Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι είναι η αλήθεια ενοχλεί,αλλά δεν παυει να είναι αλήθεια   :orchestra:
Λοιπόν τότε πάμε στην παρακάτω λογική σκέψη---> Ο πορνομετανάστης είναι ο μοναδικός που βάζει πραγματικές φώτο!
Ο πορνομετανάστης δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ τις δικές μου

Συμπέρασμα? :dancing: :dancing: :dancing: :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
καινουριος στην παρεα μας
φιλε γκλοκ
καλη η φωτο σου, αλλα για να κανω τον δικηγορο του διαβολου....εβαλες μια γκομενα που εισαι απλα αγκαλια
τετοιες εχω να φανε και οι κοτες
προσεξε
δεν αμφηδ=σβητω οτι το εφαγες το γκομενακι, σου εξηγω πως μπορει καποιος ανοητα να σε αμφησβιτησει....

αλλωστε εκει που εισαι....το λεει και το ρητο....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
Λοιπόν τότε πάμε στην παρακάτω λογική σκέψη---> Ο πορνομετανάστης είναι ο μοναδικός που βάζει πραγματικές φώτο!

ο αστυνομος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο, αρα ο αστυνομος ειναι μπουζουκι
αν ειναι δυνατον το να αποδεικνειετε η εγκυροτητα μιας φωτο η οχι να κρεμετε απο την κριση καποιου που εχει χρυση καρτα μελους σε οικους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ιδού η Ρόδος!!!!

Απο τη χτεσινή μου επιτυχία απο Λιθουανία!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 48

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726

Εντάξει ρε εσύ,αυτός έχει και κάποια εγκεφαλική αναπηρία.  Αυτών βάζεις εσύ σαν εμπειρογνωμονα  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καινουριος στην παρεα μας
όχι και τόσο καινούργιος!Μια χαρά ξέρει τι γίνεται!!!
Πριν λίγο έλεγε πως αυτός με την εγκεφαλική αναπηρία είναι ο μόνος που βάζει πραγματικές φώτο!
Δεν πειράζει όμως σας πάω  όλους!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
Ιδού η Ρόδος!!!!

Απο τη χτεσινή μου επιτυχία απο Λιθουανία!!!
του κυνηγου και του ψαρα το πιατο ειναι το ρητο....αλλα περιμενα οτι θα φανταστεις το ιδου η ροδος
εσενα φιλε ρολογα, δεν σε αμφισβητισε ποτε ο πορνομεταναστης γιατι πας με τα νερα του
οταν ο χαρης εγραψε οτι ο σινοχαρας πασαρε σε ολους γκομενες να μην τα βαζει με τον νυκτερο κτλ κτλ
ολος τυχαιως ξεχασε τον κωδικο του απο το μπου....εντελως συμπτωματικα....σκεψου λιγο...

και παλι σου λεω το να βγεις φωτο αγκαλια με γκομενα στο νησι δεν ειναι κατι...το γαμησες ή οχι το λιθουανακι;
εμενα μου αρεσει να γαμανε ολοι...εχει ανατολικες για ολους....δεν ειμαι κακια πεθερα...

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
Πριν λίγο έλεγε πως αυτός με την εγκεφαλική αναπηρία είναι ο μόνος που βάζει πραγματικές φώτο!
Και το ξαναλέω ότι είναι ο μόνος που βάζει γιατί έχει φάτσα κάρτα το πρόσωπο του. Όλοι οι υπόλοιποι που κρύβουν πρόσωπα δεν μπορώ να τους λάβω σοβαρά.  

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
τωρα αληθεια....πες μου σοβαρα.....τα πιστευεις αυτα που γραφεις για τον αλλον;;; γιατι αν ειναι ετσι και περαν του αστειου...σε νομιζω για γνωστικο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
Και το ξαναλέω ότι είναι ο μόνος που βάζει γιατί έχει φάτσα κάρτα το πρόσωπο του. Όλοι οι υπόλοιποι που κρύβουν πρόσωπα δεν μπορώ να τους λάβω σοβαρά.  
εσυ βαζεις την φατσα σου φορα παρτιδα στο μπου πχ;;
αν δεν την μαζεις μην ζητας απο τους αλλους να την βαλουν
ειναι απλο
το ιδιο λεω και στον ρολογα
μην ζηταει φατσες αλλονων αν δεν ποσταρει πρωτα την δικια του φορα παρτιδα

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
Ο μόνος είμαι που έχω πει ότι έχει κάποια προβλήματα υγείας το παλικάρι;;;;;;; Δεν του φαίνετε;;;;; Λέω τα πράγματα αυτά που είναι όπως είναι. 

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
εσυ βαζεις την φατσα σου φορα παρτιδα στο μπου πχ;;
αν δεν την μαζεις μην ζητας απο τους αλλους να την βαλουν
ειναι απλο
το ιδιο λεω και στον ρολογα
μην ζηταει φατσες αλλονων αν δεν ποσταρει πρωτα την δικια του φορα παρτιδα
Αν θέλεις να μην αμφιβάλλει κανείς ανεβάζεις και την φάτσα σου, αλλιώς μην κανείς καν τον κόπο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
Ο μόνος είμαι που έχω πει ότι έχει κάποια προβλήματα υγείας το παλικάρι;;;;;;; Δεν του φαίνετε;;;;; Λέω τα πράγματα αυτά που είναι όπως είναι.   
η σωματικη του υγεια ειναι μια χαρα  :)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
Αν θέλεις να μην αμφιβάλλει κανείς ανεβάζεις και την φάτσα σου, αλλιώς μην κανείς καν τον κόπο.
πριν ομως αμφησβιτησεις τον οποιονδηποτε....κανε αυτο που για εσενα πρεπει....ανεβασε την δικια σου φατσα πρωτα...αλλωστε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να δεις πια ειναι μουφα και πια οχι
και να εχουμε καλο ρωτημα ανευ παρεξηγησεως....εχεις σχεση με το ανατολικο μπλοκ; αν ναι...σε ακουμε...μαλλον σε διαβαζουμε...αλλιως αλλος ενας για ξεκατινιασμα εδω δεν χωραει ειμαστε πληρης  :2funny:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
πριν ομως αμφησβιτησεις τον οποιονδηποτε....κανε αυτο που για εσενα πρεπει....ανεβασε την δικια σου φατσα πρωτα...αλλωστε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να δεις πια ειναι μουφα και πια οχι
και να εχουμε καλο ρωτημα ανευ παρεξηγησεως....εχεις σχεση με το ανατολικο μπλοκ; αν ναι...σε ακουμε...μαλλον σε διαβαζουμε...αλλιως αλλος ενας για ξεκατινιασμα εδω δεν χωραει ειμαστε πληρης  :2funny:
Δεν θέλω να περπατήσω στην λεωφόρο της δόξας. :grin:  Προσωπικά θεωρώ ότι ολές με κρυμμένο πρόσωπο που έχουν ανέβει είναι κλεμένες από κλειδωμένα  πορνοσάιτ. ΤΈΛΟΣ 

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
Έχω πάει σε μερικά ανατολικά κράτη  Τουρκία, Βουλγαρία,Σκόπια,Ρουμανία

Stories