Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τρένα και μαρτσούσκες άλλοι χρησιμοποιούν, όχι εγώ. Εγώ ταξιδεύω κυρίως με το αυτοκίνητό μου και με αεροπλάνο. Τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα δεν είναι για εμένα. Είναι για αυτούς που κάνουν το Chisinau-Odessa σε 7 ώρες και στο δρόμο σταμάτανε για ύπνο και ψωμοτύρι στα χωράφια για να γλιτώσουν μερικά ευρώ.. Οι μπινέδες, ζήτουλες του site. Πήγαινε να πλύνεις το αυτοκίνητο και πάρε μετά τη μαρτσούσκα για να μετακινηθείς. Χωριάτη..
h marsoytka ειναι οπος λεμε ελλαδα το ταξι !! ολες οι  :tits: :tits: με ταξι πανε  ;) ;) ;) [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=NNjqp5ZyiIM[/video]  [/video]  χαμιλο μπατσετ  ;) ;) για δες αυτη την μαρσουτκα την τσιμπας και βλεπεις ολο το τσερνεουτσι με μισο εβρο ολα τα μορα μεσα ειναι  ;) ;) ;) γαι να μπεις στην νοοτροπια  ;) ;) ;)  εγω το τσερνεουτσι το χο περπατησει ολο και σουρομενος και ξεσουροτος και στα κολαδικα ροκαδικα εχω παει με φιτιτες απλητους κτλ και κατο λουκανικα δικα τους σιχαμερα εχω κταραπακιασει  ;) ;)  ποσ θα μαθεις??

Επισκέπτης
h marsoytka ειναι οπος λεμε ελλαδα το ταξι !! ολες οι  :tits: :tits: με ταξι πανε  ;) ;) ;) [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=NNjqp5ZyiIM[/video]  [/video]  χαμιλο μπατσετ  ;) ;) για δες αυτη την μαρσουτκα την τσιμπας και βλεπεις ολο το τσερνεουτσι με μισο εβρο ολα τα μορα μεσα ειναι  ;) ;) ;)
plus one.αλλά δεν τραβηξες το εσωτερικό της μαρσρουτκας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
παει και ο 36 κλονος του χοντρου  :'( :'( :'( απονη ζωη καταραμενη πλαση σκοτοσανε τον σταυραετο και τον αυγερινο  :'( :'(  και ειταν και πετυχημενος ο μπουλις  :tickedoff: :tickedoff:
το οτι σε μπλοκαρα σκαϊπ πρεπει να σου δημιουρησε ψυχολογικα προβληματα
λαθος ηθελα να πω οτι με το που μπλοκαρα στον σκαϊπ τον νταβαριτς του δημιουργησε θεμα και απο τοτε επιτιθετε
δεν πειραζει ομως καλη χρονια του ευχομαι
να το πω αλλη μια φορα και τελευταια διοτι μερικοι μερικοι επειδη το κανουν οι ιδιοι υποθετουν οτι ειμαι σαν τα μουτρα τους
δεν χρειαζομαι κλωνους αν θελω να σας κραξω το κανω και απο το κανονικο μου νικ

