
Εγω ειπα οτι πως μπορείς να εκφράσεις γνώμη σε κάτι που δεν έγινε. ( τον Αυγουστο)
Τωρα εαν δεν ξερεις οτι ειναι event τι να παω
Nαι σωστα εχεις δικιο λαθος δικο μου τωρα . Τα πολυ κωλαρακια στην παραλια μου πηραν το μυαλο :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
93
Πόντοι
0
Παιδιά ποια μην πατατε δεν έχει νόημα πήγα την Πέμπτη ενώ μπήκα 3ος από μονους άνδρες και μέσα είχε 2 ζευγάρια ( στο τέλος είχαμε γίνει 14 άνδρες ρε παιδιά τι κάνετε βάζετε 3 άνδρες ανά ζευγάρια λογικό είναι να νην παίξουν μετά όταν έχουν τόσους μαντράχαλους κανονικά θα έπρεπε να έχει ζευγάρια με μπαλαντέρ κι όχι αυτό το χάλι στην ουσία είναι ίδια η πιθανότατα με σινεμά καθώς ούτε Ματί δεν περνεις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Την επόμενη φορά πήγαινε Τετάρτη, έχει διαφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom