curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Πολλές όμορφες Καλησπέρες σε όλα τα μαναρακια
μαναρακι δε στελνεις κ σε μας κανα τηλ? ;)
όχι μόνο δυοΔηλαδη αν κατάλαβα καλά, εδώ και 19 σελίδες μόνο 2 την έχουν δοκιμάσει; Ή πολλή αφραγκιά έχει πέσει ή πολλή πυρφορίαση.
Τύπε οταν βλεπεις να επικρατει μούγκα, τοτε μαλλον εχουμε συμπτωματα ευρειας αγαπουλίασης.Δηλαδη αν κατάλαβα καλά, εδώ και 19 σελίδες μόνο 2 την έχουν δοκιμάσει; Ή πολλή αφραγκιά έχει πέσει ή πολλή πυρφορίαση.
τυπε το επαγγελμα του προμοτορα περναει κριση τωρα με τα μνημονια :-Πολλοι γαμησαν,δυο εγραψαν...
Ετσι!!!!Αυτό να μου πεις, αν ήταν φόλα θα είχε βουίξει ο τόπος. Τα κακά νέα ταξιδεύουν γρήγορα, τα καλά όχι και τόσο ;)![]()
τυπε το επαγγελμα του προμοτορα περναει κριση τωρα με τα μνημονια :-

Καλησπερουδια και από μένα μαναρακια.θα με συγχωρέστε για την καθυστέρηση στα μηνύματα αλλά παρακαλώ κατανοήσετε το γεγονός ότι είμαι 1 και δεν προλαβαίνω. Πολλά τρυφερά παθιασμένα φιλιά

συγχωρεμένη![]()
![]()
![]()
Καλησπερουδια και από μένα μαναρακια.θα με συγχωρέστε για την καθυστέρηση στα μηνύματα αλλά παρακαλώ κατανοήσετε το γεγονός ότι είμαι 1 και δεν προλαβαίνω. Πολλά τρυφερά παθιασμένα φιλιά
Οπως το παει το κοριτσι οταν θα στειλει το τηλεφωνο θα εχουμε γυρισει στην δραχμη !!!

το κορίτσι κάνει τα πάντα να σε ευχάριστη και τα καταφέρνει