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
το οτι σε μπλοκαρα σκαϊπ πρεπει να σου δημιουρησε ψυχολογικα προβληματα
λαθος ηθελα να πω οτι με το που μπλοκαρα στον σκαϊπ τον νταβαριτς του δημιουργησε θεμα και απο τοτε επιτιθετε
δεν πειραζει ομως καλη χρονια του ευχομαι
να το πω αλλη μια φορα και τελευταια διοτι μερικοι μερικοι επειδη το κανουν οι ιδιοι υποθετουν οτι ειμαι σαν τα μουτρα τους
δεν χρειαζομαι κλωνους αν θελω να σας κραξω το κανω και απο το κανονικο μου νικ
τυπε τραβα στο νταβ για  οτι θες να τους πεις στο θεμα τιποτα?? :idiot: :idiot:  τελικα εση εισε ο χοντρος??  με τους κλονους??? αυτο θελης να μου πεις>?? :think: γιατι οπιος εχει την μιγα τι κανει???????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
514
Πόντοι
26
αν μου προτεινης κατι καλυτερο εγω μεσα ..ετσι κι αλοιως τα χωνω....
μια  εικονα λενε οτι ειναι 1000 λεξεις....ασε τις αντιπαραθεσεις και προτεινε κατι καλυτερο στο μερος σου αν και εχω ερθει 3 φορες ....
μεγαλε ανεβασε και αλλες φωτο με τον εαυτο σου μεσα.Δημητρακη ρε συ αυτοι μαρτυρανε την παρακμη τους χωρις ξυλο και ειναι και περηφανοι :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εχω φαει και μεσα στην κεντρικη κρεαταγορα τεζα καλτιλα λεμε ελλαδα 1960  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα εχω χτισει και το καλητερο κλαμπ   το χω καψει το μαγαζι αυτο !!! σκαγαμε εκει μεσα 200 300 ευρα το βραδυ οταν αυτοι σκαγαν 50 -100  :grin: :grin: :grin:  ο κεντρικος μπαρμαν ο αντρε-ι αν πασ ντερτι ειναι αδινατος ξερακιανος με κοντο μαλι δικος μας ειναι  ;) ;) ;) δεν πιστευε  οτι υπαρχει αλλη φιλη στον πλανητη που μπορει να πιεει περισοτερη βοτκα απο τους ουκρανους :2funny: :2funny: :2funny: μαλακεσ τους καναμεε :2funny: :2funny: οταν ειμαστε σε κεφια πινουμε διο μπουκαλια βοτκα και μετα παμε να βγουμε εξω να πιουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το τσερνεουτσι το γουσταρο γιατι εχει νιχτα αρχιζει βεβεα νοριτερα και τελιονει νοριτερα πιδιολες γινεκες ολα μαζεμενα κοντα και σε μια ορα οδικος εισε ευροπη :rockon: πλεον τα καλα τα γουστα δεν ειναι φθινα!! απλα εινα καλα νορμαλ !!! παο να ταισο τα παπακια τα χινοπουλα τα ορτικια σκασαν και κατι δεκαοκτουρες σιμερα !!! ειχα να σω δεκαοκτουρες μναγκες μου 20 χρονιαα :kneel: :kneel:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
περιμενουμε να μπαναριστει να αρχισουμε να ξαναγραφουμε 50 συντροφοι που δεν γραφουμε λογο του καθιστεριμενου !!!!!!!! το σαιτ ειταν σιμειο αναφορας για εμας τους ξενιτεμενους!!!!!

τυπε ο τυπος φερνει κάθε διμινο άλλες τορα περιμενει καινουργεια διπλετα !!!!! με νταβαριτσ μιλασ!!!!!!!!   και σταματισε να γραφει πριν δυο χρονια εδο!!! αν δεν ξερεις  τα κολπα μου πε να σου πο ότι κανει και φροντηστιρια αντε τα λεμμε συντροφια!!!

για αυτό τα γραφο!! και τα καλα και τα ασχημα!!!! σημερα ετυχε και με πιρε στο σκαυπ ο συντροφος και με εβαλε να σας γραψο πος γαμαει !! ανατολικες !! όταν διαβασε τιν γαμιστικη  μαυριλα που επικρατει στους 50 αριδες που περιεγραψα εδο !!!! μακαρι αν υπαρχει άλλος τροπος να τον γραψει καποιος!! εδο!! ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν κοπει και το μουνι στον ελληνα !!!! τερμα!!! το ελλαδισταν!!!  βοηθατεε !!! σχετικοι !!! στο ανατολικο αθλημα !!!!! μιασ και το θρεντ είναι ανατολικο!!!!!!!!!!!!!!

