Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί είμαι Παοκτσής φίλε και σας μισώ πιο πολύ από οτι μισούν οι Παλαιστίνιοι τους ΕβραίουςΕσύ για πιο λόγο χαίρεσαι μεγάλε???
Εσύ για πιο λόγο χαίρεσαι μεγάλε???
Γιατί είμαι Παοκτσής φίλε και σας μισώ πιο πολύ από οτι μισούν οι Παλαιστίνιοι τους Εβραίους
ΧΑΧΑΧΑ αν σε ρωτησω για πιο λογο είσαι Παοκτσης σιγουρα δεν ξερεις να μου πεις.Αχ φουκαράδες!!!Τι να σου πω?Σεβομαι την κατασταση σου!Παντα πικραμενος!!!Οπαδος χωρις ελπιδα οτι χειροτερο!!!Ρε μεχρι και στο ουεφα σας πηρα τη θεση ο Ατρομητος!!!Φουκαραδες!!Για λυπηση ειστε!Γιατί είμαι Παοκτσής φίλε και σας μισώ πιο πολύ από οτι μισούν οι Παλαιστίνιοι τους Εβραίους
Γιατί είμαι Παοκτσής φίλε και σας μισώ πιο πολύ από οτι μισούν οι Παλαιστίνιοι τους Εβραίους
Αναμένω με αγωνία το review από τον Μοριέντες για το City Tours στον Πειραιά...![]()
α ξεχασα (για το χαβαλε που λεγαμε)...ευχαριστω τον ΟΠΑΠ για το 2,50....και τον σολιντ που συνεχιζει τους τεσσερις παιχτες στην ευθεια στην αμυνα με αργα τα 2 στοπερ....μακαρι να συνεχισει να ντρεπεται να παιζει με λιμπερο....(οπως και αλλοι σπουδαοι προπονητες που περασαν βεβαια απο την Ελλαδα)