dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Μακαρι να ηταν ολοι οι καμμένοι σαν κ'εμένα.Εγω ειμαι ο μόνος που βάζω πραγματικές φωτογραφίεςΒλέπω έγινες προσεκτικός. Νομίζεις πως με βρήκες αλλά δεν τολμάς να κάνεις μαλακία. Και καλά κάνεις γιατί όπως σου είπα θα σε κάνω να πληρώσεις. Είσαι η πιο αξιόπιστη επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όσο για τα άλλα που λες.. μόνο με καμμένες και πουτάνες πας, επιπέδου φυλής. Ντύνεσαι σαν πρωταγωνιστής σόου στην Ανίτα Πάνια. Και μπαίνεις εδώ μέσα και όλο ασυναρτησίες λες. Ο Μάκης είδε και σου απάντησε. Αλλά λογικό ποιος θέλει να μπλέξει σε σκυλοκαβγά μαζί σου. Αφού έχεις οριακή νοημοσύνη. Δεν ακούς.. μόνο μιλάς, μιλάς και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Στο τέλος θα τα πιστέψεις. Όσο για το αν συνάντησα μόνο το Μάκη.. άσε να ξέρουν αυτοί που τους συνάντησα. Οι μόνες λέξεις που άκουσα ακόμη και από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν εδώ είναι να μην ασχολούμαι μαζί σου γιατί εισαι καμμένος.
.Μάλλον ο Σινοχάρας στην έκανε
Ο Μάκης τι είδε?Φωτογραφίες απο γκόμενες
.Ναι του είπες οτι
αυτα μας τα λες κ'εδώ
Και να βάλω εδώ τη φωτογραφία σου τι θα καταλάβω?θα πεις οτι δεν είσαι εσύ
.Προς το παρόν σε βρήκαμε,έμεινε να μάθουμε ποιός είσαι.Στο αφεντικό σου πάντος θα στείλω με ενα δικηγόρο αυτά που γράφεις μαζι με της απειλές
Και θα του πω ορίστε ποιός είναι ο υπάλληλος σας
απειλεί,βρίζει,ενοχλεί και γράφει αυτά τα πράγματα
.Μετά θα είναι στην κρίση του αφεντικού σου τι θα κάνει
.Αργά ή γρήγορα να το περιμένεις αυτό 
Πιο πολυ γέλαγα που απειλούσε ο Ρωσσοπόντιος οτι θα ερθει να με δείρει
και όταν του είπα έλα να με βρεις στη Φυλής να του πήγε
φοβηθηκε μην τον φωτογραφίσει κανένας 
Αν έχω στυλ και αν μετράω το έχουν δει πραγματικά άτομα που ήρθαν εδώ και με βρήκανε και είδανε με τα μάτια τους.Εσυ πάντος είσαι γιά κλάμματα
γκόμενες ακόμα δεν είδαμε
εκτος απο μούφα φωτογραφίες 
κατ εμε πιρφοροπεπονίας