με λενε Ριζο και αναλογα οπως θελω τα γυριζω
αλλα εσυ δεν εισαι ο νταβαριτς γι αυτον λεω

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
xontropatata  κακιστρο εδω μεσα θα σου κανω γαμιλιο τραπεζι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τεζα χλιδα με κουμπαρο νταβαριτς και διμιτρακι να σε καλοτυχος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  η νηφη ετοιμη περιμενει  :rockon: :rockon: και πρικα !! πεθερος ολο το κρεας κεντρικη κρεαταγορα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αποφασισε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: και παρεποπτοντος καλη χρονια σε ολους τους χοντρους λεπτους ψιλους κοντους συντροφουσ!! :rockon: :rockon: τερμα οι σαβουρεςςς  :rockon: μονο μουνακια γαλακτος η μουνες του πολεμου!!! υγεια πανο απο ολλα και πολλλααα γκαφρααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=GSWRfLKHtlc [/video] [/video]    [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=JuXSdDjADnA [/video] [/video]

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τοσα πολλα ειποθικαν για μουνια και αναληση κτλ εδω περα τιποτα γραφτο ρε μαστορα κρατατε την σοφια και την εμπειρια για παρτυ σας δηλαδη   :tickedoff: :tickedoff: εμεις σε κατουρι πιγαδισαμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν παντρευεσε εση?? σε γλητωσε ο κμαν :2funny:
μέγα Ντάβαριτς δεν το έχεις με τη κλωνοποίηση διότι είσαι ένας και μοναδικός!Δεν μπορεί δεύτερος να γράψει για Ά εθνική ζώδια ξύδια κτλ κτλ...Ο φίλος σου ο Ρέντ το κάνει καλύτερα το κλώνινγκ και μπαίνει καλύτερα στο ρόλο του κάθε νίκ..Εσύ απλά δεν μπορείς...όπως δεν μπορεί ένας ελέφαντας να βάλει ένα σεντόνι και να το παίξει μυρμήγκι.. ;)
Εγώ στο πόστ μου μίλησα περί αξιοπιστίας του συγγραφέα !Αυτά που είπαμε είναι αυτά που έχουν γραφτεί εδώ!
Όχι μόνο δεν παντρέυομαι αλλά σκληραίνω τα ...ναρκωτικά!Απο τις light ανατολικές χώρες που πήγαινα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος σε λίγες μέρες πάω ταξίδι που περιέχει και την  Άγρια Ουκρανική Δύση!!!!!
Πάω Μουκάτσεβο...για μια εβδομαδα!Τι ξέρεις για τη πόλη;Έχει ομάδα στην Α' εθνική η επαρχία;Θα είναι ευκολο το μάτς;; ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω ξερω οτι στο τρένο συναντηθηκατε :think:.Σιγα  μην εχει αυτός ο φουκαράς λεφτα για bussiness class  :2funny:.Αυτό γιά πλάκα το πες? :2funny:
εγώ είχα τη bussines class και κάτςαμε μαζι..Αλλά δεν μου φάνηκε τόσο φτωχός!Πήγαινε Βαρσοβία για μια μέρα ,μετά θα πήγαινε Κίεβο και μετά ξαναπήγε Τσερνιφσκι ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Εμένα μόνο ο πούτσος μου με καθοδηγεί και η διάθεσή μου. Και τελευταία απολαμβάνω μαζί με τις πάπιες στη λίμνη να σε βλέπω να τρως φάπες κάθε μέρα και να είσαι όλο και πιο μόνος σου. Μόνο μηνύματα συμπάθειας παίρνεις από κάποιους που σε λυπούνται, όπως κάνουν στα μνημόσυνα. Για βάλε φωτογραφίες από την τρώγλη μου έμενες στην PMR και στο Chisinau. Ναι εκείνη που είχες νοικιάσει με το μήνα.. με τα χαλιά στους τοίχους για να γλιτώσεις κανένα 50αρικο. Γιατί αν δεν τη βάλεις τη φωτογραφία θα ψάξω να τη βρω και θα την ανεβάσω εγώ και θα δούμε ποιος είναι ψεύτης. Βλακέντιε, γύφτε.. ήρθες εδώ πέρα και σε λυπόντουσαν οι βλαχομολδαβές. Και μετά αναρωτιώσουν γιατί δεν σου κάθονται. Τι να σου κάτσουν ρε καημένε μπινέ, γύφτουλα. Σε λυπόντουσαν μόλις έβλεπαν που ζούσες, μέσα στη παράγκα. Σε προκαλώ να βάλεις φωτογραφίες λοιπόν από το Conteiner που ζεις στην Αγ. Πετρούπολη και από το σπίτι που ζούσες στο Chisinau και στην PMR. Άντε βγάλε με ψεύτη. Και μην αρχίσεις τις άσχετες αναλύσεις.. απλές φωτογραφίες. Δεν με νοιάζει πόσο θα το πουλήσεις, δεν είμαι μεσίτης, αυτά μαζί του. Που ζεις θέλω να δω, τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου.
Άντε γιατί το μωρό ξυπνάει σε λίγο..
Και είχε και κρύο το βράδυ.. αλλά ευτυχώς μετά ζεσταθήκαμε..
Βάλε μας πάλι τιποτα Ουκρανικάχάμπουργκερ να δούμε  :2funny: οπως εβαλες την αλλη φορά  :2funny:
εγώ είχα τη bussines class και κάτςαμε μαζι..Αλλά δεν μου φάνηκε τόσο φτωχός!Πήγαινε Βαρσοβία για μια μέρα ,μετά θα πήγαινε Κίεβο και μετά ξαναπήγε Τσερνιφσκι ..
Εμενα κατι πουλάκια μου ειπανε οτι συναντηθηκατε στο τρένο  :2funny:.Και οτι εμφανησιακα ειναι ενας καράφλας,απλος Ελληνας Πιρφόρος  :2funny:
  Ο κυκλος στενευει συντομα θα εχουμε τη φωτογραφία και θα τον θαυμάσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλε ανεβασε και αλλες φωτο με τον εαυτο σου μεσα.Δημητρακη ρε συ αυτοι μαρτυρανε την παρακμη τους χωρις ξυλο και ειναι και περηφανοι :2funny:
Εκτός απο την παρακμή  :2funny: σκυλοβρωμάει  :2funny: οταν ειχε παει Κισινιωφ λέγανε οτι μυριζε πολυ άσχημα  :2funny: βεβαια αυτο εγινε παλια μπορει απο τότε να πλυθηκε  :2funny:Καυχιέται οτι ειναι πιο λεπτός και πιο ωραιος απο το Σκυλοχάλια  :2funny:.
  Οπως ειπα τα εκτρώματα και οι φτωχομπινέδες εχουνε κάνει κλίκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Απίστευτες βραδιές και αυτές τις γιορτές στο Site! :rockon:

