Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολλες γλυκες καληνυχτες σε ολα ολα τα καυτα και καυστικα αγορακια...... :-* :-* :-*
ωρα για ντουζακι δροσιστικο
Δηλαδή.... Αν υποθέσουμε ότι 500 άτομα (τυχαίο νούμερο) είδαν αυτό το thread και θελουν να επικοινωνήσουν με την "Χριστιάνα", έχει 500 pm .. και προσπαθεί να απαντήσει σε όλα (Στα 500). Οχι επιλεκτικά...αλλά σε όλα.
Γιατί δεν βάζει το τηλ στο προφίλ να τελειώνουμε? Χάσιμο χρόνου.
Συννεφιασμενες καλημερες αγορακια μου.....
Θελω καταρχας να σας ευχαριστησω για τα τοσα μηνυματα και να σας πω οτι πιθανον να εχει γεμιει το inbox και δεν μπορειτε να στειλετε αλλα....θα το τακτοποιησω αμεσως....
θελω επισης να σας ενημερωσω οτι λογω σοβαρου προβληματος ο αριθμος που γνωριζετε δεν ισχυει πια και μεχρι το βραδακι θα εχω διαθεσιμο καινουργιο αριθμο. και θα συνεχισω να απαντω στα μηνυματα σας.......
Συννεφιασμενες καλημερες αγορακια μου.....
Θελω καταρχας να σας ευχαριστησω για τα τοσα μηνυματα και να σας πω οτι πιθανον να εχει γεμιει το inbox και δεν μπορειτε να στειλετε αλλα....θα το τακτοποιησω αμεσως....
θελω επισης να σας ενημερωσω οτι λογω σοβαρου προβληματος ο αριθμος που γνωριζετε δεν ισχυει πια και μεχρι το βραδακι θα εχω διαθεσιμο καινουργιο αριθμο. και θα συνεχισω να απαντω στα μηνυματα σας.......
Καλημέρα. Για δες λίγο τα μηνύματά σου.
edit: και ξαναδές τα πάλι
ωχ ωχ θα σβησει και τα αδιαβαστα![]()
![]()

Δεν βλεπω να γαμαμε σημερα χαχαχαSelect All -> Delete...![]()
![]()
θα σε παρακαλεσω,να λειπουν τετοιες εκφρασεις.Τι εγινε κυκλωπα αρχισες τα νταβατζιλικια τωρα !!!!!