Επειδη μας μπερδεψες, Αρετη-Αρτεμις κανουν διπλο ή απλα ειναι η ιδια κοπελα;Την πρώτη φορά που γράφω στην αρχή της σελίδας με είχε κατακαυλωσει.
Τώρα ήταν απλά τυπική χωρίς ιδιαίτερο μασάζ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lux Spa Massage Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 148K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Νομίζω αρετή είναι το όνομα της.Επειδη μας μπερδεψες, Αρετη-Αρτεμις κανουν διπλο ή απλα ειναι η ιδια κοπελα;
Κάπως όμως μου ήρθε το Αρτεμις
Διαβάζοντας τις εμπειρίες σας βλέπω ότι είναι η ίδιες υπηρεσίες με Πάτρα,,το όνομα των καταστημάτων πάνω κάτω ίδιο, έχουν καμία σχέση μεταξύ τους;; Να έρχονται η ίδιες κοπέλες με άλλα ονόματα πιθανόν;; Ξέρει κάποιος;Παίδες εκτός από Λάρισα, έχουμε αλλού επαρχία μασάζ ?
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα! Υπάρχει τίποτα καινούργιο και αξιόλογο κορίτσι στο μαγαζί ή ίδιες και ίδιες
Εγώ το μόνο που θέλω να γράψω είναι ότι είναι λίγο τσοπαναρέοι εκεί στο χώρο. Δηλαδή μου έκανε μια κοπέλα μασάζ, δεν θυμάμαι καν όνομα αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να εκθέσω κάποια, και μου έβαλε αγκώνα στην σπονδυλική στήλη, χαχαχα. Ευτυχώς το βάσανο δεν κράτησε πολύ και δεν της είπα και τίποτα για να μην αγχωθεί. Πάλι καλά που δεν μου έκανε κανένα κεφαλοκλείδωμα lmao.
Kara7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Αν πας στο λουξ και είναι η Κασσάνδρα πήγαινε με αυτήν και θα με θυμηθείς τώρα έξτρα πράγματα πιστεύω πως όλες κάνουν είναι και ανάλογα πως θα της πετύχεις αν είναι στην ημέρα της η άλλην ή όχιΚύριοι τα φώτα σας
Θα είμαι Λάρισα τη Τετάρτη και θελω να παω για κανα μασαζακι
Είδα οτι υπαρχει το lux και ενα queen
Εχει κανένα καλο κομμάτι πουθενά?
Επίσης με έξτρα δωράκι παίζει κανα τσιμπουκακι?
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
loux spa Μονο μαχη τιμια επιλογη και με ορεξηΑν έχει δοκιμάσει κάποιος , μπορεί να ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα για την Ολίβια?
Kara7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Πως είναι εμφανισιακά αδερφέ μου η Λυδία;Πέρασμα με Λυδία…
Πολύ τίμιο ραντεβού….φοβερο κωλαρακι (μόνο αγγίγματα) και σωματάκι ποίημα .
Ψηλή ,αδύνατη με μικρό στήθος και φοβερή πίσω κίνηση ,κοντά στα -30Πως είναι εμφανισιακά αδερφέ μου η Λυδία;
Kara7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Έβγαλε τίποτα η πάνω από τα ρούχα έγινε το παιχνίδι;Ψηλή ,αδύνατη με μικρό στήθος και φοβερή πίσω κίνηση ,κοντά στα -30
Kara7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Ναι αδερφέ μουΒγάζει μπλούζα η Κασσάνδρα?
Κατέβασε το τοπακι με το σουτιέν και το κάτω επίσης (έμεινε με τον στριγγο)Έβγαλε τίποτα η πάνω από τα ρούχα έγινε το παιχνίδι;
Υγ:μπορεί να με αγάπησε
εμφάνιση;Αν πας στο λουξ και είναι η Κασσάνδρα πήγαινε με αυτήν και θα με θυμηθείς τώρα έξτρα πράγματα πιστεύω πως όλες κάνουν είναι και ανάλογα πως θα της πετύχεις αν είναι στην ημέρα της η άλλην ή όχι
Με την Αρετή
Είναι καλή;Αρετή τρελό καυλακι!
Νομίζω ισάξια με Μαγκυ παλιά!
Πέρασμα μαζι της αφού προμήνυε κάτι πρόστυχο…ελαφρώς.
Ντουζ,κάλεσμα μέσω χτυπήματος και ξάπλωμα ανάσκελα.
Έρχεται και αρχίζει λάδωμα και ελαφρά κουβέντα.
Σωματάκι διαπλανητικό!
Καυλακι επίσης!
Αρχίσαμε κάτι μπαλαμουτια όπου κατέβηκε το κολανακι,βγήκε το σουτιέν και κατέβηκε το ραντακι!
Με το βυζι έκανα ότι ήθελα…χαϊδεύοντας το θεσπέσιο κωλαρακι της έβαλα τα δάχτυλα αρκετά μέσα στα κωλομαγουλα χωρίς αντίδραση.
Προχώρησα προς τα μέσα και κάπου εκεί τα έκανα πουτανα!
Άξιζε όλα τα 55€
Εχω γράψει πως είχε άλλη συμπεριφορά στο δεύτερο ραντεβού,οπότε δεν θα ξανατιμησω !Με την Αρετή
Είναι καλή;