Θα σας πω κάτι πολύ ενδιαφέρον σήμερα που με έχει κάνει να πάρω αποστάσεις από όσα γράφονται αλλά θεωρώ ηθικώς σωστό να πάρω θέση στο συγκεκριμένο νήμα!
Στις αρχές του μήνα πηγαίνοντας Λιθουανία μέσω Βαρσοβίας συναντήθηκα στη πτήση από Αθήνα με τον dude901123!Καθήσαμε μαζί στη Bussiness class και μιλήσαμε για όλα!Μου φάνηκε αξιόπιστο άτομο, επικοινωνιακό με γνώσεις ψυχολογίας και ελκυστικό για τις γυναίκες!Αφιερώσαμε αρκετά μεγάλο διάστημα δείχνωντάς μου φωτογραφίες από Ανατολικιες πολύ ωραίες και διαλόγους!Ήταν τόσα πολλά που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες !Πάντως οφείλω να πω πως δεν μπορώ πλέον να αμφίσβητήσω τα γραφόμενα του όπως έκανα στο παρελθόν με μεγάλο σθένος ..

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί και πραγματικά νευρίασα όταν το είδα είναι η κακοήθεις και άνανδρη συκοφαντεία προς τον Ντάβαριτς πως άλλα έλεγε για τον Δημητράκη από πίσω ενώ τώρα παρουσιάζεται να είναι μαζί του!Σας γυρίζω πίσω στις σελίδες που πέφτανε κατεβατά και φωτογραφίες για τον Νταβαρίτς!Τότε λοιπόν αυτή η πολύ μεγάλη ψυχή έλεγε κατ ιδίαν τα καλύτερα λόγια  για τον Δημητράκη και ας άκουγε κουβέντες εναντίων του που οποιοσδήποτε άλλος θα λύγιζε..

