nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.459
- Πόντοι
- 3.656
Μετά το τελευταίο βίδεο μεΕπειδη τωρα το ειδα,τι εννοεις οταν λες 4 δευτερολεπτα?Γιατι τοση αργοπορια?![]()
το ομορφο χαμογελο της εκανα μια προσομοιωση και τοσο εκανα να χυσω
Μετά το τελευταίο βίδεο μεΕπειδη τωρα το ειδα,τι εννοεις οταν λες 4 δευτερολεπτα?Γιατι τοση αργοπορια?![]()
Έχεις δίκαιο τυπε ήμουν πολυ ωμός
Χριστινάκι άμα σου έρθει χεσιμο δεν εχω προβλημα να σου γλυψω τις κουραδες αρκεί μετά να σε χυσω άμα μου λες "ψηφίζεις ΝΔ ανωμαλε?"
Επιλύει διαφορικές εξισώσεις;Της έσπασαν το διαφορικό![]()

Μάνατζερ..Ποιος είναι ο παππούς;
Και ποιος ειπε οτι ολες οι μουναρες εχουν μυαλο. Ασε που την κοβω για πολυ ανεξάρτητη και να μην μπορει να μπει στο καλούπι του γάμου. Επίσης παίζει το να μην ηθελε να κανει παιδιά η να μην μπορούσε, οποτε γιατι να παντρευτεί.Πάντως είναι ν'απορείς πως αυτο το μουνί ξέμεινε στο ράφι
Και ποιος ειπε οτι ολες οι μουναρες εχουν μυαλο. Ασε που την κοβω για πολυ ανεξάρτητη και να μην μπορει να μπει στο καλούπι του γάμου. Επίσης παίζει το να μην ηθελε να κανει παιδιά η να μην μπορούσε, οποτε γιατι να παντρευτεί.
Σάββας Σπαθαρίδης...Ποιος είναι ο παππούς;
Τα θελει στη γλωσσα η καυλιαραΠρώτα την έχει στα γόνατα και μετά την βάζει να χορεύει...
Θυμάμαι βυζαρεςΧρόνια πολλά στο Χριστινάκι μας
Ρογα καγκελοΜιλφαρος
Καβατζωμένη είναι με πολύ πολύ γνωστό παντρεμένο και του τα τρώει χοντρά. Όχι ότι τα πληρώνει ο ίδιος δηλαδή. Εμείς τα πληρώνουμε αλλά τέλος πάντων. Της πήρε διαμέρισμα στον Πύργο στο ΕλληνικόΠάντως είναι ν'απορείς πως αυτο το μουνί ξέμεινε στο ράφι