μα τοσο ΒΛΑΞ πια !!!!3+1 κριτικές και posts για να υπερασπιστεί τους αγαπηένους σου,δικηγόρος δεν είσαι τελικά ο Δόν πουτανίτσα τους είσαι!
τρεμε johny διεκδικει τον τιτλο του ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του σαιτ αλλος !!!
σπευσε....
μα τοσο ΒΛΑΞ πια !!!!3+1 κριτικές και posts για να υπερασπιστεί τους αγαπηένους σου,δικηγόρος δεν είσαι τελικά ο Δόν πουτανίτσα τους είσαι!
Που θα πάει... θα γυρίσει ο τροχός θαελπιζω καποτε να τη γαμησω χωρις να χρειαστει να διαβαζω 40 σελιδες μαλακιες
και ο φτωχος!!!!Πώς το επιβεβαιωσες τύπε?Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για το μπαζάκι Natalia από Angels Girls. Δεν αξίζει κατ' εμέ. :S
Εβαλες τα μεγαλα μεσα εεεε?

Όοουυυ.. Μην τις ρίχνεις έτσι απότομα γιατί έτρωγα πήγα να πνιγώ.. Ντροπή σου..![]()
αχαχαχαχα με συγχωρειτε κ. Στελιο.... θα δεχτω καθε τιμωρια για το σοβαρο μου λαθος ![]()
αχαχαχαχα με συγχωρειτε κ. Στελιο.... θα δεχτω καθε τιμωρια για το σοβαρο μου λαθος
![]()

Κ. Στέλιοοοο ααααα με σκότωσες τώρα... πάλι καλά που δε με είπες και μπάρμπα... δεύτερο χτύπημα κάτω από τη ζώνη... Ντροπή σου![]()

ειναι και η δικη μου απορια, αφου μετα απο μερικα μηνυματα απαξιει να δωσει τηλεφωνο;Χριστιάνα πως θα βρούμε το τηλεφωνάκι σου.??
ειναι και η δικη μου απορια, αφου μετα απο μερικα μηνυματα απαξιει να δωσει τηλεφωνο;
μαλλον θα ειναι full booked η φουλ μουφα