kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.923
- Πόντοι
- 4.546
προφανως παχυνε απο την αμβλωση. ο οργανισμος δεν ειναι χαζοςΠάχυνε η Χριστιναρα![]()
προφανως παχυνε απο την αμβλωση. ο οργανισμος δεν ειναι χαζοςΠάχυνε η Χριστιναρα![]()
Φίλε βλέπω είσαι παλιό μέλος και στεναχωριέμαι (και καλά) που σου απαντώ, αλλά μόνο αν κρεμπιεδιάσεις μένει η άλλη έγκυος ή 40 χρονών και με σχέση θα γαμιέσαι με καπότα ? Μη λέμε κάτι μόνο και μόνο να πούμε μια μαλκια...Μουναρα αλλα προβληματική στον εγκέφαλο, πιθανόν να την επηρέασε ο θάνατος του Νικου Γιγουρτακη που λέγεται οτι ηταν η μεγαλη της καψουρα.
Πάντως γκόμενα που γαμιεται χωρις να παιρνει αντισυλληπτικά και χωρις καπότα και αφηνει τον γαμια να την κρεμπεδιασει και μετα τρέχει για έκτρωση κατι δεν τις παει καλα στον εγκέφαλο.
Ο ΕΦΚΑ δίνει δωρεάν γυαλιά.. μπες με τους κωδικούς taxisΠάχυνε η Χριστιναρα![]()
Τυπε οταν μια γκομενα δεν θελει παιδι τα πράγματα ειναι απλα, είτε παίρνει αντισυλληπτικά χαπια, ειτε βάζει σπιράλ, ειτε υποχρεώνει τον γαμια της να βάζει προφυλακτικό... το γαμα ελεύθερα χωρις καμια προφύλαξη για αντισύλληψη και οτι γινει εγινε το πολυ-πολυ να παω να κανω έκτρωση δεν ειναι νορμάλ τρόπος σκέψεις και κατι δεν παει καλα στο μυαλο της γκομενας.Φίλε βλέπω είσαι παλιό μέλος και στεναχωριέμαι (και καλά) που σου απαντώ, αλλά μόνο αν κρεμπιεδιάσεις μένει η άλλη έγκυος ή 40 χρονών και με σχέση θα γαμιέσαι με καπότα ? Μη λέμε κάτι μόνο και μόνο να πούμε μια μαλκια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο Νίκος οεο?Την Χριστίνα δε μπορώ να πω πως τη γνωρίζω ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο. Γνώριζα το συγχωρεμένο τον Νίκο, πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο και συχνά τα λέγαμε και καθόμασταν μετά τη γυμναστική και πιάναμε κουβέντα. Ωραίος τύπος, θεωρώ πως απ' όσα γράφτηκαν μετά τον θάνατό του δεν ισχύουν ούτε τα μισά.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως για την ίδια ο Νίκος ήταν ο έρωτας της ζωής της.
Καλό είναι να μη ξεφεύγει ο σχολιασμός σε θέματα υγείας...
Προφανώς θυμάσαι λάθοςΑν θυμάμαι καλα,λιγο μετα την συμμετοχή της στο Fame Story ειχε σκάσει sex tape της.... ή φωτο απο γαμησι της δεν ειμαι σιγουρος....τα έχει κανένας???
Πολύ καλα θυμάμαι...ειχαν βγει 2 γυμνες φωτο απο το παιχνίδι αλλα και άλλο...πιο hot υλικο αργότερα!!!!Προφανώς θυμάσαι λάθος
Κι'αυτή τώρα είναι η Κολέτσα ?? Δε μου μοιάζειΠολύ καλα θυμάμαι...ειχαν βγει 2 γυμνες φωτο απο το παιχνίδι αλλα και άλλο...πιο hot υλικο αργότερα!!!!
Aυτή ειναι...οι φωτο ειναι απο κρυφη κάμερα μεσα απο το παιχνίδι,βγηκαν σε κουτσομπολιστικες φυλλάδες τις εποχης...και απλα δεν διαψεύστηκαν ποτε!!!!Κι'αυτή τώρα είναι η Κολέτσα ?? Δε μου μοιάζει
δεν υπάρχει άλλο υλικό τύπε, αυτές η φώτος είχαν βγειΠολύ καλα θυμάμαι...ειχαν βγει 2 γυμνες φωτο απο το παιχνίδι αλλα και άλλο...πιο hot υλικο αργότερα!!!!
Θυμάμαι και κατι clip που ειχαν διαρρευσει απο βιντεο, με την Χριστινάρα να γαμιέται στο μπάνιο σε πλαγια θέση...ειχε γινει ντορος τοτε αλλα "εξαφανιστηκαν" γρήγορα...αυτη ηταν και τοτε ειμαι απολυτα σιγουρος!!!δεν υπάρχει άλλο υλικό τύπε, αυτές η φώτος είχαν βγει
Απο το παιχνιδι ειναι...!!!!Κι'αυτές τώρα είναι μέσα από το παιχνίδι ή από καμιά παραλία ?