Καμμιά κριτική ή πληροφορία για την συγκεκριμένη υπάρχει?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καμμιά κριτική ή πληροφορία για την συγκεκριμένη υπάρχει?
Παρεμπιμπτόντως απ το νικ σου.Έκανα σήμερα επίσκεψη.
Πρώτη φορά με trans και .............Προσόντα μεγαλύτερα του μέσου όρου (χωρίς να έχω μεζούρα γύρω στα 18 εκατοστά). Έκανε ότι της ζήτησα, αλλά εγώ κόλωσα για παραπάνω. Επαγγελματίας, τιμά τα λεφτά που παίρνει. Γενικά πολύ καλή επιλογή ............Όσοι γουστάρετε trans πηγαίνεται άφοβα. Θα περάσετε καταπληκτικά. Και η τιμή καμία σχέση με τις Βραζιλιάνες.
Παρεμπιμπτόντως απ το νικ σου.
Μήπως είσαι και παππάς?
Έκανα σήμερα επίσκεψη.
Πρώτη φορά με trans και τελευταία. Δεν είμαι τελικά για τέτοια.
Η Clio είναι όντως πανύψηλη. Πολύ καλό service και καλή στήση. Προσόντα μεγαλύτερα του μέσου όρου (χωρίς να έχω μεζούρα γύρω στα 18 εκατοστά). Έκανε ότι της ζήτησα, αλλά εγώ κόλωσα για παραπάνω. Επαγγελματίας, τιμά τα λεφτά που παίρνει. Γενικά πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις του είδους.
Η πλάκα είναι πως όταν της είπα φεύγοντας να το κόψει για να την επισκεφθώ αυτή μου είπε πως αν το κόψει θα πεινάσει. Όλοι για αυτό πηγαίνουν.
Όσοι γουστάρετε trans πηγαίνεται άφοβα. Θα περάσετε καταπληκτικά. Και η τιμή καμία σχέση με τις Βραζιλιάνες.
mia xara den einai megali giro sta 28-29απο πρωσοπο πως ειναι γιατι μου φαινεται καπως μεγαλη
απο πρωσοπο πως ειναι γιατι μου φαινεται καπως μεγαλη
μπορείτε να γράψτε ποιό πρόγραμμα πήρατε και πόσο πλερώσατε; συνάντηση έγινε στη Θεσαλονίκη ;
είναι πολλά τα λεφτά Άρη, δεν έχω ακούσει ακριβότερη.I sinantisi egine stin athina tin proigoumeni fora pou itan edw arxes Ianouariou ... To programma pou pira itan energopathitiko kai ithela 2 wres.. me kratise kapou stis 2.30 wres xwris na asxolite me tin wra oute apantouse ta kinita tis .... mou zitise 300 kai an me rwtas ta askize giati kiolas me exise ... Den to metaniosa file egw perasa poli kala kai perimenw pou tha ksanarthei athina na tin timisw ksana... Oso gia ta prosonta tis egw exw 18 kai tis Clio itan poli poio megalos thalega giro sta 20+ ... itan apsogi, poli filiki, arketa kaulwmeni (den tis epefte me tipota), pathiara kai me ikanopoiise pliros...

συμφωνω...καλο ειναι να συνυπολογιζεται η φιλικη διαθεση, η ανεση χρονου,η αβιαστη συμετοχη και η σωστη φιλοξενια...ουτως η αλλως η καθε μια εχει τον τροπο της σε αυτα και ο καθε τροπος μετραει και εκτιμαται αναλογως...Κάθησα 2.30 ώρες... ποτάκι κουβεντούλα και το κάναμε και τρείς φορές και με έχυσε κιόλας.. Πήγα σε άλλες 30 λεπτά μου περνάν 60-80 ευρώ εντελός ξεπέτα.... δες το έτσι και θα καταλάβεις ότι δεν είναι πολλά.![]()
![]()
![]()
I sinantisi egine stin athina tin proigoumeni fora pou itan edw arxes Ianouariou ... To programma pou pira itan energopathitiko kai ithela 2 wres.. me kratise kapou stis 2.30 wres xwris na asxolite me tin wra oute apantouse ta kinita tis .... mou zitise 300 kai an me rwtas ta askize giati kiolas me exise ... Den to metaniosa file egw perasa poli kala kai perimenw pou tha ksanarthei athina na tin timisw ksana... Oso gia ta prosonta tis egw exw 18 kai tis Clio itan poli poio megalos thalega giro sta 20+ ... itan apsogi, poli filiki, arketa kaulwmeni (den tis epefte me tipota), pathiara kai me ikanopoiise pliros...