Νέα

Χριστίνα Μπόμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boobookies

Μέγας
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
20.980
Πόντοι
4.656
Καλημέραααα!

Συνημμένα

• AQMpuGMjXpkjjiNmj9ax2aa2LE1HICzJHlHkt-vMDSOIUOFxK2lRp9bley35g-5inPBJBEe5nIhKhCNjutlkIbBWsoFjCj...mp4
    7,8 MB · Εμφανίσεις: 0
  • AQMpuGMjXpkjjiNmj9ax2aa2LE1HICzJHlHkt-vMDSOIUOFxK2lRp9bley35g-5inPBJBEe5nIhKhCNjutlkIbBWsoFjCj...jpg
    AQMpuGMjXpkjjiNmj9ax2aa2LE1HICzJHlHkt-vMDSOIUOFxK2lRp9bley35g-5inPBJBEe5nIhKhCNjutlkIbBWsoFjCj...jpg
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • AQMpuGMjXpkjjiNmj9ax2aa2LE1HICzJHlHkt-vMDSOIUOFxK2lRp9bley35g-5inPBJBEe5nIhKhCNjutlkIbBWsoFjCj...jpg
    AQMpuGMjXpkjjiNmj9ax2aa2LE1HICzJHlHkt-vMDSOIUOFxK2lRp9bley35g-5inPBJBEe5nIhKhCNjutlkIbBWsoFjCj...jpg
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.557
Πόντοι
201
Ούτε να γράφει το εισιτήριο δεν ξέρει η διανοούμενη φακλανα. Κρίμα το ΕΜΠ.

Σκατα στα μούτρα και των δύο που πουλάνε φούμαρα και wellbeing με αέρα καρδινάλιων και λεφτά μπαμπάδων σε μια εποχή που ο κοσμάκης στενάζει

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
406
Πόντοι
26

η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε για τη σεξουαλικότητα μετά τη μητρότητα με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις της.

Αρχικά λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μιλήσει για τον ντόρο που είχε προκαλέσει η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα για την σεξουαλικότητά της μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της, με εκείνη να απαντά: «Αρχικά, υπήρχε μία συζήτηση στο πλαίσιο του podcast, γιατί έχουμε πολλά που περνάμε, οι εγκυμοσύνες οι εμμηνόπαυση… εκεί εκμυστηρεύτηκα ότι όλες μου οι φίλες έχουν κάποιο χρόνο για να επανέλθουν και ότι εμένα μου πήρε ένα χρόνο για να επανέλθω. Δεν είπα ότι είχα ένα χρόνο να έρθω σε επαφή με τον άντρα μου. Το έπιασαν και το ξεχείλωσαν, αλλά αυτό είναι ένα βήμα για να μιλήσουν όλοι οι άνθρωπο

Τι συζητάνε τα βόδια
Τελικά 1 χρόνο χειρωνακτικο ο Σάκης;:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom