You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Κολέτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 542K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παντως εγω πιστευω οτι ειναι ***φωναρα***η κοπελα.και οπως λεει και το ανεκδοτο απο φωνη μουνι αλλα απο μουνι φωναρα!!!
Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο.
Το εχει πει ο Ζαμπςτας, για μια τραγουδιαρα που τον εβαλαν να ακουσει και να την παρει μαζι του εκει που τραγουδουσε.
Τα περισσοτερα ανεκδοτα εχουν ξεκινησει απο μια καλη ατακα.Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο.
Το εχει πει ο Ζαμπςτας, για μια τραγουδιαρα που τον εβαλαν να ακουσει και να την παρει μαζι του εκει που τραγουδουσε.
Εγω το εχω ακουσει σαν ανεκδοτο.
Επισκέπτης
παρολο που παραβαινει στις αρχες μου....θα ηθελα να την ενταξω στην κατηγορια με τις γκομενες για ξυλο......μακαρι να υπηρχε μια υπηρεσια σαν τα μπουρδελα κατα καποιο τροπο....που αντι να πληρωνεις κ να γαμας.....να πληρωνεις κ να δερνεις......αυτη κ τη Σασα τις εδερνα μεχρι να κουραζοταν το χερι μου.....κ αν υπηρχε μια καλυτερη υπηρεσια γαμησι με ξυλο θα ημουν πολυυυυ ευτυχης.....
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Τωρα το καταλαβες?Τελικα αυτη η χωρα 2 πραγματα παραγει.......λαμογια και ξεκωλα
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
την ειδα εχτες στους βαρβατους.αχ!τα σημερινα προτυπα!... 

BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
ευτυχως για μας που ουτε να την βλεπουμε ουτε να την ακουμε θελουμε... υπαρχει κ το μιουτ κ το παουερ κουμπακι
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 165
- Πόντοι
- 166
ʼλλα δυο βιντεάκια για τους θαυμαστές τις κυρίας Κολέτσα.
Η σειρά μεταφέρθηκε τρίτη απέναντι από το survivor.
Στο ΦΙΞ η πρεμιέρα στις 25/10.
Η σειρά μεταφέρθηκε τρίτη απέναντι από το survivor.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/261147/xristinakoletsa-varvatoi1-paparazzigr.tv.wmv.html[/URL]
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/261149/xristinakoletsa-varvatoi2-paparazzigr.tv.wmv.html[/code[/URL]]
Επισκέπτης
fix me to fix you ... opening 26/10
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K