Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.997
- Πόντοι
- 10.131
Λένε ότι είχε μεγάλη καψούρα με τον μακαρίτη και της στοίχισε πολύ ο θάνατος του.Αυτή μετά τον Γιγουρτάκη,μάλλον το'κλεισε το μαγαζί
Λένε ότι είχε μεγάλη καψούρα με τον μακαρίτη και της στοίχισε πολύ ο θάνατος του.Αυτή μετά τον Γιγουρτάκη,μάλλον το'κλεισε το μαγαζί
Ενώ τις άλλες χρονιές έβγαινε με την μπούρκα τυπεΠολλές φωτό με μαγιό φέτος η είναι η ιδέα μου;
Μάλλον θα είναι προς αναζήτηση γκόμενου-χορηγου.
Λένε ότι είχε μεγάλη καψούρα με τον μακαρίτη και της στοίχισε πολύ ο θάνατος του.
προ καιρού δεν είχε πει οτι έκaνε έκτρωση γιατί ήταν γκαστρωμένη, τι έκλεισε?Αυτή μετά τον Γιγουρτάκη,μάλλον το'κλεισε το μαγαζί
Συνειρμός, ακολούθι για πριβέ δώμαΜάλλον αυτό
πολυ δευτερατζα και λαικιά για εφοπλιστη, ουτε εκτοξευτηκε ποτε. Ασε που δεν ειναι θεμα εμφανισης, τετοιες βρισκουν με το κιλο οι ζαμπλουτοι, ειναι θεμα στατους...Ένας εφοπλιστής, έστω και σιτεμενος θα της άξιζε..
Χριστινάκι επειδή αυτή την περίοδο είμαι λόγο σφιχτός γιατι μας γαμησε λίγο ο Θρύλος στο Α ημίχρονιο και θα τη βγάλω λίγο σε εναν φίλο μόλις ξαναβγαλω χρήμα και έχεις χρόνο έλα να σου γράψω κάτι ελιές που εχω απλα να χυσω τα βυζγια σου θέλωΚόκκινο της φωτιάς