Είμουν σαφής και δεν θα γράψω τίποτα άλλο συμπληρωματικό επ´αυτών!

Καλή χρονιά σε όλους με αρμονία,σύνεση,λογική και πάνω από όλα πολλά πολλά ΓΑΜΗΣΙΑ  :rockon:
χρόνια πολλά
Έριξε τον κύβο και την έκανες  :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Mε κασερι, με φετα...
ρε Μοντ της συμφοράς  :grin: ο νταβαριτς βλακαν κλπ μου έκανε κλοπυ ραιτ το αβαταρ και ακομα να επεμβεις? :grin:
Στο κόλπο μέσα είσαι  καλά συ μου φαίνεται  :grin: Καλή Χρονιά σε όλους κλώνους και μη  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
νταβαριτς εδω νταβαριτς εκει  :think: :think: νταβαριτς ακουω αλλα νταβαριτς δεν βλεπω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: τα κλοπι ραιτ βεβεα πεζετε για πιος τα χει  ;) ;) ;)
Η διχασμένη προσωπικότητα είναι ένας όρος που δίνεται σε διάφορες περιπτώσεις για να δείξει κυρίως ότι ένας άνθρωπος υπάρχει με δύο τρόπους κατά τους οποίους ο ένας αναιρεί ή δεν ταιριάζει με τον άλλο. Σαν όρος χρησιμοποιείται σε διάφορα πλαίσια οπότε είναι δύσκολο να δώσουμε ένα συγκεκριμένο ορισμό αν δεν είμαστε σίγουροι για το πλαίσιο στο οποίο αναφέρεστε. Γενικά είναι εξαιρτικά επισφαλές να βασιστείτε για το θέμα που απασχολεί εσάς ή ένα οικείο σας πρόσωπο σε τέτοιου είδους απαντήσεις εκτός αν έχετε τη διάθεση να γίνετε πιο συγκεκριμένος και να δώσετε με σαφήνεια τον προβληματισμό σας επί προσωπικού. Άλλωστε οι όροι και οι ορισμοί υπάρχουν περισσότερο ως συντομεύσεις και σχήματα για να συνεννούμαστε παρά ως αίτια και αιτιατά συμπεριφορών και τρόπων ύπαρξης.

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Επίσης κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί και πραγματικά νευρίασα όταν το είδα είναι η κακοήθεις και άνανδρη συκοφαντεία προς τον Ντάβαριτς πως άλλα έλεγε για τον Δημητράκη από πίσω ενώ τώρα παρουσιάζεται να είναι μαζί του!Σας γυρίζω πίσω στις σελίδες που πέφτανε κατεβατά και φωτογραφίες για τον Νταβαρίτς!Τότε λοιπόν αυτή η πολύ μεγάλη ψυχή έλεγε κατ ιδίαν τα καλύτερα λόγια  για τον Δημητράκη και ας άκουγε κουβέντες εναντίων του που οποιοσδήποτε άλλος θα λύγιζε..

παιχτουρι μου εισαι φρεσκος στο σαιτ και καλο ειναι να ακους και να αφηνεις σε αλλους την αποκατασταση γιατι δεν εισαι σε θεση σαν νεοτερο μελος να αποκαθιστας. οι παλαιοτεροι θα θυμουνται ή θα θυμηθουν τωρα τα στολισματα και τις επιθεσεις του yantis ή αλλιως davarits ή αλλιως bdsm1988 ή αλλιως blakan expres κ.ο.κ. στον δασκαλο ιωσηφ και στον δημητρακη. και φυσικα τον ειχε ξεφτιλισει ο δασκαλος ιωσηφ.
και ειναι επισης γνωστο οτι ολα τα νικ που ειναι παραφρασμενα νικ συναγωνιστων ειναι φτιαγμενα απο τον καθυστερο.
το ατομο θα επρεπε να τρωει μπαν απο παντου αμα τη εμφανισει γιατι κανει ολα τα θρεντ σκατα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom