Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.247
- Πόντοι
- 42.528
όσα θέλει
όσα θέλει
Όλο περπάτημα, γυμναστικές, yoga και wellbeing, αλλά ακόμα σαν ντολμάς είναι.Καλημέραααα! 30 λεπτά περπάτημα
Ωραια γυναικαΝομίζω πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους οι ρώγες της Χριστίνας
Τι ΄έγινε και έβαλε δημόσια αυτές τις φωτογραφίες;Γυναικάρα ατελείωτη η χριστινα μας
χορηγιαΤι ΄έγινε και έβαλε δημόσια αυτές τις φωτογραφίες;![]()
...οχιΑπό Βύρωνα είναι?
Όταν δούμε αφιλτράριστη(πραγματική, όχι και καλά "no filter") φώτο της Χριστινούλας, αρχίστε να χαιρετάτε κόσμο γιατί λογικά θα έρθει το τέλος του κόσμου.Gym day
Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι η μόνη.Σίγουρα βάζει πολύ φίλτρο..
Σίγουρα "πετσοκόβει" φουλ όλες τις φωτό της..
Όπως κάνουν και ΟΛΕΣ !!!
Άμα δεν τις δεις από κοντά, δεν μπορείς να έχεις σαφή εικόνα.
Ωστόσο, κρίνοντας καθαρά και μόνο το αποτέλεσμα (χωρίς να κρίνουμε αν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή οχι),η γυναικά είναι ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ, από τις κορυφαίες της χώρας .-
Ότι βλέπουμε στα σόσιαλ είναι απάτη τύπε μου.Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι η μόνη.
Εγώ "κράζω" αυτές που πουλάνε body positivity και self love, φροντίζοντας να βγάζουν λεφτά από εταιρίες που στήνουν σε αυτό το concept, ενώ είναι κάργα ανασφαλής και κάνουν τα αντίθετα.
Μουνάρα δεν ξέρω(περί ορέξεως είναι όλα), αλλά όντως δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι είναι ωραία γυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά.
Υ.Γ: Και η αδερφή της είναι ωραίο γκομενάκι, αλλά μου κάνει για ψυχάκι. Εκτός αν με μπερδεύει το βλέμμα του καλλιτέχνη.