Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μόνο τέτοια επιτρέπονται εδώ...Καλησπέρα. Επιτρέπεται καποια να βάλει στοιχεία για την ίδια για ραντεβού εδώ?
Μας χαλάς την πιάτσα και τις συνήθειες τώρα.Ε μα κι εσείς, οι περισσότεροι τη πιάσατε από τα μούτρα και της ζητήσατε το άγιο δισκοπότηρο με το καλημέρα, τον κώλο της. Εγώ για παράδειγμα και να μη τον δίνει δεν με πολυχαλάει, όχι ότι δεν είναι καλοδεχούμενος έτσι και τον προσφέρει. Άστε την πρώτα να μπει μέσα με το δεξί και να μας πει 5 πράγματα και μετά περνάτε στο παρασύνθημα για τα πιο εξεζητημένα.

σκληρος.....αλλα Ολυμπιακος.......Ρε και αληθινή να είναι τι να απαντήσει όταν βλέπει τους ίδιους χαζούς να λένε τις ίδιες βλακειες? Γαματε καθόλου ή απλά μπαίνετε εδώ να πείτε την μαλακια σας και να ξενέρωσετε τις κοπέλες?
Καλησπέρα. Επιτρέπεται καποια να βάλει στοιχεία για την ίδια για ραντεβού εδώ?
απο το πρωτο μυνημα κιολας..... εγω λεω ειναι δυνατον απο την στιγμη που θελει να δουλεψει να μην εχει γραψει αλλα 4 μυνηματα ωστε να την ανοιξει ο αντμιν????ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο εδω μεσα,να σκαει καποια καινουργια "κοπελα" να ριχνει ενα μνμ-χειροβομβιδα κ να εξαφανιζεται για καποιες μερες μεχρι οι υπολοιπο σιγοβραζουν κ αργοψηνονται στο ζουμι τους γεμιζοντας σελιδες απο περιττα κ ανοητα μνμ που ετσι κ αλλιως θα επαναλαβουν οταν η "κοπελα" θα ξανακανει θεαματικη εισοδο!
μαθε της τα κολπα νταβαντζακοαπο το πρωτο μυνημα κιολας..... εγω λεω ειναι δυνατον απο την στιγμη που θελει να δουλεψει να μην εχει γραψει αλλα 4 μυνηματα ωστε να την ανοιξει ο αντμιν????

τωρα εδω αδερφε εχουμε ενα παραδοξο της φυσεως που ακομα κ οι μεγαλοι επιστημονες της ΑΜΑΝ teleshoping δε μπορουν ακομα να εξηγησουναπο το πρωτο μυνημα κιολας..... εγω λεω ειναι δυνατον απο την στιγμη που θελει να δουλεψει να μην εχει γραψει αλλα 4 μυνηματα ωστε να την ανοιξει ο αντμιν????
παντως εμενα μου κανει για μουφατωρα εδω αδερφε εχουμε ενα παραδοξο της φυσεως που ακομα κ οι μεγαλοι επιστημονες της ΑΜΑΝ teleshoping δε μπορουν ακομα να εξηγησουν
ωστοσο τα προσωπικα μνμ που ανοιγουν μετα το 5ο μνμ προφανως δε την αφορουν,δεν εχει διαφημιση το προσωπικο
σουτ!!...πιπερι στο στομα!ακου εκει μουφα...να σε διαβασει το κοριτσι να ξανακρυφτει στη τρυπα του!παντως εμενα μου κανει για μουφα
Καλώστηνα την πέρδικαΚαλησπέρα. Επιτρέπεται καποια να βάλει στοιχεία για την ίδια για ραντεβού εδώ?