. .η Αρετή και η άλλη πώς ήταν?Επισκεψη Στο παραπανω Λαδομαγαζο μετα απο καιρο διαθεσιμες μαχη Αρετη κ αλλη μια περασμα με Μαχη καθως δοκιμασμενη συνταγη καλο πρωτο μερος με αρκατη πιεση μετα απο υποδιξη μου 2 μερος τελειο εδωσε ρεστα για Αλλη μια φορα με το καταληλλο δωρακι σιγουρα θα προτημιθει ξανα καθως δν υπαρχουν πληροφοριες για τις υπολυπες ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lux Spa Massage Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 457
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Σ' ευχαριστώ πολύ!..εκεί ειναι φιλε μου
huggybearX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα σε όλους και όλες.
Νέος στο άθλημα και άπειρος.
Μίλησα με το συγκεκριμένο κατάστημα και μου απάντησαν πως δεν προσφέρουν happy end.
Μάλλον χαζή ερώτηση και δεν μπορούν να λένε ναι σε τέτοια αλλά προσφέρουν ή όχι;
Και αν ναι πως το ζητάω;
Μίλησα με το συγκεκριμένο κατάστημα και μου απάντησαν πως δεν προσφέρουν happy end.
Μάλλον χαζή ερώτηση και δεν μπορούν να λένε ναι σε τέτοια αλλά προσφέρουν ή όχι;
Και αν ναι πως το ζητάω;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.862
- Πόντοι
- 506
Δε το ζητάς, μετά το μασάζ σε γυρνάνε ανάποδα και το κάνουν. Με όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ, εσύ τους πήρες να ρωτήσεις?καλησπέρα σε όλους και όλες.
Και αν ναι πως το ζητάω;
huggybearX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ δεν έχω ξαναπάει ποτέ οπότε δε γνωρίζω. Σε studio λένε ελεύθερα στο τηλέφωνο τι υπηρεσίες έχουν κλπ οπότε νόμιζα ήταν έτσι.Δε το ζητάς, μετά το μασάζ σε γυρνάνε ανάποδα και το κάνουν. Με όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ, εσύ τους πήρες να ρωτήσεις?
Και δλδ είναι 35 + 20?
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Πανε σ Αλλο ...καλησπέρα σε όλους και όλες.
Και αν ναι πως το ζητάω;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.862
- Πόντοι
- 506
Ναι 55 σύνολοΑδερφέ δεν έχω ξαναπάει ποτέ οπότε δε γνωρίζω. Σε studio λένε ελεύθερα στο τηλέφωνο τι υπηρεσίες έχουν κλπ οπότε νόμιζα ήταν έτσι.
Και δλδ είναι 35 + 20?
Δεν ζητάς εσύ τίποτα…καλησπέρα σε όλους και όλες.
Και αν ναι πως το ζητάω;
Μα θα ξεκινήσει λέγοντας σου
«Μόλις τελειώσεις το ντουζ και ξαπλώσεις χτύπα μου την πόρτα»
Ντουζ και ξάπλα πως θα είσαι νομίζεις;
Με Κελεμπία;
Ε στο μισάωρο μασάζ (θεωρητικά) μόλις θα σ πει γύρνα,αν δεν την έχεις ήδη αγγιξει,αν δεν έχεις ήδη καυλώσει…μάλλον πας για 35αρι
Αρετή τρελό καυλακι!
Νομίζω ισάξια με Μαγκυ παλιά!
Πέρασμα μαζι της αφού προμήνυε κάτι πρόστυχο…ελαφρώς.
Ντουζ,κάλεσμα μέσω χτυπήματος και ξάπλωμα ανάσκελα.
Έρχεται και αρχίζει λάδωμα και ελαφρά κουβέντα.
Σωματάκι διαπλανητικό!
Καυλακι επίσης!
Αρχίσαμε κάτι μπαλαμουτια όπου κατέβηκε το κολανακι,βγήκε το σουτιέν και κατέβηκε το ραντακι!
Με το βυζι έκανα ότι ήθελα…χαϊδεύοντας το θεσπέσιο κωλαρακι της έβαλα τα δάχτυλα αρκετά μέσα στα κωλομαγουλα χωρίς αντίδραση.
Προχώρησα προς τα μέσα και κάπου εκεί τα έκανα πουτανα!
Άξιζε όλα τα 55€
Σωματάκι διαπλανητικό!
Καυλακι επίσης!
Αρχίσαμε κάτι μπαλαμουτια όπου κατέβηκε το κολανακι,βγήκε το σουτιέν και κατέβηκε το ραντακι!
Με το βυζι έκανα ότι ήθελα…χαϊδεύοντας το θεσπέσιο κωλαρακι της έβαλα τα δάχτυλα αρκετά μέσα στα κωλομαγουλα χωρίς αντίδραση.
Άξιζε όλα τα 55€
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.405
- Πόντοι
- 3.506
Το τελείωμα ήρθε με φραπεδακι απλό ή είχε και καλαμάκι;Αρετή τρελό καυλακι!
Σωματάκι διαπλανητικό!
Καυλακι επίσης!
Άξιζε όλα τα 55€
Απλό απλό!Το τελείωμα ήρθε με φραπεδακι απλό ή είχε και καλαμάκι;
Seme7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και πως ήταν αδερφέ μου;Περασμένη βδομάδα πέρασμα με Αρετή-Αρτεμις…καπωσ Ετσι,για δεύτερη φορά.
Μετά το Πάσχα δεν έβρισκες ραντεβού,κάποιες μέρες αργότερα εξομαλύνθηκε η κατάσταση.