Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NearosKeratasAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
96
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σας; Ο καθένας μπορεί να έχει άπειρα γούστα, αλλά θέλει να τα κάνει υπό κάποιες συνθήκες, όχι για το τυπικό. Ναι, γουστάρω να κάνουμε φιλία και παρέα με κάποιο ζευγαρι, και στην πορεία να παίζουμε σε ωραίο περιβάλλον, το σεξ δεν μας λείπει. Το nickname είναι για πλάκα.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.719
Πόντοι
3.506
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σας; Ο καθένας μπορεί να έχει άπειρα γούστα, αλλά θέλει να τα κάνει υπό κάποιες συνθήκες, όχι για το τυπικό. Ναι, γουστάρω να κάνουμε φιλία και παρέα με κάποιο ζευγαρι, και στην πορεία να παίζουμε σε ωραίο περιβάλλον, το σεξ δεν μας λείπει. Το nickname είναι για πλάκα.
Τύπε σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη!!!
Να πάτε!!!
Αν έχετε όρεξη και κέφι σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε!!!
Υ. Γ ωραίο νικνέιμ ρε μπαγάσα!!!

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.719
Πόντοι
3.506
Αν με γνωρίσεις από τις κάλτσες, έλα να μας μιλήσεις αλλά είμαστε πάνω από 60 χρονών!

NearosKeratasAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
96
Πόντοι
0
Τύπε σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη!!!
Να πάτε!!!
Αν έχετε όρεξη και κέφι σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε!!!
Υ. Γ ωραίο νικνέιμ ρε μπαγάσα!!!
Κανένα θέμα, απλά ήθελα κι εγώ να το εξηγήσω καλύτερα, γιατί δεν θέλω να φανεί ότι είμαστε ξινοί ή κάτι τέτοιο. :) Καλά κάνουν τα ζευγαράκια που βουτάνε βαθιά καπάκι, αλλά εμείς δεν ψάχνουμε απλά φασουλες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.496
Πόντοι
9.115
Γιατί όχι! Για φιλικές κουβέντες είμαστε πάντα ανοιχτοί. :)
Τύπε είναι το κατάλληλο μαγαζί για ατελείωτη κουβέντα και ποτό. Για αυτό πάνε και οι περισσότεροι εκεί μέσα,αν σε βάλουν στην παρέα θα σε κρατήσουν μέχρι να ξημερωσει :confused::confused:. Εγώ που δεν γουσταρα κουβέντες μαζί τους και ήθελα απλά να κάνω μια παρτουζα με είχαν στην απ έξω και εν τέλει με διώξανε :confused::confused::headbang::headbang:

NearosKeratasAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
96
Πόντοι
0
Τύπε είναι το κατάλληλο μαγαζί για ατελείωτη κουβέντα και ποτό. Για αυτό πάνε και οι περισσότεροι εκεί μέσα,αν σε βάλουν στην παρέα θα σε κρατήσουν μέχρι να ξημερωσει :confused::confused:. Εγώ που δεν γουσταρα κουβέντες μαζί τους και ήθελα απλά να κάνω μια παρτουζα με είχαν στην απ έξω και εν τέλει με διώξανε :confused::confused::headbang::headbang:
Είσαι πολύ μάγκας, κατάφερες να κάνεις παρτουζα, ουαου!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
606
Πόντοι
81
kostaki η κοκκινομαλα τι κανει ?
την πηγαινεις καθολου κινετα ?

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
0
Εγώ έχω άλλη απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τα swingers clubs είναι ή δεν είναι και για ζευγάρια που ίσως θέλουν να κάνουν παιχνίδι ίσως με μάτια τριγύρω? Ή άμα πας και ξεκινήσεις θα βρεθεί η γκόμενα με δεκαπέντε πούτσες κολλητά της πριν το πάρει πρέφα? Το λέω διότι εμείς με γυναίκες solo κάνουμε παιχνίδι αλλά με άντρες όχι οπότε τρίο προφανώς δεν παίζει.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.719
Πόντοι
3.506
Εγώ έχω άλλη απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τα swingers clubs είναι ή δεν είναι και για ζευγάρια που ίσως θέλουν να κάνουν παιχνίδι ίσως με μάτια τριγύρω? Ή άμα πας και ξεκινήσεις θα βρεθεί η γκόμενα με δεκαπέντε πούτσες κολλητά της πριν το πάρει πρέφα? Το λέω διότι εμείς με γυναίκες solo κάνουμε παιχνίδι αλλά με άντρες όχι οπότε τρίο προφανώς δεν παίζει.
Αν πας σε μέρα χωρίς μπαλαντέρ δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.496
Πόντοι
9.115
Τύπε το κλαμπ συνιστάται για να μπεκρουλιασετε όλο το βράδι και να στραβοκοιτατε τους υπόλοιπους όπως θα κάνουν κι αυτοί :rockon::rockon:. Κι αυτό παιχνίδι με τα μάτια νομίζω θεωρείται :confused::confused:

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
21
Καλημέρα, πήγε κανείς εχθες?

• Like
Αντιδράσεις: geny24

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
347
Πόντοι
21
Κανένας να πει αν άξιζε η βραδιά των μπαλαντέρ Τετάρτες και πέμπτες το τελευταίο διάστημα;;

Τελευταία τροποποίηση:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Κανένας να πει αν άξιζε η βραδιά των μπαλαντέρ Τετάρτες και πέμπτες το τελευταίο διάστημα;;
Αδερφε σιγουρα τωτα που καλοκαιριαζει πεφτει πολυ ο κοσμος και γενικα ισως εχει ψιλο νεκρα αν θες πηγαινε με δικη σου ευθυνη αλλα ισως να κλαψεις το 50 ισως και οχι τεινω προς το πρωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom