poutsa.bam
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2020
- Like
- 635
- Πόντοι
- 20
Θα γαμησεις τα μουτρα της ; το βλεπει ξανα και ξανα...
Βάλε τα πόδια μου στους ώμους σου και βαρα αλύπητα όλα μέσα τα θέλω ξεφτιλισε με άντρα μου
Έτσι εκεί στα τέσσερα θέλω να κάτσω να μου κάνεις αγόρι άντρα μου
Έτσι εκεί στα τέσσερα θέλω να κάτσω να μου κάνεις αγόρι άντρα μου
Εγώ μωρό μου θα τα καθαρίσω όλα το καλύτερο αγοριτσακι για σπέρμα είμαιΚαλημέρα , να σκουπιστώ ή θα με καθαρίσει ;
Και για μένα ούτε σταγόνα;Για την Σοφία (γυναίκα του καλύτερου μου φίλου)
απο κοντα ακολουθουσε και ο rocco sifredi....Ας βάλω κι ένα βιντεάκι με τη μορφή της γενιάς μου (των 80s). Ξεκίνησε από gay τσόντες,μετά όμως κατα-έχυσε χιλιάδες μουνάρες.
Ωραίο στυλ γυναίκας, Ωραίο γλυκό ερεθιστικό πρόσωπο!!
μονο και μονο οτι τον κανει να χυσει πειραζοντας μονο τη βαλανο λεει πολλα για την ποιοτητα του κοριτσιου......Ωραίο στυλ γυναίκας, Ωραίο γλυκό ερεθιστικό πρόσωπο!!
απλά να ξέρετε ότι τέτοια βίντεο όπου βλέπουμε απίστευτες ποσότητες σπέρματος συχνά είναι μαϊμουδένια.απλα δεν υπαρχει ... συντριβανακι
καλα αυτο το συγκεκριμενο ειναι καραψευτια του κερατααπλά να ξέρετε ότι τέτοια βίντεο όπου βλέπουμε απίστευτες ποσότητες σπέρματος συχνά είναι μαϊμουδένια.
Κάνουν διάφορα τρυκ οι σκηνοθέτες.
Εμάς μας ενδιαφέρει το προσκήνιο!Μπορεί να πει κάποιος τι αναπαριστά το αγαλματάκι στο παρασκηνιο;
Αυτά είναι τρελή καβλα
είχα να χύσω 3-4 μέρες και τα έβγαλα όλα με πίεση .
και η ποδολαγνεια.... καβλα σκετη ειναιΣυνήθως θέλει να με ανάβει και μετά να με παίρνει μάτι να χύνω μόνος μου για πάρτυ της. Λέει ότι είναι καβλωτικό η καριόλα μου![]()
![]()
ωραιος φιλε μΣυνήθως θέλει να με ανάβει και μετά να με παίρνει μάτι να χύνω μόνος μου για πάρτυ της. Λέει ότι είναι καβλωτικό η καριόλα μου![]()
![]()